|
את אחד מהתבשלים הנ"ל אפשר להגיש עם תוספת של יוגורט לעידון. תנסו ותרוויחו.
|
|
|
2. שעועית מקופסה עושה גזים... כי לא "מטפלים" בה כמו שצריך
|
|
|
3. אכן טעים מאוד! אבל הריח........אי אפשר לישון בלילה!
|
|
|
4. הלו, 'תבשיל השעועית' שלך נקרא בעברית צ'ילי-קון-קרנה.
|
|
|
5. אני מוסיפה למרק שעועית בטטה-משדרג פלאים
חולה על שעועית |
|
|
(15.12.08) |
|
|
|
6. תבשילי השעועית חוסכים בהוצאות חימום בחורף!!
אחראי ארטילריה ראשי , |
ונשק כימי ביולוגי |
|
(15.12.08) |
|
|
|
7. 4-יצאת טונה. וגם די דביל...
אם הוא דר' אני סוודר |
|
|
(15.12.08) |
איפה להתחיל ???
1. צי'ילי קון קרנה זה בספרדית, לא בעברית.
2.אם היית יודע את סעיף 1 הרי שהיית מבין שצ'ילי קון קרנה זה צי'לי עם בשר. (צ'ילי=פלפל קון=עם קרנה=בשר). והתבשיל שנתנו כאן זה ללא בשר,כלומר-לא צ'ילי קון קרנה.
אתה הבנת את זה ברוך?
|
|
|
8. YNET נתנו כאן הרמה להנחתה עם עניין השעועית.
כל הפלצנים יטקבקו... , |
פשוטו כמשמעו |
|
(15.12.08) |
|
|
|
9. ל7- דווקא אתה הדביל.....
קרא שוב את המתכון הבשר טחון מככב בו בגאון ...כך שזה מעין גירסה לא משוכללת לציל קון קורנה....
|
|
|
10. למה כל הבלאגן? מהקופסא לסיר עם פלפל שחור ומלח וזהו
|
|
|
11. ל-7 - מעניין למה מהרת להכתיר את 4 דביל. נדמה לי שהדביל זה את
לידיעתך: צ'ילי קון קרנה, מאכל שנאכל בכל רחבי טקסס הוא בשר בשעועית. אם היית חי בטקסס היית בודאי מגיע לתחרות השנתית המתקיימת כל שנה בהיוסטון, ובדאלס, ובסאן אנטוניו - בקיצור, בכל רחבי טקסס ושם היית טועם מאלפי הסירים המתחרים מי מכין את הצ'ילי קון קרנה הטוב ביותר - ו-כ-ו-ל-ם עם שעועית.
אז מי דביל של אמא????????????
|
|
|
המאכל הטקסני מכיל המווווון צ'ילי ולכן הוא נקרא צ'ילי קון קרנה ... אז מי כפרה של פרחה \ פקאצה
נשיקות:P
|
|
|
13. זה ניראה כמו.... תיסלחו לי אבל.....
המדור הזה פשוט השתגע ......
כול מילה נוספת מיותרת
|
|
|
הכוונה בצ'ילי היא לרוטב - שעשוי אכן מפלפל צ'ילי, בצל, עגבניות, שום וכמון (ולפעמים עוד תבלינים). זה שבדרך כלל מבשלים בזה בד"כ שעועית כלשהי עם בשר עדיין לא הופך את השעועית למרכיב חובה. יש לי חדשות בשבילך: יש גם צ'ילים שאין בהם שעועית אלא במיה וכד'.
|
|
|
15. מתה על שעועית אבל עושה לי גזים שמסכנים הסובבים
לכן אני לא מסתכנת ומוותרת...
|
|
|
שימורי שעועית מגיע רק עם רוטב העגבניות ?
אין שימורי שעועית לבנה ללא רוטב?
הרוטב האדום לא טעים, יש לו טעם לוואי לפעמים
|
|
|
אני מכינה תבשיל של בצל מטוגן,קוביות תפ"א,דלעת ,עגבניות קצוצות,תבלינים ושתי כפות של רסק עגבניות לקופסאת שעועית וגם מים ותבלינים .יוצא נהדר בשילוב עם קוסקוס.
|
|
|
18. אני מת על זה! רק שב-OpenSpace אח"כ זה בעייתי!
|
|
|
|
|
20. של יכין הכי טוב. פרי גליל השעעוית קטנה מאוד ולא מספיק אפויה
אגב המתכון הראשון מאוד טעים, אני מוסיף כמון ופפריקה מעושנת. חבל"ז
|
|
|
21. פגזי. אנחנו כל הזמן מכינים את זה. קבלו מתכון
מטגנים בצל ואז מוסיפים את השעועית עם הרוטב עגבניות ואת זה מערבבים עם ביצה אחת או שתיים עד שהביצה מוכנה היטב.
יוצא פגז !!
|
|
|
22. תבשיל עם נקניקיות שילדים אוהבים
אני מטגנת במעט שמן חבילת נקניקיות עוף חתוכות לעיגולים, מוסיפה קופסת שעועית ברוטב ומבשלת כ- 5 דקות.
להגיש עם פסטה.
כמעט כל הילדים שפגשתי - חולים על זה!!
|
|
|
23. האם לא חסרים נוזלים במרק?
|
|
|
24. מתכון דיאטטי שהוריד לי 16 ק"ג במלחמת יום כיפור
מילואימניק זקן , |
תעלת המים המתוקים |
|
(05.01.09) |
חצי שנה אכלנו שעועית מקופסא ולוף (או גולש צבאי מקופסא). התפריט העשיר הזה גרם לי להוריד 16 ק"ג, אך העלה במשקל את הללו שגנבו לנו את האוכל בדרך.......
|
|
|
25. שעועית קופסא-היינץ.הכי טוב שעועית יוונית של ויליגר / אברמנטו
י.אפרת , |
רענננה |
|
(05.01.09) |
ישנה שעועית הנקראת "שעועית מוח", שלעיתים מיבאים ויליגר או אברמנטו. אחרת - החזיקו בבית 2 קופסאות של היינץ או ויליגר. שעועית ישראלית מבושלת למחצה, חסרת טעם והרוטב מגעיל.
בישראלית- רצוי לשטוף ! את הרוטב המגעיל ולהכין תבשיל עם רוטב אחר - אכיל.
|
|
|
21- המתכון שאתם מכינים כל הזמן הופיע כאן בתחילת הכתבה,לפני המתכונים.
22-המתכון באמת טוב וטעים, אבל הוא מופיע (בדיוק) בספר של רות סירקים "ילדים מבשלים".
שיהיה לכולם בתיאבון !
ובלי גזים ...
|
|
|
27. באיזה רשת בצפון ניתן למצוא של היינס ?
| |