בריאות  דיאטה
חיטה ושעורה: מי היה מאמין שזה כל-כך בריא
ענת טימין
פורסם: 28.05.09, 10:03
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 110 תגובות ב-42 דיונים
1. טועה הכותבת
Mattisse ,   Melbourne   (28.05.09)

כוסמת אינה דגן ואינה מכילה גלוטן

חבל על ההטעיה הבלתי מלומדת

2. יופי של כתבה
מעניין   (28.05.09)

העיקר הבריאות!

3. זה ממש לא בריא
ירון ,   תל אביב   (28.05.09)
בשבילי זה גורם לאקנה ואפילו הרופאים אמרו לי לא לאכול חיטה
4. חיטה ושעורה-בריא?
יעל ,   דרופ   (28.05.09)
גם לחולי הצליאק??
5. כנל לגבי עלי השעורה . יש בהם כמעט הכל .
(28.05.09)
6. הכותבת פשוט העתיקה מילה במילה מהוויקיפדיה!
המצליף בשער   (28.05.09)

"מומחית" עלאק

7. תודה ל...
אילן ב.   (28.05.09)

ענת (וי)טימין!!!!.....................

 

שם הכותבת לשם המאמר.....

 

 

אילן

8. איך זה שלחם שעשוי מחיטה לא מכיל ויטמינים וסיבים?
יסמין ,   חיפה   (28.05.09)
9. באיזה מאכל יש שעורה?
א.   (28.05.09)
מה אפשר להכין עם שעורה?
10. מאוד לא בריא
iaip1234 ,   tttt   (28.05.09)
גם חיטה וגם שעורה
11. החיטה היא מקור הצרות
איציק   (28.05.09)
לפי ד"ר רון רוזדל.. ד"ר ג'וזף מרקולה.. ד"ר אל סירס ..ועוד אחרים כל מאכל עשיר בפחמימות באופן טבעי מעלה את הגלוקוזה בדם שגורמת לאינסולין להציף את הדם שגורם לשלל בעיות בריאותיות METABOLIC SYNDROME מחלות בדרכי הדם סרטן בריחת סידן השמנה ועוד כמה צרות אחרות..בקיצור החיטה המטופחת להפליא על ידי החקלאות המודרנית כבשה את מדפי הצרכניות בשלל מוצרים שרק גורמים נזק לבריאות ...בטח יגיבו כאן כל המומחים הסטודנטים לרפואה שיגידו כל מה שכתבתי זה שטויות כי מה שהם לומדים זה המידע האחרון והנכון ביותר ומה שהם לא למדו לא קיים
12. די לרצח החיטה! די להרג! חיטה זה לא אוכל!
ירוק מפגר   (28.05.09)
13. חיטה אלרגן מס' 1
...   (28.05.09)
14. ילדות האוכלות שעורה תצמחנה שדיים 4 שנים טרם המועד החוקי
פרופ' שולץ ,   המכון למחקר ביולוגי   (28.05.09)
15. בשיפון ובכוסמת אין גלוטן
רועי   (28.05.09)
הכותבת טועה בעניין בגלוטן
16. יש בכתבה טעויות בסיסיות - כוסמת אינה דגן ואינה מכילה גלוטן
מנחם   (29.05.09)

ומלבד זאת כל הכתבות בתחום  במדור מלאות טעויות , חבל שאני מגלה שמי שאמורה להיות מקצועית מביאה תוכן שגוי.

17. בכורים לחג-בירה "כנען " מחיטה
איילת ,   זכרון יעקב   (29.05.09)
בעלי חובב יינות ובירות בוטיק אתמול בארוחת החג הוא  הגיש לנו  בירה בוטיק ישראלית  "בירה-כנען" בירה חיטה טבעית שהתסיסה שלה בבקבוק וללא סינון. אני שבקושי לוגמת כמה שלוקים  שתיתי אתמול לראשונה כוס בירה  מלאה   לבד,בירה  מדהימה  ועוד היצור מישראל .ממליצה   איילת  רק לא להגזים !
18. אולי מקור השם חיטה מחטא אדם הראשון
חוה   (29.05.09)

שאכל מהחיטה.

