אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
איטליה זה כאן: כך תהפכו את ביתכם לפיצריה
יעל גרטי
פורסם: 18.02.08, 10:29
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 104 תגובות ב-97 דיונים
1. זה נראה טעים. מתי לבוא??
נעמי דה פירסט   (18.02.08)
2. יש 2 סוגי נייר אפיה בארץ- האחד משחים והשני לא
(18.02.08)
קנו חבילות של כמה חברות, נסו כל סוג, ומה שלא משחים- רשמו לכם את השם והמשיכו לקנות מאותה תוצרת. בנייר שלא משחים אפשר להשתמש כמה פעמים. לא בשביל קמצנות - פשוט פחות בזבוז משאבים.
3. אפשר לכבות את התנור אחרי שמכניסים פיצה.
(18.02.08)
הוא כלכך חם (אבן השמוט מחזיקה המון חום) שהחום יספיק ל1-2 פיצות. ואז דקה נוספת לא תחרב לך את הפיצה.
4. אפשר לקנות לבנים זולות יותר, תבדקו.
(18.02.08)
אני קניתי 6 אריחים קטנים וריצפתי את התנור. 6 אריחים,כל אחד עלה לי 7 שקלים. תעשו חשבון. והבונוס- יותר קל להוציא מהתנור ולאכסן. וגם פחות שביר...
5. ל-4 אריחים מיוחדים או בלטות?
אורחת   (18.02.08)
6. ל- 2 איזה נייר אפייה מצאת שלא משחים?
מתעניינת   (18.02.08)
אשמח לשמוע את סוג החברה תודה
7. אחלה מתכון
במבי ,   כרם מהרל   (18.02.08)
כמו תמיד יעל שיחקה אותה באחלה כתבה
8. קמח לפיצה
לירן ,   תל אביב   (18.02.08)
יש אתר שמוכר גם קמח לפיצה, יוצאת פיצה מדהימה, במיוחד אם יש לכם אבן שמוט. ממליצה בחום!!! http://www.italianshop.co.il/category.asp?catcode=6&AdCat=6
9. אבן שמוט בברגהוף ירושלים
גליתה ,   ירושלים   (18.02.08)
10. מניסיוני, אפשר גם בלי
(18.02.08)
אני מכינה פיצות דקות (איך? פשוט מרדדת דק...) בתבנית רגילה. הן יוצאות פריכות פשוט כי הן דקות. להוציא מאתיים ש"ח על אבן + כף ואחר כך למצוא מקום לאפסן אותן רק בשביל פיצה מדי פעם? לא בשבילי, תודה. מה שכן, מומלץ לאפות קודם את הבצק עם הרוטב ורק אח"כ לשים תוספות ומוצרלה ולהמיס את המוצרלה.
11. נראה מעולה! זה בדיוק מה שבא לי עכשיו.
לואיז ,   תל-אביב   (18.02.08)
כמה את גובה לחתיכה?
12. למי יש תנור שמגיע ל300-3550 מעלות?
יואל ,   גליל   (18.02.08)
רוב התנורים החום המקסימלי שלהם הוא250. למי שיש תנור עם חום של350 זה תנור מקצועי שלא צריך לבנת שמוט!!!! טיפ:אם רוצים פיצה קרנצ'ית מלמטה,לאפות ב5 דקות הראשונות על החלק התחתון של התנור בתבנית רגילה,למי שמשעמם+עודף כסף שיקנה אבן שמוט וישתעשע..
13. איזו פיצה מגרה! אפשר לבקש משלוחה לשיקגו?
magali   (18.02.08)
14. קראתי בעיון והחלטתי לוותר...
דניאלה ,   רעננה   (18.02.08)
היתרון של הכנת פיצה ביתית הוא בבחירת חומרי הגלם המשובחים ביותר. בצק עבה או בצק דק הוא תמיד אופציה אפשרית ההתעסקות עם אבן כבדה, תנור לוהט ובעית האיחסון לא לטעמי. מה גם שבכל פיצריה טובה מציעים בצק דקיק.
15. איזה תנור יכול להגיע לכאלו טמפרטורות???
האיש הקטן   (18.02.08)
16. העלויות כאן הן גבוהות
רון   (18.02.08)
עדיף להרים טלפון לפיצריה טובה ולקבל פיצה מוכנה...
17.  ל16 - הפיצה של ה 30 שקל.....
