אוכל  טעם החיים
תפוח אדמה לוהט: חמישה מתכוני תפוד
תמר גור-אריה
פורסם: 06.03.08, 13:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-17 דיונים
1. 3/4 כוס שמן בשביל רוטב לסלט ????
מזועזעת ,   אבוי   (06.03.08)
2. יאמיי!!!!ממש מגרה לרוץ למטבח ולהכין
גרטה   (06.03.08)
תודה על המתכונים הנהדרים...
3. גם אני הולכת לנסות, נשמע מרענן
(06.03.08)
המתכון הראשון של החצויים והמלית. נראה לי אבל שאקצר את שלב השעה הראשונה ל 10 דקות במיקרו (רחמנא ליצלן)
4. סירות תפוחי אדמה - יופי של מתכון
תפוח אדמה תמיד טעים!   (06.03.08)
5. בולשיט, תכינו כמו שאני מכינה
(06.03.08)
6. תפוח אדמה זה טוב אבל הזהרו מהפחממות שבו
חתול   (06.03.08)
ואם אפשר פחות טיגון מה טוב
7. ל-5
f   (06.03.08)
ואיך את מכינה?
8. תמר, תעשי לי גור!
אריה   (06.03.08)
9. לא לא לא
French fries ,   usa   (07.03.08)
מתכונים משעממים שום דבר לא מעניין וכלום לא חדש... בושה.....
10. תודה על הרעיונות. אפשר גם להכין חביתה משודרגת
אפרת   (07.03.08)
מטגנים בצל בשמן זית וחמאה (זה מונע מהחמאה מלהישרף בקלות וגם ממש טעים) עד שהוא מזהיב. מוסיפים קוביות קטנות של תפו"א (עם הקליפה) שבושלו מעט במי מלח (כדי שיתרככו קצת). מוסיפים מלח ופלפל. כשהכל פחות או יותר רך (כשהתפו"א לא נאים יותר) מוסיפים ביצים פנימה (תלוי בכמות התפו"א והאנשים שעומדים לאכול את כל זה), ואז או שעושים מזה חביתה או ביצה מקושקשת. בכל מקרה יוצא ממש טעים (ומאוד משביע).
11. חחחח 8 גדולללללל
קטנה   (07.03.08)
אהבתי! :-) ומה זה בא לי פירה עם פטריות!!! בתוספת כבד...אממממ...יאמיייי!!!
12. מגיב 6 , משתתפת בצערך על חייך העגומים
(07.03.08)
13. לא רשום איזה זן של תפו"א..זה לא משנה??
או שמא אני פספסתי??   (07.03.08)
14. מה זה אומר "לקרצף" תפו"א ?
יורי ,   ב"ש   (07.03.08)
15. סלט תפוחי אדמה-מיונז?
אלון   (06.03.08)
כל כך הרבה שמן ואין ביצים כדי לעשות מיונז ביתי??? לא שווה
16. הכי מומלץ תפוחי אדמה אדומים ובטטות!
(08.03.08)
עקב הערך הגלקימי הנמוך שלהם. תפוח האדמה הלבן גרוע מכל ורווי עמילן.
17. הבת של
אילון פישמן ,   תל אביב   (09.03.08)
זה לא חוכמה בתור הבת של יניב אבל תפוחי אדמה לקחת לאי בודד זה רעיון טוב בגלל שהוא מספק עוד כמה מאבות המזון וגם מיים
חזרה לכתבה