אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
סנדוויץ' טוניסאי מושלם - המדריך המלא
רפי כהן
פורסם: 15.05.09, 09:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 261 תגובות ב-147 דיונים
31. מישהו מכיר מקום טוב לסנדוויץ טונסאי ?
(15.05.09)
32. לפריקסה של חיה מימון השפית הטוניסאית האולטמטיבית מנהריה ,
מתמכרים. ,   רמה"ש   (15.05.09)
33. המלצה לבצק
ורד   (15.05.09)
כרגיל הכתבות של רפי כהן מעוררות את בלוטות הטעם ומגרות מאוד. באשר לבצק, מומלץ להוסיף ביצה לחומרים, כך שבזמן הטיגון, הלחמניה סופחת פחות שומן. בתיאבון.
34. אמא שלי מכינה את הפריקסה הכי טעים בעולם!! כל יומולדת זו מתנה
יאמי   (15.05.09)
אמא אני אוהב אותך!! :)
35. אצל אמא שלי הטוניסאית השטויות האלה לא היו עוברות
דידייה   (15.05.09)

 

פריקסה זה פריקסה

וסנדביץ' - זה סנדביץ.

שני דברים דומים, אבל שונים.

בסנדביץ משתמשים בלחם כמו באגט קצר ולא בלחמניה מטוגנת.

 

מתי בפעם האחרונה מישהו הכין ברחוב או בבית עם טונה טריה משומרת ?

כולם מכינים עם טונה מקופסא.

אז די לפלצנות! לפחות באוכל האמיתי של העדה, שלא יגעו  לנו.

36. מי שלא מכיר כדאי להכין
הכי טעים בעולם!   (15.05.09)
37. עשה לי חשק לפריקסה של סבתא...
- ,   -   (15.05.09)
אדם חוט הדבר הזה כול כך יקר וכל כך טעים יווו
38. כל הכבוד לשף על היסודיות
(15.05.09)
אני לא בטוחה שאכין ממש במו ידי את הטונה בשמן זית, אבל הלחמניות נהדרות וכן כל היתר.בהחלט אנסה בהזדמנות חגיגית זו או אחרת
39. לטוניסאים יש אוכל טעים !
ישראלי   (15.05.09)
40. טעם של ילדות
טוניסאי בנשמה ,   נצרת עילית   (15.05.09)
סבתא שלי הייתה מכינה פריקסה בדיוק עם המרכיבים האלו.
טעם של גן עדן.
מישהו יודע איפה אפשר למצוא היום מקום שמוכר פריקסה סלי ולא "סנדויץ טוניסאי"?
41. אין על הפריקסה של אמא שלייי
טוניסאית   (15.05.09)

אין עלינו הטוניסאים!!!האוכל הכי טעים שיש.

 

מתכון מפוצץ ומגרה=)יישר כח

42. שרות צבאי בדימונה שנת 72 הפריקסה הכי טעים בעולם
(15.05.09)
עד עכשיו זוכרת את המקום ואת הטעם!!!!!!!!!!!!!!!
43. כל הכבוד על ההשקעה!
כתבה מעולה   (15.05.09)
44. אחחחחח רפי הרגת אותי
דני ,   פריק כזה   (15.05.09)
45. רפי אתה פשוט גאון!!!!!!!!!!!!!
יעלה   (15.05.09)
46. פעם היה פריקסה טוב באשקלון במרכז העיר
(15.05.09)

באיזו פינה נידחת שנראתה כמו אחרי הפצצה היה דוכן שמכר את הפריקסה הכי טוב שאכלתי.

אח"כ למדתי להכין לבד בבית וגם היה טעים.

עכשיו אסור בגלל הכולסטרול.........

תאכלו כל עוד אתם יכולים.

47. סתם אוכל דוחה של פרענקים
הבו לי מילץ   (15.05.09)
48. מן הסתם
משה ,   ת"א   (15.05.09)
סנדווי'ץ תוניסאי זה מה שמחלקים לצדיקים בגן עדן
בשל מיעוט המשתתפים לא נמצאה שום הצדקה למטבח חם
49. תשובה ל-4 .
יובל   (15.05.09)
הכוונה היא כנראה לבוטרג שזה שמם של ביצי הדג בצרפתית (עדאם חוט בערבית) המומלחים ועטופים בשעווה לשמירת הטריות. אפשר להשיג אצל קוסקאס ב La Villette .
50. תפתחו לנו בלונדון בגולדרס גרין סניף לממכר פריקסה!
רעבה לאוכל טוב ,   חו"ל   (15.05.09)
51. עדיף כבר לקנות...
איזו השקעה !!! ,   כולה פריקסה   (15.05.09)
52. גם בכתבה על סנדביץ' טוניסאי
טוניסאי גאה ,   ג'רבה   (15.05.09)
הייתם חייבים לדחוף מרוקאי ?! עם כל הכבוד לרפי כהן,אני רוצה לשמוע על פריקסה מאיזה מאמא טוניסאית ולא משף מרוקאי שהוא במקרה גם הבעלים של מסעדת יוקרה.חוסר טעם תרתי משמע...
53. כמה זבל ושמן במנה אחת??!
המיואש   (15.05.09)
54. לא נוגע בזבל הזה... הכל שמן
אהוד ,   רחוובת   (15.05.09)

למה צריך להכניס לגוף שלנו כזה זבל מטוגן.

עכשיו אני מבין למה לטוניסאים סתומים העורקים במוח.

55. יואוווווווווו איך בא לי
אייל ארביב ,   מיאמי-פלורידה   (15.05.09)

עשית לי חשק לקחת מטוס לאכול כמה סנדוויצים כאלו ולחזור

אין על הסנדויץ והקוסקוס הטוניסאי

יש לי חבר טוניסאי שכל פעם שאני מגיע לארץ אמא שלו מכינה לי את הסנדוויץ הזה

אולי סוף סוף אתאמץ ואנסה להכין לי פה

(מקווה שאפשר למצוא פה צלפים)

אזמין כמה אמריקאים לטעום מהו אוכל טעים באמת

משמין אבל פעם ב.. מותר ורצוי

אחחח.... אין על האוכל של הארץ

56. זה לא אותו דבר
אילנה ,   מודיעין   (15.05.09)
פלפל צ'ומה זהו הסחוג של הטריפולטאים, של הטוניסאים זה ארישה ממש לא אותו דבר
57. נראה מדהים
אני   (15.05.09)
איך נהיתי רעב פתאום
58. עכשיו אני מבין למה לטוניסאיות יש תחת גדול!!
(15.05.09)
59. ממליץ
(15.05.09)

בתור אופה לשעבר עדין לא פותח לחם יותר טעים מהפרקסה.

60. אין לכם מה לכתוב ? תשאירו שטח לבן !
יוסי ,   רמת גן   (15.05.09)

כמה פאקינג פעמים אפשר למחזר את זה ?!

 

רבאק !

 

מחר עוד כתבה "איפה החומוס הכי טוב" ?

 

אחרי הכל , עבר שבוע מהקודמת !!!

תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה