אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
סנדוויץ' טוניסאי מושלם - המדריך המלא
רפי כהן
פורסם: 15.05.09, 09:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 261 תגובות ב-147 דיונים
1. אדושם! איזו כתבה! איזו השקעה!סחטיקה על רפי כהן
ביאטריקס   (15.05.09)

 

2. פריקסה - כמו חמין - אסור לאכול יותר מפעציים בשנה.
אריק ,   חו"ל   (15.05.09)

גם כי אסור לקלקל את התענוג באכילה מופרזת.

ובגלל הקלוריות..

סושי לעומת זאת רצוי לאכול בכל יום . בגלל אותן סיבות , אבל ההיפך.

עוד כתבה יוצאת מן הכלל של השף הפנטסטי הזה . גם מוכשר וגם משקיען , פרויקט "פסח" שלו ראוי לפרס.

3. אגב, יש כזה סרט פורנו ישראלי, בשם "סנדביץ טוניסאי"..
(15.05.09)
4. מה זה בוטרדו?
קרן   (15.05.09)
5. רפי כהן אני אוהבת אותך שמעת אותי!
(15.05.09)
מה עשית לי על הבוקר איזה אושר יום ראשון אני מכינה ! תודה תודה . כתבה מושקעת אמיתית שרשית ומרגשת. אין כמוך
6. רפי כהן - יישר כוח
אבנר   (15.05.09)
רפי אתה גדול
נהניתי לקרוא ואני מתכנן לנסות לייצר את יצירת הפאר שלך.
בעזרת השם ובלי נדר אני בא לאכול אצלך
7. אוי אוי אוי רפי.הרגת אותי,ואני מוטרף מאיפה אשיג פריקסה עכשיו
דיוויד ,   גבעתיים   (15.05.09)
8. מעורר תאבון!! כל הכבוד . יאמי
מאיאי ,   חסוי   (15.05.09)
וואו . ממש עשה לי ריר בפה.
9. המנה מוגשת ברפאל?
טל ג. ,   תל אביב   (15.05.09)
10. הרסת עם הלימון
שי   (15.05.09)
סבתי הטוניסטית שעלתה מטוניסיה עדיין מכינה לי כריך טוניסאי(למרות שקוסקוס טוניסאי יותר טעים) ואחרי פעם אחת שטעמתי אותו כמעט הקאתי... אחרי זה התברר שזה הלימון שהרס את כל הטעם, אנשים כשאתם מכינים את המתכון אל תוסיפו לימון כבוש זה הדבר הכי מגעיל שיש!
11. לא הבנתי איך מגדלים חיטה לקמח לפריקסה;) כל הכבוד על ההשקעה !
ברבאנבון ,   ירושלים   (15.05.09)
12. התקשרתי לאמא שתכין לי
טוניסאי   (15.05.09)
אמא אני בא!!
13. YNET אין לכם לב..לא אכלתי מהבוקר :(
אני   (15.05.09)
14. הלוואי שייפתח מסעדה שכל אחד יוכל לאכול בה
התל אביבי!!!!!!   (15.05.09)
אבל עד אז נצטרך לחיות מהמתכונים של השף הסופר מוכשר הזה !
15. בא לי בטירוף!
תודה על המתכון   (15.05.09)

אני חולה על טונה , ביצים קשות, ירקות ואריסה. גם לימון כבוש זה יאמי.(חצילים זה אחד המאכלים האהובים עליי אע"פ שהוא לא מצויין פה). הייתי משדרגת בחצילים קלויים.

לא מוכנה בשום אופן לאכול מטוגן - בטח ובטח שלחמנייה מטוגנת - הייתי מכניסה אותה לתנור ומתענגת לי...נראה ממש טוב.

16. איפה יש פריקסה?
רעבה   (15.05.09)
מי יודע איפה מוכרים פריקסה טוב באזור תל אביב או השרון (כ"ס, רעננה, הוד השרון?)
17. רפי , אתה מסתמן כבשלן טוב , תפתח מסעדה....
ציון ,   נתניה   (15.05.09)
18. יא ווארדי! כולה כריך! מה ההתלהבות הזו? ממתי בשביל..
תמיד ,   פשוט   (15.05.09)
לאכול כריך אני צריך לעשות הכנה של שלושה שבועות?! זה מטורף ואבסורדי. עדיף לשלם 20 שקל לאהרן הטוניסאי מהחנות למטה לשבת בכיף ולהנות מאחלה כריך פריקסה שבעולם!
19. איפה אפשר לאכול את זה...?
השמן ,   ת"א   (15.05.09)

איפה הסנדוויץ הטוניסאי הכי טעים בארץ...?

20. סנדויץ טוניסאי סעו לרמלה!!!
יניב   (15.05.09)
21. תלך לשוק ברמלה ותלמד מחיים בוקובזה
לירון   (15.05.09)
22. הפצצה הטוניסאית הזו ? 28,350 קלוריות. מאמה
מומו השמן ,   מעלות העמק   (15.05.09)
כבר "יותר עדיף" פשוט לשתות בקבוק שמן משובח...:)
23. מתכון בראותי במיוחד....
אפרת   (15.05.09)
וישר לבית חולים במיוחד למי שי אולקוס ובעיות משקל.
24. אח"כ מתלוננים על התחת הטוניסאי
יריב   (15.05.09)
הפריקסה הזה יכול לגרום לך סתימת עורקים תוך כדי ביס
25. ג'אנק פוד פר אקסלנס
שומר נפשו ירחק   (15.05.09)
26. לא מבין את הקטע
(15.05.09)
ראבאק מה ההתלהבות מסנדויץ' עם טונה?!
אפשר לחשוב מהכתבה שזה מתכון לפילה מניון...
27. יוצא לי ריר מהפה !!! אבל נראה לי עדיף לקנות במקום טוב
מאשר להכין לבד ,   זה הרבה עבודה   (15.05.09)
28. התעייפתי רק מלקרוא...
אורית ,   יפו   (15.05.09)
נשמע מגרה מאוד, מישהו יכול להמליץ על מקום בו אפשר לאכול את הנ"ל, אוטנטי וטעים?
29. לסלט הדלעת המבושלת (ט'רשי),
אור ,   תוניסאית גאה:)   (15.05.09)

הייתי ממליצה להוסיף תפוח אדמה מבושל,מעוך(העמילן שלו עושה טוב לדלעת). וגם להוסיף כמון וקימל טחונים(לא הרבה,כי הטעם שלהם דומיננטי).

ומוותרת לגמרי על הסוכר!! הדלעת מספיק מתוקה,בשביל שיהיה צורך בממתיק נוסף..

חוץ מזה,זה באמת הכריך הכי טעים שבעולם.משמין נכון,אבל הכי הכי טעים.אישית,אני אוכלת אחת ל.. וזה באמת מזכיר לי שלא נגעתי בפריקסה מעל שנה+.אולי הגיע הזמן?:)

בתיאבון ושבת שלום:)

30. בשביל להכין בישולים רב שלביים כאלה צריך להתפטר מהעבודה.
עדיף מתכונים מהירים   (15.05.09)
למי יש זמן לזה?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה