אוכל  טעם החיים
גורמה בשחקים: ארוחות שף במטוס
רונית סבירסקי
פורסם: 06.04.08, 12:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-12 דיונים
1. קוויאר איראני זה ביצי דגים שמתפוצצות לך בפרצוף !
יובל ,   מרכז   (06.04.08)
2. צר לי אבל באל על לא שידרגו כלום
יונתן הלוי   (06.04.08)
לפני פחות מחודש טסתי איתם (במחלקת עסקים). הם מאד השתדלו אבל האוכל היה פשוט גועל נפש. חלקו בלתי אכיל. אפשר להוסיף לזה את השירות המאד חובבני והמטוס שהיה מלוכלך בצורה חריגה. בסך הכל חווית טיסה שכדאי מאד לוותר עליה.
3. מתי אל על ישדרגו?
אירית ,   תל אביב   (06.04.08)
אני נוסעת באופן תכוף באל על במחלקת עסקים ומאוד מרוצה מהטיסות והשרות. אבל האוכל בארוחה החמה ובעיקר המנה העיקרית מתחת לכל ביקורת ובאמת הגיע הזמן שילמדו מחברות אחרות בהן הארוחה במחלקת תיירים אפילו טובה יותר.
4. יכולך להיות שהאוכל במחלקה הראושנה של סינגפור אייר
מאוסטרליה   (07.04.08)
מעולה שבמעולה - אבל במחלקת תיירים (לפחות בקו האוסטרלי הוא בלתי אכיל. הנחמה היחידה היא שאפשר להזמין ארוחת פירות בלבד.
5. אל-על לא היו כ"כ גרועים...
Platinum Elite   (06.04.08)
את המקום הראשון אצלי חולקות סינגפור ואייר פראנס (האוכל במחלקה הראשונה של אייר פראנס היה פשוט מצוין: הגבינות, הבגט הטרי... והדג במנה העיקרית היה פשוט מעולה - יותר טוב ממסעדה). טסתי עסקים באמירטס וגולף אייר (יש לי גם דרכון זר) וגם היה מצוין. גם שירות ברמה גבוהה. ואגב, אל-על לא היו רעים. העיקרית לא משהו אבל הארוחה בכללית - בעיקר ארוחת הבוקר - לא היתה רעה בכלל. אבל הם חייבים לעשות משהו לגבי מראה המושבים ונקיון המטוס. לא מרגיש יוקרתי בכלל. מפחיד לחשוב מה קורה מאחורה באקונומי.
6. חבל שהאוכל הכשר מוגש ברמה נמוכה מאוד
יונת השלום   (06.04.08)
7. איך האוכל הכשר באל-איטליה,מחלקת עסקים?
יונת השלום   (06.04.08)
8. ברוסלס אירליינס לאפריקה, בטיסה של 8 שעות העליתי 4קג
יאיר ,   בריסל   (06.04.08)
החל בארוחת בוקר שכלל ביצים גבינות בריושים ומיצים סחוטים ועד ארוחת צהריים של דגים גבינות קשות וקינוחים... 8 שעות של אכילה ושתיה היה כיף אבל אחר כך למי מתחשק לעבוד?
9. חוויותי מטיסת מחלקה ראשונה בקונטיננטל...
מירה ,   חיפה   (06.04.08)
ברגע שעולים לראשי הזכרונות על הסעודה המוטסת הזאת פי מתמלא ריר... הסטייק ניו יורק שהזכירו בכתבה? מדובר בסטייק בעובי של כ-5 ס"מ, עשוי כבקשתך, בשר נקי נקי, בישול משולם... לא הצלחתי להינות משום סטייק אחר מאז. הגבינות- ברי, קממבר, גוידה- כולן ברמות שלא מוצאים בארץ, מוגשות עם פירות טריים ואגוזים, שמוגשים גם בתחילת הארוחה קלויים קלות וחמימים- קשיו, פקאן, שקדים. הגלידה- בכתבה ממש שכחו לפרט את העיקר! קצפת, קרמל, סירופ שוקולד- שלל תוספות שממש לא משאירות שום מקום בגביע, וכמובן קרמבל התפוחים האלוהי שהשאיר אותי תוהה לגבי קריירה בתור קונדיטורית... כמובן אל לשכוח את האלכוהול שמוגש נונ-סטופ, מהשנייה שמתיישבים במקום ועד תחילת הנחיתה: ליקרים, וודקות ויינות שונים, בדיוק מה שצריך כדי להעביר את ההמראה בצחקוק קל במקום בהסטריה. והרשימה פשוט נמשכת ונמשכת, לא היה סוף לאוכל...
10. http://www.airlinemeals.net/
גבי ,   ת"א   (07.04.08)
אתר שמסקר את האוכל של חברות התעופה כפי שצולמו ע"י הנוסעים בחברות התעופה השונות ובמחלקותיהן השונות... כנסו ל- http://www.airlinemeals.net/ ומימין תלחצו על: Upload History ואז מצד שמאל רשימת כל חברות התעופה (או לפחות 99%) לחצו על אחת לדוגמא... מת על זה!
11. זה רק למחלקה ראשונה-ומה עם רוב העם?אוכלים זבל!
(07.04.08)
12. תגידי מירה מחיפה
(07.04.08)
מה את מנסה להגיד? שיש לך כסף? איזה כיף שאכלת לך גלידה במה? 6000$? וסטייק ניו-יורקי במחיר דומה? יש לי כמה מסעדות להמליץ לך בת"א שם תוכלי ללקק יופי של גביע גלידה גם בלי לגהץ מאסטרקרד פלטינה או מה שזה לא יהיה
חזרה לכתבה