אוכל  טעם החיים
פינוק אמיתי: עוגת שמרים במילוי שוקולד
ynet
פורסם: 15.03.09, 13:06
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 24 תגובות ב-14 דיונים
1. יש יותר מידיי נוזלים בבצק!!!
גיא   (15.03.09)
מספיקים 150 סמ"ק חלב
2. אין על מאפה שמרים!! תענוג
לין   (15.03.09)
3. לאחר האפייה
עמית   (15.03.09)

שווה לאחר אפייה להבריש קלות ב:

רבע כוס מים חמים

כף דבש

כף סוכר

 

מערבבים הכל ואז שהעוגה חמה מהתנור מברישים בנוזל.זה מרטיב את העוגה וגם מוסיף את המתיקות כמו בקונדיטוריות.

 

4. דבר נוסף
עמית   (15.03.09)

לפני אפיה ולאחר שהעוגות הוברשו בביצה לפזר :

שומשום / פתיתי שוקולד / שקדים פרוסים

5. Exact size of the "english cake" tin
peter ,   New Jersey   (15.03.09)
The recipe sounds great and I want to bake it this week, however I would like to know the size (length , width and height) of the cake pan used in this recipe. There are various sizes available and I want to get the right one
Thanks
6. ומה עם תמונה לשכנע לאפות?
ריקי   (15.03.09)
7. המוןןןן חמאה
ויוי   (15.03.09)
8. יאאאאאאאאאאאאאאאאאמי
(15.03.09)

אין כמו ברולדין - מישהו מכיר את המרשם שלהם?

 

9. שימו לב למתכון ...
איזה הבדל... ,   איזה הבדל...   (15.03.09)
10. חומרים לבצק
לימור פנחס ,   מושב אמציה   (15.03.09)

במתכון מצויין 250 מ"ל חלב/מים אבל באופן ההכנה לא כתוב מתי צריך להוסיף אותם בבקשה עזרה.

תודה.

11. מניסיון: עדיף לשים במקום שתי ביצים, שלושה חלמונים
(15.03.09)
יוצא הרבה יותר עדין, עשיר, וטעים
12. יצא מצויין
אורנה ,   גליל   (15.03.09)
אפיתי את העוגה-יצאה מצויין. יצאה מאוד גבוהה- ניתן היה לאפות ב-3 תבניות.
13. כמה זה חצי קילו קמח בכוסות
אוהבת שמרים   (16.03.09)

כמה זה חצי קילו בכוסות ? לפעמים מציינים שקילו זה 7 כוסות לפעמים זה 5

מישהו יודע ?

14. בחיים שלכם לא תקבלו מתכון שיצליח - זה לחם מתוק עם
אנדרי   (16.03.09)
חזרה לכתבה