אוכל  טעם החיים  מתכון לבריאות
שני מתכונים קלילים עם חצילים
אלעד רובינשטיין
פורסם: 12.04.09, 11:08
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 35 תגובות ב-23 דיונים
1. הטורקים שהם אלופי העולם בחיצול...
אריק ,   חו"ל   (12.04.09)

טוב את זה כבר כתבתי בעבר ואין צורך לחזור.

פילי ס יקרה , הכתבות משתפרות משבוע לשבוע ועמם התמונות . חג שמח וכשר , כפי שאת אוהבת.

ובאודסה...את זה נשמור לכתבה הבאה.

2. בנוסף לחצילים
שאול ,   י"ם   (12.04.09)
3. מזעזע
רם עמית   (12.04.09)
4. סופג שמן...
נעמי   (12.04.09)
5. לא נמאס ממאכלי החג ..נמאס מפיליס
יצחק   (12.04.09)
6. תודה על הרעיון!
יעל ,   פ"ת   (12.04.09)
אפשר גם לגוון עם כרוב או פלפלת [גמבה] כדי לעניין גם את "שונאי החצילים".
7. רוצים רק מתכונים שאינם כשרים לפסח או בכלל
דוד ,   פוליס   (12.04.09)
תפסיקו לשרת את עובדי האלילים
8. חציל פיצה נשמע מעולה,תודה.
פסח   (12.04.09)
9. המצות עושות שמות בקיבה? יש פיתרון!
(12.04.09)
ארגנו לכם,בפריזר,טרם פרוץ הפסח,מלאי של לחם,לחמניות ופיתות, ולא תהיינה לכם שום בעיות קיבה,כתוצאה מהמצות...
10. מצות
קרן ,   תל אביב   (12.04.09)

למי שיש פתרון למצות כמו מספר 9 למשל  לידיעתך אני מכירה הרבה שזה עושה להם דווקא יציאות סדירות יותר מהרגיל  מלבד זה שזה טעים ומה נשאר לנו אם נזלזל במסורת היפה שיש לנו .  מסכן מי שלא נהנה מהחג היפה הזה.

11. יש לי שדרוג! בצק פוקצ'ה מתחת לחציל! -
שף קורן ,   תל אביב -יפו   (12.04.09)
מי שאוהב אוכל, לא יודע כשרות מהי. מתכונים לפסח למיניהם הם גרועים. הרי בחיים לא אוכלים מצות או משהו שקשור בהן לא בפסח, אז חדלו לבלבל את המוח על זה ש"זה טעים", כי זה לא. אולי המטרה היא להוציא את הרע במיעוטו.
אני לא נכנע לעבודת האלילים הזו. מאידך, אני בעד מסורת יהודית, חגגתי את ליל הסדר, היגדתי לבני וכו'.., אבל אצלינו אוכלים אוכל מעולה כל השנה- כולל בפסח.
אולי באמת אכין פיצות היום, רעיון לא רע, רק שיהיה בהם בצק, גבינות ובשר (חזיר גם)
אוי...הצילו...מה זאת האש הזאת השורפת אותי...אני נשרף....הצילו...אולי זה אלוהים? לאאאאאא, הוא לא קיים, רק הדלקתי סיגריה...כמו בשבת
חג שמח לכל אוהבי האוכל הטוב באשר הם
לעובדי האלילים, חבל שככה אתם מבזבזים את חייכם...
12. מס' 11 - שף, אתה טיפש
אני ,   שם   (12.04.09)

אני מרשה לעצמי לזלזל בך ובדעותיך רק מכיוון שבחרת בצורה נלוזה לזלזל בכל מי שמאמין.

דווקא אתה מייצג את הצד המכוער שקיים בעם היהודי, ולא, לא בגלל שאתה אוכל לחם אלא דרך ההתבטאות שלך.

13. bemet Philis
Nina ,   CA   (12.04.09)
back to school, u can do better
14. מתכון ידוע
(12.04.09)
אני וחבר שלי עשינו מתכון זה ומזמן גילינו שם זה של פיצה חציל
15. מתכון
sali56smile@gmail.co ,   t   (12.04.09)
16. פעם הביאו שפים רציניים כאן
איפה הם?   (13.04.09)
17. תגובה ל - 11
דלית ,   גבעתיים   (13.04.09)

11 , שף,

אתה יותר מבהמה .

אידיוט...טיפש...

18. עוד מתכון פסח מעולה
רועי ,   תל אביב   (13.04.09)

כריין - חזרת וסלק. טעים מאוד וכשר לפסח!

19. התגובות פה מביכות - מאיפה הרוע הזה?
אחלה כתבות   (13.04.09)
20. במתכון השני: זו רק אני, או שצריך לקלות יותר זמן?
בשלנית מתחילה   (18.04.09)
לגבי המתכון השני (חציל ממולא ריקוטה): ניסיתי, אבל זמן הקלייה היה לי קצר מידי (5 דקות מכל צד, ועוד 5 דקות עם הגבינה - סה"כ רבע שעה).
החציל היה לי קשה וחריף מידי, למרות ש:
- חיממתי את התנור מראש (וזה תנור/גריל תקין, מתכונים אחרים מצליחים)
- פרוסות החציל לא עבות מידי (כס"מ ורבע, בהתאם למתכון)

כשניסיתי שוב, קליתי ליותר זמן (כחצי שעה), ויצא טעים, למרות שהחצילים באמת התרככו והיו קצת סמרטוטיים... אבל מה- רכים וטעימים. אז אכלנו עם סכין ומזלג ולא כמו סנדוויץ....

זו רק אני? פספסתי משהו במתכון ?
21. פיליס האלופה!
דודה פסח   (19.04.09)
מתכונים נהדרים ואשה כל כך נעימה
22. פיליס אין עלייך!!!
(18.04.09)
23. ל-17 דלית
אודליה   (20.04.09)

 

  אני מסכימה על כל מילה, המילה בהמה יותר מידי עדינה!  מתאים לו להיתגרות באנשים, מגעיל ודוחה שכמוך!

תגובות נוספות
חזרה לכתבה