אוכל  טעם החיים
טחילבה, שמן הל וצלפים: מוצרים חדשים לבישול
יעל גרטי
פורסם: 26.06.08, 14:34
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-13 דיונים
1. איכסה!!!
--------|--------   (26.06.08)
שילכו לעזזל עם הרוטבים של הצדפים שלהם!!!! מגעילים
2. תודה..תודה.
דובדבן....   (26.06.08)
3. 1, התבלבלת
Nir D   (26.06.08)
שמת את השם שלך בכותרת בטעות.
4. 1, איכסה, איזה שגיאות כתיב!
(26.06.08)
5. אגוזי ברזיל- חסרי ערך תזונתי,כמו לאכול חמאה בכפית.סתם משמין
(27.06.08)
6. הערה ל1.
נעמה ,   חיפה   (27.06.08)
קודם תלמד לכתוב עברית ללא שגיאות כתיב ורק לאחר מכן תחווה את דעתך.
7. טחילבה
יוחנן ,   ירושלים   (27.06.08)
היכן משיגים? ברשתות; "אלף" "זול-פה" "שפע שוק" ועוד.. וכן בחנויות טבע , ובחנויות מכולת במגזר החרדי.
8. ל -5 כנס
(29.06.08)
"אגוזי ברזיל" על מצע "אגוזי אדמה"זרעי עץ האגוז הברזילאי, המכונים אגוזי ברזיל, עשירים במיוחד בסלניום [2], אם כי שיעור הסלניום בהם משתנה באופן ניכר בין אזורי גידול שונים [3]. הם גם מקור טוב למגנזיום (0.225 גרם למאה גרם) ולוויטמין B1 (מיליגרם אחד למאה גרם). [4] מאה גרם אגוזי ברזיל מכילים 14 גרם חלבון, 13 גרם פחמימות ו-66 גרם שומן. חומצות השומן נחלקות בקירוב ל-25% חומצות שומן רוויות, 41% חומצות שומן חד-בלתי-רוויות ו-34% חומצות שומן רב-בלתי-רוויות. שיעור חומצות השומן הרוויות באגוזי ברזיל גבוה מזה של רוב האגוזים. תכולת השומן הגבוהה גורמת לעיפושם המהיר כאשר אינם מאוחסנים כראוי. בפרט, אגוזי ברזיל קלופים מתעפשים מהר יותר מאשר בקליפתם. ניתן לכבוש מהאגוזים שמן למאכל ולסיכה.
9. 1....לך מפה.....מהר.
(27.06.08)
10. לכל המסתערים על 1
שבוע טוב   (29.06.08)
א. זה ענין של טעם או השקפה וזו זכותו. ב. אולי הוא דיסלקט או עולה חדש או סתם לא שולט בעברית, קצת סובלנות ונימוס לא יזיקו לכולנו.
11. צלפים במלח ויבוש
יעל   (28.06.08)
התגוררתי באיטליה ואת הצלפים של שם עם גרגרי המלח לא מצאתי. אני קטנה צלפים במלח-צנצנת ב 11 שח,אני חושבת שמיובאים מטורקיה ומיבשת אותם במסננת עם מלח בישול. התוצאה צלפים במלח כמו אילו בכתבה.הכמות המתקבלת גדולה יותר.
12. בהמה בכסות עולה חדש
שבוע רע ,   תל אביב   (23.09.08)
דיסלקטי בתחת שלי. שגיאות הכתיב הן לא העניין פה. גסות הרוח והעדר הסובלנות ורמת ההיסטריה הן שגרמו למגיבים להגיב בתוקפנות, והשאנטי באנטי שלך רק מעודד את המגיב המגעיל. אף אחד לא מכריח אף אחד לקרוא את הכתבות, בודאי ובודאי שלא מכריחים לטעום או לאכול, וכמו ברדיו או בטלויזיה - יש כפתור כזה שמכבה, ונ-ג-מ-ר. אותי חינכו שלא אומרים איכסה על אוכל, מסתבר שיש אנשים שאומרים איכסה על אנשים אחרים. אז איפה הנימוס פה בדיוק?
13. הפטריות האלו מדהימות
שובבית   (23.09.09)
אני גרה בארץ השמש העולה, כאן ניתן למצוא אותך טריות אך הן לא נועדו לטיגון אלא לבישול בעיקר משתמשים בהן למרק הנאבה היפני -- והן ממש מעולות
חזרה לכתבה