אוכל  טעם החיים  משהו מתוק
קלאסיות ועדינות: אוזני המן
רוני ונציה
פורסם: 10.03.09, 10:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 20 תגובות ב-11 דיונים
1. יש אפשרות להחליף את החמאה במרגרינה?
אורית   (10.03.09)

כדי שלא יהיה חלבי?

אשמח לתשובה

תודה

2. בדקתי - מתכון מעולה
חנהלה ,   אופה קטנה   (10.03.09)
המתכון הופיע בשבוע שעבר בזמנים מודרנים. הכנתי ויצא מעולה. אני לא שמתי קמח בפרג, נראה לי מיותר. כמו כן שמתי רק חמאה ולא מרגרינה. נסו ותהנו. חג שמח
3. למס' 1
אורלי   (10.03.09)
אני תמיד מחליפה מרגרינה וחמאה. בדרך כלל ההבדל הוא רק בטעם. בעוגות אני אפילו מחליפה מרגרינה וחמאה בשמן מה שלא ניסיתי באוזני המן.
4. המרת חמאה לשמן
לילך   (10.03.09)

שלום לך,

רציתי לשאול מה יחס ההמרה שלך בעוגות בין חמאה לשמן, בכמה תמירי 100 גרם חמאה? האם יצא לך גם להמיר חלק משומנים במיץ תפוזים?

בנוסף לפחות על פי דברים ששמעתי, לא כל כך מומלץ בעוגיות לעשות את ההמרה, משנה מאוד את המרקם ומקשה על העבודה איתן.

 

חג שמח!

5. חמאה+מרגרינה
נירה   (10.03.09)
מה הסיבה לשימוש גם בחמאה וגם במרגרינה האם זו איכות הבצק משום שלטעם הרבה יותר טוב רק חמאה
6. שאלות: 1. למה הכוונה - וו שטוח? 2. כאשר מקציפים עו
עינת   (10.03.09)
ההקצפה
7. עשיתי אזני המן לצפי המתכון, יצא גרוע מאד
מרים ,   תל-אביב   (10.03.09)
8. אז איזה אוזני המן טובים יותר של ונציה
רינה   (10.03.09)

מהמתכון כאן או של................ ונציה

מתמתכון כאן???

&

="http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369301,00.html">http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369301,00.html

 

איזה טובים יותר? איזה טעימים יותר? איזה "נכונים" יותר???

9. אוזני המן
רבקה ,   קריות   (11.03.09)
שלום
האם חובה להבריש בביצה?
תודה
10. מוצלחים וטעימים מאוד
(11.03.09)

הכנתי את המתכון במקום מרגרינה שמתי חמאה

הבצק רך ונעים למגע.

קבלתי מחמאות רבות.

 

מתכון מעולה!!!

 

קרית גת

11. מתכון מעולה!!!
(11.03.09)

 

הבצק מצוין, טעימות ומוצלחות ביותר.

חזרה לכתבה