אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
להכין לבד בבית: שני מתכוני גרנולה
יעל גרטי
פורסם: 06.02.09, 10:36
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-8 דיונים
1.  !!! wonderful
Rona   (06.02.09)
2. מדוע הגרנולה נשמרת רק שבוע בכלי אטום??
רות   (07.02.09)
3. גרנולה "חיה"
ריקי ,   רמת גן   (08.02.09)
אני מכינה גרנולה ללא אפיה וחוסכת מעצמי את השומנים והסוכר. אני מערבבת שבולתשועל,סובין שבולת שועל,סובין חיטה,נבט חיטה, חמוציות, גרעיני דלעת,קנמון,ועוד ואוכלת עם יוגורט.יופי של ארוחת בוקר.סותם ומזין.
4. לריקי מרמת גן,
אורית   (09.02.09)
את את בעצם אוכלת מוזלי, לא גרנולה. כן, זה יותר בריא, אבל הרבה פחות טעים...
5. גרנולה "חיה"
מירי ,   מושבניקית   (09.02.09)
אם היית מוסיפה כמויות היינו לומדים משהו. אנא הוסיפי ופרטי "ועוד" בתודה מראש "הזקוקה בשביל בעלה"
6. ל-3: גרנולה חיה= מוזלי
(09.02.09)
7. זוהי ארוחת הבוקר שלי, הכי טובה בעולם!
גרנוליטה ,   אי-שם   (11.02.09)
פעם בחודש-חודשיים מערבבת בקערה גדולה 500 גרם שיבולת שועל שלמה, 100 גרם שומשום כהה גרוס, 100 גרם נבט חיטה, 200 גרם גרעיני חמניות לא קלויים, 100 גרם גרעיני דלעת קלופים ולא קלויים ו-200 גרם חמוציות מיובשות. אחר-כך מחלקת את התערובת לכלים סגורים ומאחסנת בפריזר. בכל בוקר אני שמה שתי כפות מהתערובת בקערית, מוסיפה כף סובין שיבולת שועל, כף זרעוני פשתן שאני טוחנת לבד, 7 שקדים מולבנים שלמים או כף שקדים מולבנים משובבים, 4 אגוזי מלך לא קלויים, אגוז בראזיל אחד וחצי כפית קינמון. מערבבת עם כף גבינה לבנה 3% וגביע יוגורט דנונה 1.5% ונהנית מכל ביס. לפחות 5-6 שעות אחר-כך לא מסוגלת לטעום כלום!
8. T
TBH   (26.06.09)
חצי שעה לאחר הקריאה של המכתב הזה,יתקשר אליך מישהו/י ויבשר לך את הבשורה הכי טובה בחיים שלך.אבל עליך לשלוח את המכתב הזה ל30 אנשים ב24 הדק' הקרובות.זה יהיה מישהו/י שקשור אליך מאוד. את/ה תהיה הבנאדם הכי מאושר/ת על כדור הארץ.גלית לוי מתל אביב קיבלה טלפון שבישר לה שדוד שלה מאמריקה מוריש לה 200 מיליון דולראם לא תשלח/י את המכתב הזה אחרי חצי שעה יקרה לך משהו רע ואו תקבל/י את הבשורה הכי מרה שתקבל/י בחיים שלךיוסי גאוי לעומת זאת וקיבל פלאפון שבישר שאישתו קיבלה דום לב\
חזרה לכתבה