|
|
|
|
|
33. תגובות של אנשים שרע להם ומחפשים להרע לאחרים.גמדים אתם.
|
|
|
גם שוקולד וגם צ'יפס הינן מילים לועזיות.
שבבי פול הקקאו? לא בבית ספרינו.
|
|
|
35. עוגת בננות - איכסה !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
הפכת את המתכון הנפלא הזה לעוגת חנק צבאית!!!
שימו לב שמכל החומרים האלה משיגים 3 עוגות!
אין פה שמנת, חמאה או כמויות מטורפות של דברים "לא בריאים" או משמינים אחרים.. מידי פעם מותר גם להנות בחיים האלה. אחרת מה כבר נשאר לנו?!
|
|
|
אם אפשר את המתכון היותר פשוט שלך?
|
|
|
39. 37 צודקת- מי שיכין לפי העצות של 4 יקבל עוגת חנק
להמיר הכל לקמח מלא?? חנק!
חצי כוס שמן- לא מספיק. תצא עוגה יבשה.
לחתוך שוקולד עם סכין??? מתי בפעם האחרונה חתכת שוקולד בסכין?? אם כבר אז קוצצים במג'ימיקס עם להב פלדה.
|
|
|
מישהו עוד זוכר קונדיטוריה בשם 'קריפס', שנסגרה לפני שנים - כבר לא עושים עוגות כמו שהיו אצלם!
|
|
|
של שמן וסוכר אבל בעדינות. כוס שמן ושתי כוסות סוכר לעוגה ויצא מצוין.
|
|
|
אנטקביץ זו קונדיטוריה שקיימת כמה שנים (לא מהמוסדות הכפר סבאיים של פעם) באזור תעשייה וגם ברעננה אבל העוגות לא ברמה. דווקא ישנה עדיין קונדיטוריה ותיקה טובה בהוד השרון : וילהיים (בדרך רמתיים) שאין עליה. זה לא היאפיות של לחם ארטיזן, ארז וכו', אלא עוגות של פעם, טבות. במיוחד עוגה שנקראת כיס גבינה !
|
|
|
43. מתכון פשוט וקל לעוגת בננה!!
2\1 כוס שמן
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כפית אבקת סודה
2\1 1 כוסות קמח
3 בננות בשלות מעוכות
מערבבים שמן,ביצים וסוכר.מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.אופים בתבנית איגליש משומנת בחום 150 מעלות 50-60 דקות.
|
|
|
חברה שלי הכינה לפי המתכון ויצא פיצוץ!!
|
|
|
45. הוא ושמו הכי נחשבים בחיפה.מניסיון,שניהם מעולים.מאפים משובחים
|
|
|
46. 17- גם אני קניתי אצל דודו- היה ממש דוחה
ואני קצת מבינה בעוגות, אני קונדיטורית.
אני לא מתכוונת רק לטעם אלה להרבה מעבר לזה כמו למשל מרקם שזה דחוס מאוד והטעם חסר פרופורציה-שמן ומתוק מעבר לטעם האולטיטיבי.
אם אתם רוצים ממש עוגות טובות אז ללכת לקונדיטוריות הקטנות והאיכותיות.
ששם הקונדיטור המוכר הוא זה שמכין את העוגות והקינוחים
|
|
|
|
|
|
|
49. אין ביצים במרכיבי המתכון ???
|
|
|
|
|
51. חייבים ג'ינג'ר? בחיים לא השתמשתי אפשר להשמיט?
טייב רינה חיה , |
רחובות |
|
(05.03.08) |
|
|
|
52. ל-51- אפשר להשמיט את הג'ינג'ר.
|
|
|
53. ל-4, מדוע להחליף את השוקולד צ'יפס?
לגל מ-4, מדוע החלפת השוקולד צ'יפס מבחינתך זה נחשב לשיפור שהוא יותר בריא?
מה רע בשוקולד צ'יפס מאיכות טובה?
|
|
|
54. כנסו ל 43. מתכון מעולה.
|
|
|
55. איפה שומרים את העוגה?
יעל שלום,
אפיתי את העוגה היא נראית מצוינת.
לא התיחסת לאיפה רצוחי לאכסן את העוגה?
עם במקרר או מחוצה לו?
תודה.
עדי
|
|
|
56. ל 55 - לגבי אחסון העוגה
אם את מתכוונת להגיש אותה למחרת -שמרי אותה על השיש, עטופה בניילון נצמד.
אם בעוד כמה ימים - צנני היטב והקפיאי (עטופה בניילון נצמד). הפשרה- בתנור בחום נמוך - 120-150 מעלות או על השיש במשך כמה שעות.
|
|
|
אפיתי את העוגה לפי המתכון של הכתבה והיא יצאה פשוט זוועה .לא מומלץ בכלל!!!
|
|
|
58. 57 - יש מצב שאת לא אוהבת עוגות בננות??
|
|
|
מספיק 2 כוסות סוכר, אולי אפילו 1.5
ואפשר להוסיף אגוזים!
|
|
|
ניסיתי את המתכון - אתמול ופשוט יצא מעולה. כולם שיבחו !
| |