אוכל  טעם החיים  רפי כהן: לבשל כמו רפאל
מלאים כל טוב: המדריך המלא להכנת ממולאים
רפי כהן
פורסם: 19.09.08, 09:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 95 תגובות ב-95 דיונים
1. ואו! כתבה מדהימה!!!
בשלנית   (19.09.08)
2. כתבה מושקעת! כל הכבוד!!
chef   (19.09.08)
3. טיפים מצויינים! תודה לך רפי
גליה   (19.09.08)
4. ואו! כמה עבודה!!!
בשלן   (19.09.08)
5. יצא לי ריר מהפה!!!!זה נראה כול כך טוב...אחלה כתבה!!!!!
ליאת   (19.09.08)
6. מי שרוצה להיות בריא שיאכל מזון לא מבושל (רק בשר לבשל).
חן   (19.09.08)
אל תשתכנעו מכל מדורי האוכל האלה. כל תהליך הבישול וההכנה מורידים מערכו התזונתי של המזון, עד שלא נותר בו כמעט כלום. אכלו ירקות, פירות, קטניות מונבטות (לא מבושלות כמובן). להנביט זה כל כך פשוט: להשרות במים עד שמתרכך, ומפעם לפעם להרטיב, כלומר לשמור שהקטניות יהיו לחות, וזה נובט מעצמו. לאכול הקטניות עם קצת שמן זית, הכי בריא.
7. איזו כתבה מצוינת - סוף סוף משהו צמחוני לסופ"ש - תודנ ווינט!
סופ"ש נעים   (19.09.08)
8. היכן קונים את הסיר הגדול הזה? והאם הוא מגיע עם מכסה?
גבר-גבר   (19.09.08)
9. רפי תעשה לי סלק ממולא!!!!!!
(19.09.08)
10. עוף "טחון" ? רבותי, תרנגולת זו חיה מדהימה. לא פחות
ורדה פרויליך מוענטז   (19.09.08)
מחתולים וכלבים. מה פתאום לטחון אותה ? מה נסגר איתכם ? רוצים שיטחנו את הכלב שלכם ?
11. איזה כייף של כתבה אני רצה לעשות
(19.09.08)
12. פגז!
האזרח י ,   ת"א   (19.09.08)
רפי איש מוכשר וטבח מצויין. המתכונים שהוא מביא תמיד מעולים.
13. thank you ynet
yariv   (19.09.08)
14. רפי כהן אחד מהחמישיה הפותחת,כנסו..
ירון ברקאי ,   רמת גן   (19.09.08)
רק שף כמו רפי יכול להציג אוכל מדהים בצורה כזו,אמנם יש עליות וירידות באוכל שלו(במסעדה), אבל הוא עדיין אחד מחמשת השפים הטובים שיש לנו, רפי, תמשיך עם כתבות כאלה על אוכל שבאמת כולם אוהבים,ורעיונות וטכניקות טובות
15. שף
(19.09.08)
מושלם!!ככה בדיוק אמורים להיות כל הכתבות על נושא.לומרות שבמיקרה הזה מדובר על שף ענק שעושה את ההבדל.
16. שף מדהים, ידי זהב!
(19.09.08)
17. אתם רואים? את זה אין בקנדה!!!!
גנדי ,   הקנדי (המבואס)   (19.09.08)
18. הייתי רוצה להתחתן איתך.......רק בגלל הסלק.
ואווווווו   (19.09.08)
19. אחח רפי רפי איזה עונג לפני החגים להתפנק על כאלו מתכונים!!
מחשי ,   כוסא   (19.09.08)
חזק ואמץ!
20. מספר 10
(19.09.08)
זכית באינטרנט כרגע
21. איזה כיף! טונה נדיבות. תודה!
(19.09.08)
22. מקצוענות
עפרה   (19.09.08)
כתבה מעמיקה רצינית ומעשירה.אני כבר מאמצת כמה מן המתכונים לארוחת החג
23. כמה שנהנתי לקרוא את הכתבה. יאמייייייייי.
מורי ,   מרכז   (19.09.08)
יום ראשון אני מכין.
24. כל הכבוד
כרמלה   (19.09.08)
כל הכבוד לשף שמוכן לתת ולנדב טיפים מהמטבח שלו, אני מאוד מעריכה וחלק מהדברים גם עשיתי יצא מצויין ממש מעולה!!!
25. ממולאים זה אוכל ערבי
הכי טונ   (19.09.08)
26. חיים כהן = אלוהים
שרון ,   ירושלים   (19.09.08)
חיים כהן הוא בשבילי כמו אלוהים קטן לענייני בישול ואפייה, אני לא מפספסת אף תכנית של שום פלפל ושמן זית (אפילו שידורים חוזרים) - הכל שם כל כך טעים וביתי! אני מקנאה באישתך!!!!
27. אוי אלוהים! ממולאי-ממממממ....
נטשה ,   נתניה   (19.09.08)
אני פשוט מטורפת על עלי גפן ממולאים. אני יכולה לאכול רק את זה כל יום. כל היום. (עד שיימאס...) אני רוצה עכשיו! ואין לי כוח להכין כי ההנקה התישה אותי. (אולי אקרא לחמותי?)...
28. למה אין וידאו?
(19.09.08)
29. הממולאים של רויטל
ronen cohen ,   מרכז   (19.09.08)
הממולאים של רויטל נובמה הכי שווים ב ע ו ל ם
30. הגירסה הטוניסאית נקראת בולט Boulette
טוניסאית קפדנית   (19.09.08)
והיא לא מחוברת בקצה - להבדיל מהמפרום. הם גם לא מערבבים את כל המרכיבים ככה לתוך הקערה אלא מרככים בנפרד . גם פירורי לחם זה לא בדיוק טוניסאי אלה כמה פרוסות לחם שחור שטבלו במים ואז נסחטים ועוברים לקערה ורק אז מתחיל תהליך הערבוב והלאה. זה באמת מאוד טוניסאי למלא מני ירקות בתערובת זו. והכי טעים - איך שיוצא מהטיגון ושורף בפה מממממממממממ
תגובות נוספות
חזרה לכתבה