שווה לאחר אפייה להבריש קלות ב:
רבע כוס מים חמים
כף דבש
כף סוכר
מערבבים הכל ואז שהעוגה חמה מהתנור מברישים בנוזל.זה מרטיב את העוגה וגם מוסיף את המתיקות כמו בקונדיטוריות.
לפני אפיה ולאחר שהעוגות הוברשו בביצה לפזר :
שומשום / פתיתי שוקולד / שקדים פרוסים
אין כמו ברולדין - מישהו מכיר את המרשם שלהם?
שימו לב למתכון הבא:
http://www.carine.co.il/htmls/page_211.aspx?c0=13157&bsp=13097
איזה הבדל...
במתכון מצויין 250 מ"ל חלב/מים אבל באופן ההכנה לא כתוב מתי צריך להוסיף אותם בבקשה עזרה.
תודה.
כמה זה חצי קילו בכוסות ? לפעמים מציינים שקילו זה 7 כוסות לפעמים זה 5
מישהו יודע ?