אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
פסח מתוק: ארבע עוגות כשרות לפסח
יעל גרטי
פורסם: 10.04.08, 09:17
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 121 תגובות ב-106 דיונים
1. לעוגת מוס שוקולד קוראים גם 2/3 ו- 1/3
חיפאית   (10.04.08)
בגלל שהיא 2/3 עוגה אפויה ו1/3 מוס. חמותי מכינה אותה שנים! עוגה מעולה!
2. מתכונים ברמה משפים ברמה ......
כל הכבוד   (10.04.08)
3. ואו! בדיוק בזמן ובמקום הנכון!
דלפין ,   תל-אביב   (10.04.08)
כבר נמאס מכל העוגות המגעילות לפסח, ואלה נראות מעולה! אין ספק שאחת מהן תככב על שולחננו. תודה ליעל גרטי המהממת ששוב נחלצה לעזרת העם היושב בציון.
4. איזה יופי של כתבה!! נהדר גם לחולי צליאק
דנה ,   מרכז   (10.04.08)
גיוון מרשים ומרענן לעוגיות הבוטנים והקוקוס המסורתיות.... מה גם שהעוגות נפלאות ליום יום לאלו שאינם יכולים לאכול מוצרים המכילים גלוטן. בהחלט ינוסה!! (כבר הדפסתי שניים מהמתכונים)
5. סליחה, אבל למה צריך לפחד מהקצפת חלבונים?
בשלן מתחיל   (10.04.08)
זה מסובך?
6. לעוגה מקמח מצות להוסיף 2 כפות רסק תפוחי עץ. ממומלץ.
שושי ,   קריות   (10.04.08)
7. יש לי עוגה מעולה לפסח - כשרה לאוכלי חמץ
דוד   (10.04.08)
תאמינו לי, לוקחת בסיבוב את כל העוגות המאולצות .
8. צריך לול תרנגולות לכל העוגות האלה
hagarr   (10.04.08)
9. קרמבולה: פרי יפה, טעם מגעיל
(10.04.08)
מדהים כמה שהטעם של הפרי הזה מגעיל. כמה שהוא יפה חיצונית, ככה הטעם שלו מגעיל - ואני מאוד אוהב פירות!
10. להמנע מעוגות
שמעון   (10.04.08)
גם כך החג עולה הרבה כסף..חבל להתאמץ ישנם עוגות טובות מאוד בחנויות. חג שמח
11. חגיגה של כולסטרול!!!
ביצה ,   על שום מה?   (10.04.08)
כמה ביצים!!!! מה זה????
12. אני נגד שימוש בביצים חיות. זה עלול
אפרת   (10.04.08)
להיות מסוכן.
13. שילכו לעזאזל עם הפסח שלהם
בולבולון   (10.04.08)
אלה קודם כל עוגות שמתאימות לחולי צליאק. אנחנו לא צריכים לחכות שנה שלמה בשביל אוכל נורמלי.
14. הרגתם אותי ! הרגתם אותי !
יונקת רעבה   (10.04.08)
15. מתי תזמיני אותי לצלם לך את האוכל?
efiefi   (10.04.08)
16. בפסח אני הכי אוהב לאכול עוגות שמרים.
EXTRA-שמאל   (10.04.08)
17. ומה עם מתכון לסוכרתיים?
ועם כבר...   (10.04.08)
18. הערה חשובה לגבי הגנאש
א.   (10.04.08)
אחרי שיוצקים את השמנת על השוקולד אסורלערבב מיד. צריך להמתין דקה כדי לאפשר לשלום לרכך את השוקולד. אם לם ממתינים עלולים להיווצר גושים שקשה להמיס אותם. אגב - מומלץ לערבב את הגנאש בכף עץ.
19. מרגרינה זה מאוד לא בריא וגם מחמאה!
אל תיגעו בזה!   (10.04.08)
20. ל- 1 . ואיך קוראים לך ???
ארבע על ארבע ,   אחלה בחושה   (10.04.08)
21. לחולי הסכרת , הכולסטרול וכו' . שתו הרבה מים ותפסיקו להפריע .
חולה על שומן , סוכר ,   וגלוטן   (10.04.08)
22. לא תודה, למה אני צריך לאכול זבל. אין על עוגת שמרים בפסח.
-------------------- ,   V-------------------   (10.04.08)
23. בפסח אני הכי אוהב לאכול עוגות שמרים.
EXTRA-שמאל   (10.04.08)
24. שאלה כללית בנושא עוגות
ב   (10.04.08)
האם ניתן להחליף מרגרינה בשמן בעת הכנת בצק ללחמניות או עוגה?
25. אלו עוגות למי שלא מבשל לחג!
shellyshelly   (10.04.08)
ולא מנקה! ושהתפקיד שלו רק להביא עוגה! המון עבודה! החל מקניית החומרים המיוחדים וכלה בקישוטים
26. תגובה ל-5
אייל ,   גבעתיים   (10.04.08)
כשמקציפים חלבונים חייבים שהקערה תהיה ייבשה לגמרי. וחייבים, אבל ממש חייבים מיקסר טוב. אין מצב להקציף חלבונים ידנית ועם מקציף קטן זה לא עובד הכי טוב...
27. וכל הכבוד על הכתבה יעל!
אייל ,   גבעתיים   (10.04.08)
פתרת לי את הדילמה ליל הסדר...
28. ל26 דווקא עובד מעולה עם מקציף חשמלי קטן
(10.04.08)
אני מקציפה ככה כבר 4 שנים
29. תגובה ל - 26
ענת ,   תל אביב   (10.04.08)
לי יש מקציף ידני קטן משנות השבעים המוקדמות, מקציף חלבונים מעולה - לא להשמיץ
30. חני לשם - מדהימונת בגל"ע מתגעגעים!!!
סימוצ'קה   (10.04.08)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה