אוכל  טעם החיים
רוטב בשמל - מלך הרביכות
מאיר דנון
פורסם: 01.06.09, 12:25
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 41 תגובות ב-21 דיונים
1. הבשמל שודרג והוא אפילו לא ידע על זה...
אריק ,   חו"ל   (01.06.09)

בשמל הוא רוטב , כך גם ציינת , למה לבלבל אותי ושאר קוראים תמימי לב ?

אז הוא עשוי מ רו נו? זה כמו שתגיד שדמיגלאסס הוא תרביך עצמות...מילא.

אגב , רוב רובן של הרביכות בישראל עשוי ממרגרינה ועמילן או קמח , אבל חששת לכתוב מפחד הקוראים...

2. מה שאהבתי זה
שלמה ,   פה ושם   (01.06.09)
שרוטב שכולל חמאה על תבשיל בשר זה בסדר אבל בייקון הס מלהזכיר,
תמיד משתמשים בחזה אווז מעושן.
3. ומה עם גרסה פרווה?
נ.ארז ,   צפון   (01.06.09)

פירסמת שוב מתכון לא כשר...!  אז לפחות תן גרסה שתתאים לכולם!

4. אםמה אפשר להשתמש במקום קמח? להסמיך את הרוטב?
אלרגית לגלוטן   (01.06.09)
5. זה ממש לא נכון שלא צריך להוסיף את הנוזל בהדרגה
לירון   (01.06.09)
כנראה שהכותב לא ניסה אף פעם לשפוך את הנוזל מעל הרביכה ולראות מה קורה- פשוט נשארים גושים של רביכה בתוך הנוזל והם לא מתאחדים או מסמיכים. (מנסיון!!!) ברגע שמוסיפים את הנוזל בזרם איטי תוך כדי טריפה, החומרים מתאחדים והרוטב באמת מסמיך
6. כתבה בלתי חוקית בעליל!
אהרון ,   תל אביב   (01.06.09)
חלק מהמתכונים מנחים לשימוש בבשר וחלב יחד! דבר זה סותר את אופייה היהודי ציוני דמוקרטי של מדינת ישראל ומעודד לביצוע עבירה (הפרת מצוות ההפרדה) ועל כן, וואינט, שנו את המתכון לאלתר או הסירו את הכתבה.
7. הצעה נוספת
בשמליון   (01.06.09)
מתכון מנצח לתוסיפו לבשמל גבינה צהובה תמיסו אותה בפנים ותעבו את הרוטב, שפכו על פסטה תכניסו לתנור עד שישחים למעלה מדהיייייייייים
8. ועוד מעט יופיעו כל אלה שיגידו לנו שאסור לאכול חלב ובשר!!!!!
(01.06.09)
9. ממתי נותנים מתכונים לא כשרים
יעל   (01.06.09)
לא כשרים?
10. הכל נראה יאמייי! תודה רבה על המתכונים!!!
קטנה ,   קריות   (01.06.09)
11. חרשתם על הסופלה גבינה...........
(01.06.09)
12. כל ההכבוד!
Miriam ,   Beer Sheva   (02.06.09)
כתבה טובה, מקצועית ועם אינפורמציה מדויקת.
13. זה ynet או יתד נעמן-האפיפיור הלך אין צורך בקדושת יתר
מיקי ,   02   (02.06.09)
14. האם ניתן להליף קמח בקורנפלור ?
חיים ,   כפר ויתקין   (02.06.09)

 

15. מתכונים עתיקים.
(01.06.09)
רק הקנלוני מחדש קצת.
16. גארטן כרובית
ויוי שאולי ,   פתח תקווה   (02.06.09)

קצת לא ברור לי מתי להכניס את רוטב המורנה לגארטן או אולי לערבב אותו עם הבשמל ? משהו שם לא ברור לי ,

מישהו יכול לתת לי הסבר

תודה מראש  ויוי

17. בישול במיקרו
תמר   (02.06.09)
קל נוח ונקי
18. לא כשר
B   (02.06.09)

לא כשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19. לשידרוג רוטב בשמל:
אחש שלוש   (02.06.09)

תבשלו בתוך החלב גזר אחד, בצל אחד, עלה דפנה ושני גרגרי פלפל אנגלי. מבשלים על אש קטנה עד שהירקות מתרככים קצת, מסננים ומשתמשים בחלב הזה להכנת הבשמל. לא תאמינו כמה שזה מקפיץ את הרביכה.

20. אחי, התקשרו מבלוקבאסטר....
ליאור   (02.06.09)
וביקשו שתחזיר את הסרט שאתה חי בו :)
21. כרובית ברוטב בשמל
אפרים מנדלמן   (22.05.18)
אצלנו מטגנים בצל חתוך דק, מוסיפים לו כרובית שגוררה על פומפיה (החורים הגדולים) , חולטים במים רותחים (כמו קוסקוס: מרתיחים מים ושופכים על הכרובית והבצל ומכסים למספר דקות) ואז מוסיפים את רוטב הבשמל ומערבבים
. מעדיפים במנות אישיות. כמובן כוללים ברוטב פרמזן ואפשר גבינה נוספת, וגם בוזקים למעלה. תענוג.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה