האמינו לי אין בזה כלום.......
ממש קל להכנה:
לשטוף במים ראש כרוב שלם טוב טוב, לאחר שחתכנו אותו לחצי, לאחר השטיפה במים פושרים, לחתוך אותו מחצי,לרבע,ולאחר מכן לחתיכות קטנות.
להוסיף לצנצנת כוס מלח,לערבב את המלח בכוס מים רותחים, ולאחר שנמס המלח, להוסיף לצנלנת את כול כוס המלח+כוס חומץ רגיל(לא בלסמי!!!).
למלאות את הצנצנת במי ברז עד הסוף, ע"מ שייכסה את כל עלי הכרוב= וזהו....
להניח במקום מוצל ללא שמש במשך כשבוע ימים יש לכם אחלה כרוב שבעולם.