לאשה  מגזין  החברות של נטשה
הקינוח שידהים את האורחים בלי מאמץ
נטשה חיימוביץ'
פורסם: 21.02.08, 10:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 11 תגובות ב-11 דיונים
1. גודל גביע היוגורט
דינה ,   צפון   (21.02.08)
למחלבות השומרון 2 גדלים של גביעי יוגורט. אחד אישי והאחר משפחתי. למה הכוונה ברשימה? ואם הכוונה לקטן, האישי, האם כפית תמצית וניל למנה זה לא יותר מדי? תודה
2. אז הכוסות שלך נטשה? באמת חשוב לציין
(22.02.08)
כמה ילדותי...!
3. הקינוחים קטנו אבל לא המחיר
(22.02.08)
4. הקינוחים באמת קטנו.. ועד היום לא אכלתי קינוח אחד ראוי
(22.02.08)
הקינוחים קטנו אבל המחיר נשאר בהתאם. אם פעם התחלקנו 2-3 אנשים בקינוח אחד, המנות קטנו והמחיר נשאר. מעבר להכל תראו לי מקום אחד עם קינוח ראוי, שלא רק מצטלם יפה.
5. אחלה כתבה!
אילת   (22.02.08)
לא ברור למה טוקבקים תמיד צריכים להיות ממורמרים... כתבה על קינוחים קטנים ולפחות 3 תגובות כעוסות... לא ברור! שוב - אחלה כתבה! נתת לי רעיון לקינוח לארוחה שאני מכינה מחר :-)
6. ל - 5: שקוף מדי! תפרגני בחוכמה, לא אתפלא אם זו הכתבת...
מישי   (23.02.08)
7. כוס מעולה לקינוח
תותית ,   תא   (23.02.08)
8. פליקר הוא אכן מקור בלתי נדלה לרעיונות סטיילינג
מאיה   (24.02.08)
הרבה חומר משובח אפשר למצוא בקבוצת צילום האוכל: http://www.flickr.com/groups/foodphotography/
9. איזו שליליות הולכת פה!
אפרת ,   תל אביב   (25.02.08)
1. דבר ראשון ל - 2: אני חושבת שהכתבת התכוונה שאפשר להשתמש בכוסות מהבית, וזה עדיין יהיה יפה - ושאין צורך לקנות כוסות במיוחד. 2. ולכל שאר העוקצניות - כמה כעס! במקום לשמוח על כתבה נחמדה ואינפורמטיבית ועל מתכון קל וזול... תתבגרו. כל הכבוד נטאשה
10. אוסף כוסות לא הגיוני
נאוה, ר"ג   (07.09.08)
לכותבת הכתבה, לכוס הזכוכית מהאוסף הלא הגיוני שלך קוראים "סטיקאן". הכוס "הלא הגיונית" היא פריט חובה בתרבות העירקאית והתורכית, שם משתמשים בכוסות אלה לשתיית תה מבושל מגרגרי תה, לפעמים עם תרמיל הל. תנסי!!! אם כוסות כאלה קיימות בשוק, כנראה שיש לזה הסבר והיית צריכה לבדוק את הענין לפני שהחלטת שזה לא הגיוני. דוקא בתרבות הצרפתית את מבינה, הא? צאי מהאופקים הצרים שלך ואם את לא מבינה משהו, אל תתיחסי אליו - עדיף מאשר לשפוט מתוך בורות מוחלטת.
11. קינוח פשוט
אזרחית   (20.10.08)
להקציף שמנת מתוקה , לערבב פנימה רכז פריגת (לפי הטעם האהוב), 20 דקות בפריזר .... להעביר לכלים יפים אפשר לקשט במה שרוצים . ב..ת..א..ב..ו..ן
חזרה לכתבה