אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
קלה להכנה: עוגת בננות ושוקולד צ'יפס
יעל גרטי
פורסם: 04.03.08, 10:46
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 89 תגובות ב-85 דיונים
31. אני עשיר
שמוליק   (04.03.08)
32. לבשל עם שמואל
יעל   (04.03.08)
33. תגובות של אנשים שרע להם ומחפשים להרע לאחרים.גמדים אתם.
uds   (04.03.08)
34. ל-5: Chocolate chips
עינת ,   ת"א   (04.03.08)
גם שוקולד וגם צ'יפס הינן מילים לועזיות. שבבי פול הקקאו? לא בבית ספרינו.
35. עוגת בננות - איכסה !!!!!!!!!
ליה   (04.03.08)
36. בננה
מנחם   (04.03.08)
אחלה עוגה
37. ל-4 ולכולם
מותר גם להנות   (04.03.08)
הפכת את המתכון הנפלא הזה לעוגת חנק צבאית!!! שימו לב שמכל החומרים האלה משיגים 3 עוגות! אין פה שמנת, חמאה או כמויות מטורפות של דברים "לא בריאים" או משמינים אחרים.. מידי פעם מותר גם להנות בחיים האלה. אחרת מה כבר נשאר לנו?!
38. ומהו
יסמין ,   ד   (04.03.08)
אם אפשר את המתכון היותר פשוט שלך?
39. 37 צודקת- מי שיכין לפי העצות של 4 יקבל עוגת חנק
(04.03.08)
להמיר הכל לקמח מלא?? חנק! חצי כוס שמן- לא מספיק. תצא עוגה יבשה. לחתוך שוקולד עם סכין??? מתי בפעם האחרונה חתכת שוקולד בסכין?? אם כבר אז קוצצים במג'ימיקס עם להב פלדה.
40. לחיפאים כאן
להיזכר ולרייר   (04.03.08)
מישהו עוד זוכר קונדיטוריה בשם 'קריפס', שנסגרה לפני שנים - כבר לא עושים עוגות כמו שהיו אצלם!
41. הורדתי כמויות
מאיה   (04.03.08)
של שמן וסוכר אבל בעדינות. כוס שמן ושתי כוסות סוכר לעוגה ויצא מצוין.
42. ל-28
טלי ,   כפ"ס   (04.03.08)
אנטקביץ זו קונדיטוריה שקיימת כמה שנים (לא מהמוסדות הכפר סבאיים של פעם) באזור תעשייה וגם ברעננה אבל העוגות לא ברמה. דווקא ישנה עדיין קונדיטוריה ותיקה טובה בהוד השרון : וילהיים (בדרך רמתיים) שאין עליה. זה לא היאפיות של לחם ארטיזן, ארז וכו', אלא עוגות של פעם, טבות. במיוחד עוגה שנקראת כיס גבינה !
43. מתכון פשוט וקל לעוגת בננה!!
SARA   (04.03.08)
2\1 כוס שמן 2 ביצים 1 כוס סוכר 1 כפית אבקת סודה 2\1 1 כוסות קמח 3 בננות בשלות מעוכות מערבבים שמן,ביצים וסוכר.מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.אופים בתבנית איגליש משומנת בחום 150 מעלות 50-60 דקות.
44. תודה תודה תודה!!!
גיא ,   הרצליה   (04.03.08)
חברה שלי הכינה לפי המתכון ויצא פיצוץ!!
45. הוא ושמו הכי נחשבים בחיפה.מניסיון,שניהם מעולים.מאפים משובחים
חיפאית   (04.03.08)
46. 17- גם אני קניתי אצל דודו- היה ממש דוחה
נירה ,   נהריה   (05.03.08)
ואני קצת מבינה בעוגות, אני קונדיטורית. אני לא מתכוונת רק לטעם אלה להרבה מעבר לזה כמו למשל מרקם שזה דחוס מאוד והטעם חסר פרופורציה-שמן ומתוק מעבר לטעם האולטיטיבי. אם אתם רוצים ממש עוגות טובות אז ללכת לקונדיטוריות הקטנות והאיכותיות. ששם הקונדיטור המוכר הוא זה שמכין את העוגות והקינוחים
47. ל-5
בנצי עופרת   (05.03.08)
אתה בטח ילד כאפות.
48. 23: תודה רבה!
(04.03.08)
49. אין ביצים במרכיבי המתכון ???
אנה ,   ת"א   (05.03.08)
50. לאנה מ-49: יש!!!
לולן   (05.03.08)
51. חייבים ג'ינג'ר? בחיים לא השתמשתי אפשר להשמיט?
טייב רינה חיה ,   רחובות   (05.03.08)
52. ל-51- אפשר להשמיט את הג'ינג'ר.
יעל גרטי   (05.03.08)
53. ל-4, מדוע להחליף את השוקולד צ'יפס?
טלי ,   מרכז   (05.03.08)
לגל מ-4, מדוע החלפת השוקולד צ'יפס מבחינתך זה נחשב לשיפור שהוא יותר בריא? מה רע בשוקולד צ'יפס מאיכות טובה?
54. כנסו ל 43. מתכון מעולה.
שרי   (05.03.08)
55. איפה שומרים את העוגה?
adi ,   צפון   (05.03.08)
יעל שלום, אפיתי את העוגה היא נראית מצוינת. לא התיחסת לאיפה רצוחי לאכסן את העוגה? עם במקרר או מחוצה לו? תודה. עדי
56. ל 55 - לגבי אחסון העוגה
יעל גרטי   (05.03.08)
אם את מתכוונת להגיש אותה למחרת -שמרי אותה על השיש, עטופה בניילון נצמד. אם בעוד כמה ימים - צנני היטב והקפיאי (עטופה בניילון נצמד). הפשרה- בתנור בחום נמוך - 120-150 מעלות או על השיש במשך כמה שעות.
57. עוגה ממש לא טעימה!
טלי   (07.03.08)
אפיתי את העוגה לפי המתכון של הכתבה והיא יצאה פשוט זוועה .לא מומלץ בכלל!!!
58. 57 - יש מצב שאת לא אוהבת עוגות בננות??
(08.03.08)
59. אחלה עוגה
י ,   ירושלים   (10.03.08)
מספיק 2 כוסות סוכר, אולי אפילו 1.5 ואפשר להוסיף אגוזים!
60. ניסיתי- יצא מעולה
לילי ,   חיפה   (16.03.08)
ניסיתי את המתכון - אתמול ופשוט יצא מעולה. כולם שיבחו !
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה