אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל   אדונית התבלינים
חריפות חושנית: קסם הג'ינג'ר
יעל גרטי
פורסם: 03.08.08, 11:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 40 תגובות ב-40 דיונים
31. כתבה מעמיקה ומקיפה.
ישר כוח   (03.08.08)
32. לימון וג'ינג'ר
מתה על קונפיטורות   (03.08.08)
לבוסתן קונפיטורות יש ריבת לימון וג'ינג'ר מעולה. אני משתמשת בה לבישול עוף, מוסיפים טיפה (כדי למנוע מרירות יתרה) לפני הבישול ויוצא מצויין.
33. פטנט
טעים טעים ,   ומומלץ   (03.08.08)
אם רוצים טעם מעודן ללא חתיכות, הכניסו חתיכה למועך שום של פעם, יוצא הרבה מיץ ומעט ג'ינג' מרוסק.
34. בעוגיות אין ביצים????????
שש   (04.08.08)
35. ממש כתבה בעברית, לא נאה לכם "זנגויל" ועוד פנינים
ישראלית   (04.08.08)
מה זה גוליין לא נאה כפיסים - קופים
36. גרטי תותחית!!! כתבה 10 !!!
יובל ,   ב"ש   (04.08.08)
37. העוגיות של דודה / סבתא אדית המדהימה הכי טעימות שיש!!!
(04.08.08)
38. אח, זה חריף.....
מוריס מוסקוביץ'   (03.08.08)
מזל שהצטיידתי בבקבוק מים....
39. חה, חה חה ג'ינג'ר תבלין סיני? תבלין יהודי עתיק יומין, המוזכר
דב ליבנה   (05.08.08)
במישנה (כמו שכתוב בכתבה) ושמו זנגביל. ג'ינג'ר הוא שיבוש אנגלי של המילה היהודית, זנגביל. ישראל זנגביל היה ראש ממשלת בריטניה. כאשר כתבו את ההגדה של פסח, בתקופת המישנה, כתבו כי יש לתבל את החרוסת בזנגביל ובקינמון.
40. ל 39- מה זה תבלין יהודי? ליהודים יש קניין על תבלינים?
יהודיה   (06.08.08)
זה שיש לג'ינג'ר שם עברי, והוא זנגביל, זה לא אומר שהתבלין הוא יהודי, כדבריך, או שמוצאו של הג'ינג'ר לא מסין.......
תגובות קודמות
חזרה לכתבה