אסיר   (18.02.08)
בבתי הסוהר האסירים אוכלים אוכל יותר בריא מזה ! בצק סוג ז' , גבינה מלכותית ב שקל תשעים שלא נדבר על ההתקמצנות בגועל הגולמי הזה... ואחר כך ירקות ששוכבים להם חודש במקרר.... מגרה!
18. 8 אפשר גם אתר שמוכר עגבניה לרוטב לפסטה שמבשלים בקיץ בערב?
(18.02.08)
ממש חסר לי כזה בדיוק!
19. המתכון שלי:
בובה   (18.02.08)
1)לוקחים טלפון, רגיל, אלחוטי או סלולארי - מה שנגיש לכם 2)מתקשרים לפיצריה ומזמינים כל סוג של פיצה שבא לכם 3)השליח הסקסי מגיע ומצלצל בדלת של הבית שלך, את פותחת את הדלת, ואחרי סקס סוער עם השליח אתם אוכלים את הפיצה, את משלמת לו את הסכום הדרוש+טיפ נדיב. בתאבון! :)
20. אחותי, Too much work. עדיף ללכת לפיצה פינו...
האופה הקטנה   (18.02.08)
21. תבואי עוד 40 שנה שהפיצה תיסגר
ד   (18.02.08)
22. הכי טוב להזמין פיצה פינו אן עליה
ח   (18.02.08)
23. איטלקי זה לא !! זה ארגנטינאי - וזה הכי טוב בעולם !!!!
זיו ,   רעננה   (18.02.08)
24. נייר אפייה הורס את התהליך
באבא   (18.02.08)
הוא חוצץ בין הבצק לאבן ולכן התהליך לא תקין. צריך לקמח את הכף עצמה בקמח (ניתן בקמח תירס מסונן) לרדד עליו את הבצק ולהמשיך. והדרך שמחליקים את הפיצה לתנור היא פשוטה (אמנם דורשת כמה נסיונות עד שמגיעים לשלמות): 1. מכניסים את הכף בזווית כך שהצד העמוק נוטה כלפי מטה. 2. נותנים עם קצת הכף מכה בקצה התנור, דבר שגורם להתנתקות הבצק מהכף ושקצה הפיצה תרד טיפה ותגע באבן. 3. בתנועות משיכה רוטטות מושכים את הכף החוצה והבצק באופן מדוראג יורד לאבן בתאבון
25. אבן שמוט נוספת
רותם ,   חיפה   (18.02.08)
לי יש אבן שמוט דקה, קלה וזולה. מדובר על אבן עגולה שבצדדים יש לה ידיות אחיזה כך שאין סכנת כוויות, והיא בעובי של פחות מס"מ ולכן גם שוקלת בהתאם. המחיר שלה הוא 100 שקל בלבד (וקיבלתי גם גלגלת מתנה) אני קניתי את האבן בסו-שף, אבל לדעתי ניתן לקנות אותה בכל חנות כלי בישול.
26. נראה כאילו בזבוז אנרגיה נוראי + כסף. אבל סבבה למי שרוצה.
דנית   (18.02.08)
27. ל15 יש לי תנור סאווטר והוא מגיע לחום הזה , אבל נשמע מחיר יקר
מפוכח   (18.02.08)
מידי לפיצה לא רק העלויות הכספיות , אלא ובעיקר הזמן והלחץ בשביל להוציא פיצה חלומית , נראה לי מוגזם , אבל מי שמתעקש , תהנו מכל ביס , בתאבון.
28. יאמייייייייייייי
(18.02.08)
29. פרסומת לאבן
אילון אור ,   מרכז   (18.02.08)
איזו חוצפה לשווק את האבן בפרסומת סמויה. מי שילם למי ומי מקבל בדרך? אנחנו לא אדיוטים. אל תזלזלו בקוראים
30. בתור מי שיש לו אבן שמוט...
חנן ,   רמת גן   (18.02.08)
אני חייב להגיד שלהכין פיצה בבית זה כיף גדול. ראיתי פה בתגובות אנשים שחושבים שלהכין פיצה בבית זה הרבה עבודה והעלות גבוהה. לאנשים כאלו אני ממליץ להזמין פיצה מפיצריה או לקנות את הקפואות מהסופר ולחמם במיקרו. הרי ברור שהכתבה לא מיועדת להם אלא לחובבי הבישול. אנשים השואבים הנאה מתהליך הבישול והאכילה. למרות שמדובר בהשקעה של זמן זה ממכר. מהר מאוד תמצאו את עצמכם קונים גלגלת לחיתוך הפיצה... תיזהרו זה משמין.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה