סוף המתכון :
אם מבשלים בסיר לחץ (כמוני...) לבשל 35 דקות אחרי הפססססט...
אם בבישול בסיר רגיל זה לוקח מלא זמן (נראה לי כשעתיים וחצי - שלוש– לא ניסיתי). בכל מקרה הבשר צריך להיות רך אך לא מתפרק והשעועית מבושלת אך לא נמעכת.
אחרי הבישול ואחרי שנגמרו האדים בסיר הלחץ, פותחים ומוסיפים: 3 כפות שמבלילה יבש טחון (שמבלילה = עלי חילבה), 3 כפות נענע יבשה טחונה, את הבצל שטיגנו מראש ושמרנו, מערבבים,
ובסיר מכוסה שלא "תברח" הארומה מבשלים עוד כ20 דקות- חצי שעה ולא פותחים בזמן הבישול.
אוכלים בליווי אורז פרסי .
מברכים ומהללים את מי שנתן את המתכון המוצלח הזה, ורצים לספר לחבר'ה.
בהצלחה
שרון