|
1. היכן ניתן לרכוש משחת מיסו?
ובאיזו מהשתיים עדיף להשתמש?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
לגבי ההכנה - במקום לייבש בתנור ניתן לבשל על אדים.
לאחר האידוי ולפני ההגשה - לחמם שמן סומסום ולצקת על הדג ולהגיש מייד.
|
|
|
6. גם בלי מיסו זה יצא טעים
קשקבל עם מקיאטו |
|
|
(21.07.08) |
אני שם סויה ודבש בלי להשרות וזה יוצא טעים
תפסיקו להתפלצן פה
מיסו
פחחחחחח
|
|
|
ani me'od ohev dagim ve bemyuhad salomon. ze nir'aa madlik .shave lenasot. Byyyyyyyyyyyy...
|
|
|
אפשר לקנות בטיב-טעם, ובשוק הכרמל מזרח ומערב...
|
|
|
9. מקסימה ונבונה כרגיל. נהנים לעקוב ולבשל בעקבותיך
|
|
|
10 ס"מ ג'ינג'ר? 250 גר' משחת מיסו? ראשית,לא צריך כאלה כמויות למשרה. שנית, צריכים לשמור על פרופורציה בין כמות השום והג'ינג'ר. נדמה לי שגם כמות המייפל, ואיכותו, מוגזמים. המנה הזו לא אמורה להיות ממתק, אפילו לא קינוח.
אגב, איזה סודה וכמה. במצרכי המתכון אין איזכור
|
|
|
11. סלמון במיסו ומייפל? לא תודה בגדול!
Godfrey Daniels , |
02 |
|
(21.07.08) |
למה להרוס גם את הסלמון גם את המיסו וגם את המייפל.? סלמון טריאקי בבקשה, סלמון קבב גם טוב, אפילו סלמון פחיטה יעני מקסיקאית. לשמור את המייפל לפנקייק בשבת בבוקר.
|
|
|
12. נשמע שילוב מגניב! סלמון מתחבר למתוק (מייפל) ולמיסו. נראה כ
רונית , |
צפונית |
|
(21.07.08) |
כמו שידוך מעולה. ינוסה. נחמד גם נושא הצלייה בתנור ולא במחבת.
|
|
|
דג סלמון נחשב לדג בריא וטעים
האם אפשר עוד מתכונים של סלמון
אבל הפעם ללא משחות ו"חמאות"
והאם בכלל אפשר להתחשב בעקרות
בית ולפרסם לפחות פעם בשבועיים מתכונים טובים לדוגמא מתכונים של בתי מלון (ולא מדור מתכונים שקשה בהם למצוא) שתמיד מצליח להם וזה תמיד טעים לכ ו ל ם !!!!
מלונות קיסר,הרודס ועוד טובים ורבים
שרתון טבריה ואיילת בטוח לך
ייתנו את המתכונים ולא לעקרת בית לא מפורסמת.שבאמת צריכה לדעת להיות
גם בלבוסטית וגם אחת שיודעת מאד לבשל.
|
|
|
|
|
15. איילת - האם אפשר להחליף את המייפל בדבש ?
|
|
|
16. מיסו הוא תחמיץ של פולי סויה שנראה כמו משחה כבדה...
אוכל יפני מסורתי בעוצמות ובצבעים שונים אדום, לבן, ושחור. אפשר להשיג ברוב חנויות הטבע ושל הפועלים הזרים. מייפל??!? תנסו מירין-יין סויה מתקתק-יותר טעים יותר בריא הרי רוב ה"מייפל" בארץ הוא סירופ סוכר (גלוקוסה) וחומרי טעם וריח-ממש לא תודה
|
|
|
17. ברשת טיב טעם יש את כל המיסו
שתרצו - וכל יתר המרכעיבים מהמזרח גם ליצור סושי וכו
|
|
|
18. כל מוצרי הסויה למיניהם, לא לחולות סרטן השד!!!
|
|
|
19. After marinating 24 hours it is already COOKED
|
|
|
20. רק מהחמאה וכבר ניגעלתי
|
|
|
21. תפסת מרובה - לא תפסת!
א. חבל להרוס ככה דג שדורש מעט
תיבול וטעמו נהדר.
ב. חבל להרוס את הערך התזונתי של
חומצות השומן של דג זה עם החמאה המאד לא בריאה.
ג. חבל להעמיס כל כך הרבה מוצרי סויה מעובדים שאינם בריאים על צלחת אחת.
|
|
|
22. מה עם שמן זית במקום חמאה?-שאלה לאיילת
נורית , |
ירושלים |
|
(22.07.08) |
האם ניתן להחליף את החמאה בשמן זית?
ואת סירופ מייפל בסילאן?
|
|
|
23. אין מצב שאני אכין את הסלומון ככה..
יש לי מתכון סלומון מדדדהים!!
לא מחליפה אותו.
|
|
|
24. לעודד-איך מאדים את הדג?
קצת הסבר על שיטת האידוי..
האם צריך מתקן מיוחד?
תודה.
|
|
|
25. דייייייייייייייייייייי כנסו דחוף
כאילו איך מגיעים בדיוק ל-230 גר' דג?????
אם יוצא פחות, אז להדביק עוד חתיכה??
אם יוצא יותר אז הדג לא מתבשל??
מתה על הכתבות הפלצניות האלה. קישקוש בלבוש.
יום טוב
|
|
|
הפלצנית היחידה כאן היא את. כתוב "כ-230", שזה אומר "לא בדיוק".
הבנת הנקרא.
|
|
|
27. איך מדפיסים מתכון בלי התמונות
אפשר לוותר גם על התמונות וגם על הטקסט המיותר בהתחלה כדי לחסוך מקום ולהכין את המתכון ישר להדבקה במחברת המתכונים:
לוחצים על "הדפסת כתבה" (ליד "תגובה")
מסמנים את הטקסט שרוצים להדפיס מעתיקים (קליק ימני + קופי)
ומדביקים על מסמך וורד נקי
תהנו
|
|
|
28. איפה הלקקן הקבוע מת"א שתמיד אומר כמה איילת יפה
|
|
|
הכנתי בדיוק לפי המתכון. השתמשתי בחומרים טובים (סויה של קיקומן וכו'), אבל יצא מלוח בטירוף. מן הסתם בגלל הכמות הגדולה של הסויה והמיסו.
פשוט בלתי אכיל.
|
|
|
|