לאשה  עיצוב ובית
עוגות נהדרות מבצק סוכר. לא לראותן בלבד
נועה לוריא
פורסם: 04.06.08, 12:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 16 תגובות ב-16 דיונים
1. גיא פרנקל אתה מספר אחת!
חיים ,   תל-אביב   (04.06.08)
2. WOW....
אני..   (04.06.08)
אבל בטח צריך קצת כשרון, לא??? לצייר עם הטושים המיוחדים על בצק הסוכר, ולצבוע - עוד ניחא.. אבל הפיסול?? נראה מאוד מסובך...
3. לכל אלה שאומרים בצק סוכר לא בריא: אני עשיתי לבת שלי עוגה מקו
(04.06.08)
שטת, ואמרתי לכל הילדים שאת הקישוט לא אוכלים כי אי אפשר לאכול אותו, הם בני 3-4 אז עוד אפשר לעבוד עליהם, אבל לגדולים אפשר להגיד שזה מגעיל ולא אכיל, ואוכלים רק את העוגה, ואז כולם יהיו מאושרים, גם העוגה יפה וההורים לא צריכים לדאוג מכמות הסוכר שהילדים יאכלו
4. מדהים! איפה אפשר לראות עוד דוגמאות?
רונה   (04.06.08)
5. העוגות של לילך!!!
Yoav   (04.06.08)
Check out this website, the best cakes i have ever seen in my life. This woman is an ARTIST!!! You cant tell that it looks like a cake ... www.lilach-cake.co.il
6. ל-2 קבלי כמה רעיונות יצירתיים להשראה:
(04.06.08)
http://bigshow.co.il/bma_home.htm ואז זה לא יספיק תוכלי למצוא עוד מלא רעיונות בגוגל
7. So where is the recipe? s
S   (04.06.08)
8. בקשת עזרה
רונית ,   פ"ת   (05.06.08)
הייתי מאוד רוצה לדעת כיצד בכלל משתמשים בבצק סוכר. האם מעבדים אותו כמו בצק שמרים או אחר ואז מפסלים? צריך לקמח לשמן? אשמח לקבל טיפים מהסוג הזה
9. אפשר לקבל מתכון לבצק סוכר?
שוש ,   מרכז   (05.06.08)
10. ל- 2 לא צריך כישרון כנסי ותרשמי לפנייך
אלדד ,   הוד השרון   (05.06.08)
לפני 3 שנים כשהבן שלי נולד רציתי לעשות לו עוגה מיוחדת לגיל שנה,נכנסתי לחנות דומו בקניון שבעת הכוכבים ונתקלתי בספר של טל כץ מסטודיו שוגה (חפשי בגוגל),הייתי בטוח שאני עם ידיי השמאליות לא אצליח עוגה יפה ,אבל מאז אני לא מפסיק לעשות עוגות זה כיף לא רגיל וטרפיה מסויימת בשבילי לפסל עוגות ,לפני שנה עשיתי קורוס בסטודיו וזה עזר לי יותר ,אל תפחדי זה מדהים לראות איך הילדים מקבלים את העוגה ואת האושר על פניהם זה הרגע הגדול לו אני ממתין כל פעם מחדש
11. ל-8 ו-9: תקראי את הטיפים של השף קונדיטור גיא פרנקל הוא מסבי
(05.06.08)
ר איך צריך לעבוד עם בצק סוכר, בשום אופן לא עובדים עם נוזלים, ורצוי עם קורנפלור. ל-9: למה לך להכין בצק סוכר לבד זה לא שווה את הטרחה תיגשי ללגעת באוכל, מיסטר קייק וכו' ותקני שם בצק סוכר מוכן לעבודה, שגם פה יש לך מספיק עבודה בליצור דמויות או כל מה שאת צריכה
12. העוגות של אלונה
גיל ,   תל-אביב   (06.06.08)
אלונה מגידו מספר אחת!
13. זה כל כך מכוער בעיני
מיכל   (09.06.08)
14. לעולם לא ארעיל את ילדי בזוועה הזאת
נועה ,   חיפה   (29.06.08)
מלא צבעי מאכל מייצבים סוכר וכו' עוגה רגילה וטעימה מקושטת בנרות ובמזל טוב מקרם נורמלי הרבה יותר עדיפה בעיני, וכמובן שיותר טעימה לילדים ולמבוגרים.
15. ל-13 - נמקי מה מכוער? לא הבנתי את הקשר
חיה ,   ירושלים   (18.07.08)
16. מסכימה עם כל מילה
מור ,   תל אביב   (03.02.10)
עוגות מטריפות וטעימות
חזרה לכתבה