די! מספיק! נמאס!
יש כימיקלים במזון שאנו צורכים כן.
יש צבעי מאכל במזון שאנחנו אוכלים כן!
ויודעים מה? זה ממש לא משנה לי!
דורות שלמים (ואני אחד מהם) "גדלו" על צבעי מאכל "מסרטנים", תוספי מזון "לא בריאים" ונשארנו שלמים ובריאים וגם עד גיל מופלג..
כל ההיסטריה רבת העוצמה המיותרת הזו סביב ה"צבעי מאכל המסוכנים" מצחיקה אותי...
בדקו בכל מאגר מידע ותגלו בכל צבעי המאכל "חשודים" כמסרטנים ... יודעים מה? גם אם תאכלו חבית של קמח, אני מבטיח לכם שטוב לא יצמח מזה.
תשתו 60 ליטר קולה, לא תרגישו טוב..
מה עלשות, כל דבר לא במידה הוא לא בריא.
אז מספיק עם ההסיטריה המיותרת הזו, ומספיק עם הכתבות הציניות משהו על דברים די טריוויאלים..
לא רוצים חומר משמר? תחבצו לכם גבינה וחמאה לבד.
לא מתאים לכם צבעי מאכל? תשתו מים ותנו לילדים שלכם חיטה ישר מהשדה.
עדיין לא התגלה המקרה שאדם מת או קיבל לא עלינו סרטן המעי המלובלב (כן אני יודע שאין כזה דבר) ערב "צבעי מאכל" או "גואר גם"..
אה כן.. ד"א.. גואר גם משמש גם בהמון מוצרים "טבעיים" להרזייה..
אז תרדו כבר מהעץ של ה"חוכמה" הזו..
הסיבה היחידה שעלית, סידס ודומיה, מוסיפים את האזהרות הקטנות, הן בגלל לקוחות קרצייתיים כמוכם, שעל נקודה קטנה של פתית של אטום של שוקולד שהיה לכם ביוגורט, יכתבו כתבה ענקית, יעשו "חרם" (חה חה חה) צרכני, וישלחו מיילים היסטריים.. שלא לדבר על תביעות ענק מנופחות וחסרות פשר.
תעזבו את היצרנים בשקט! לא רוצים? אל תאכלו!
בתאבון!
ד,א.. אני בטוח שרוב האמהות ההיסטריות עם ה,צבעי מאכל צבעי מאכל" נותנות לילדים במתוקים שלהם ביסלי, מרק עוף ופסטרמה, שמלאים במונוסודיום גלוטומט, אבל אף אחד לא צורח ... צבועים!