19. סלח לי, אבל אתה אדיוט \:
אייל ,   רמת גן   (29.05.09)
20. לבריאות הגוף ושיפור המטבוליזם
ארבל   (29.05.09)
מחקרים מוכיחים ששילוב אימוני רטט אנכי כדרך חיים , 10 דקות פעמיים בשבוע , תורמים לבריאות הגוף , מפחיתים השפעות ההזדקנות ע"י עידוד ייצור הורמון הגדילה ,מסיעים להתמודדות עם סכרת 2, מפחיתים כולסטרול, משפרים את היציבה -מומלץ לאוכלוסיה מבוגרת, מסייעים לשיפור וחיזוק מבנה השלד ולהתמודדות עם אוסטיאופורוזיס והבונוס הגדול.... מאוד מחטב ,ממצק את הגוף, משפר מרקם עור ומפחית באופן משמעותי צילוליט ושורף שומנים באופן ממוקד לאזורים בעייתיים. חשוב ביותר לוודא שמכשיר הרטט בטיחותי ובעל תקן FDA  , רטט שאינו עומד בתקן זה יכול להיות מסוכן. עפ"י מחקרים רטט אנכי המובנה ממשטח אחד שעולה ויורד באופן מדוייק , בריא ותורם ליציבה . מומחים אסטטיקה אף משתשמים במכשירי רטט אנכי לעיצוב שרירי הפנים ולמניעת קמטים .
21. למה חיטה מלאה עולה יותר?
מוטי   (28.05.09)
22. תאכלו רק ירקות פירות שקדים אגוזים גרעינים
(28.05.09)
ובלי לבשל בכלל . כך עושים רוב בעלי החיים בטבע . וכמעט שאין להם מחלות . ואם קשה לכם אז אפשר פעם בחודש למשך שבוע . מנקה את הגוף מכל הרעלים שהצטברו בו מהתזונה הרגילה . יש אולי בעיה של חומרי ההדברה אבל עדיף מכלום .
23. מה בריא בלאכול דבק?(גלוטן)
אמא'לה   (29.05.09)
24. רק לידיעה חלבון מלא יש רק בבשר חלב דגים-לא מן הצומח
א ב י   (29.05.09)
25. למה לשקר??!!! חיטה טובה לבריאות?
אדם רוסו ,   גבעת זאב   (29.05.09)
חיטה מפוצצת בגלוטן - שהוא חלבון מאד מאד בעייתי למערכת העכול של בני אדם, וכולם אמורים לדעת את זה. בתחילת בחקלאות, החיטה דמתה יותר לכוסמין, ולאט ולאט עברה ברירה מלאכותית ומניפולציות גנטיות כדי שתכיל יותר ויותר גלוטן שמזיק לנו. היום 80% מהחלבון שלה זה גלוטן.
גופנו לא אמור להתמודד עם כמויות כאלה של גלוטן. גופנו לא אמור בכלל להתמודד עם כמויות כאלה של דגנים ופחמימות. זו הסיבה להשמנה בעולם המערבי. מי שלא מסכים איתי שיחקור. זה כל כך ברור, שזה פתטי לא לקבל את זה, נוכ הראיות שישנן.

מדוע יש כל כך הרבה אנשים הרגישים לחיטה (ואני לא מדבר על חולי הצליאק, אלא על האנשים שאלרגיים לחיטה)? לאחוז עצום מאוכלוסיית העולם יש אי סבילות כזו או אחרת (וברמות שונות) לגלוטן וללקטינים של החיטה. לעומת זאת, לא ראיי מימיי אדם הרגיש או אלרגי לבשר.
די לפרסם שקרים. די להיות תקועים בתקופת הדיאטה הדלת שומן ולהכניס לנו לראש שדגנים דגנים דגנים זה טוב. זה לא!

די! מסכנים אנשים שקוראים את הכתבות האלה ומבינים מהן שצריך לאכול חיטה ודגנים ופחמימות בשפע. מי שולט בפרסומים האלה?
26. הכותבת היא מומחית קטנה מאוד,
אורית ,   קהיר   (29.05.09)
שמדקלמת דיקלומים בלי איזשהו בסיס של ידע ממש נרחב.
27. מגניב שטימין כותבת על שעורה וחיטה(:
סתוונית מצוייצת   (29.05.09)
28. פחמימה עתירה בקלוריות?
חיטה ושעורה   (29.05.09)

אם בכל 1 גרם פחמימה יש 4 קלוריות. מה זה בעצם פחמימה עתירה בקלוריות?

 

29. אין מחקר שכוח כי מוצרים מהחי עשויים מחלבון מלא-אשליה גדולה
...   (29.05.09)
30. למה כל התזונאיות הן בחורות
evel ,   tel aviv   (29.05.09)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה