אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
פיצה פיצוץ לשבועות
רפי כהן
פורסם: 28.05.09, 10:19
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 162 תגובות ב-86 דיונים
1. פשוט גאון
מיקי ,   תל אביב   (28.05.09)
אין עליך רפי אתה פשוט גאון איזה רעיון גדול
2. רפי רפי רפי
דנה   (28.05.09)

כל פעם מפיל אותי מחדש, תעשה לי פיצה!!!!!

נראה מעולה :-) כרגיל

חג שמח

3. מדהים!
מדהים!   (28.05.09)
4. יאללה רפי, מתי הספר?
(28.05.09)
5. למה אתה עושה לי את זה? למה??? באמצע הדיאטה!!!
(28.05.09)
6. עזבו שטויות רק לקרוא ולהבין את הדברים האלה
לירון   (28.05.09)
לוקח שעה, כך שעדיף כבר לקנות בחוץ. אם כבר עושים לבד, ללכת על הפשוט- לוקחים לחם מורחים קצת רסק עגבניות, שמים גבינה צהובה, למעלה תוספות(זיתים, בצל, בולגרית, עגבניה). רבע שעה בתנור ויש אחלה פיצה(בערך). מי שבכלל קצר רוח יכול גם לשים ל-3 דקות במיקרוגל, אבל אז יש לזה טעם של פיצה שחרגול עם רגל שבורה השתין עליה
7. וואו!! תודה!!!!
אני ,   מרכז   (28.05.09)

איזו השקעה...

8. היי, מהיכן אני משיגה אבן שמוט?
חובבנית   (28.05.09)
9. ומה עם פיצת מלפונים? זהו הסוד אמיתי של אטליה!
קוזמו קרמר ,   ניו יורק   (28.05.09)
10. התהליך כה ארוך, לא מתאים להכנה בבית מבחינת עלות תועלת
אמיר שגב   (28.05.09)
12. רפי! תעשה לי בצק! או פריקסה...או בעצם....כל דבר
(28.05.09)

אני באה לאכול אצלך!!!
13. אחד שמבין
גלן   (28.05.09)
למה לא לשים סלמון אדום על הפיצה?
14. עזבו אותכם לעבוד קשה רק דומינוס פיצה...
דורון ,   ת"א   (28.05.09)
2 משפחתיות ב-79.9 זה ממש זול אני לא יודע איך הם מרוויחים בכלל...
15. אתה תותח
מאיאי ,   חסוי   (28.05.09)
אין אין עליך , מתה עליך , אתה הגדול מכולם.

פיצה זה המאכל האהוב עליי מאז ילדותי

כתבה מ ד ה י מ ה

מדפיסה ותולה על המקרר

תודה נשמה
16. רפי תרגש אותי.. תחדש לי
אורן   (28.05.09)
17. תגידו, מישהו תקע נוד? או שהוא סתם פלצן ?
מיקי ,   מוצקין   (28.05.09)

די לפלצנות !!!

18. טעות במרכיבי הבצק
אריה ,   ראשל"צ   (28.05.09)

50גר סוכר ו 10גר שמרים ל 1קג קמח זה בטח טעות

מניסיון אישי אפשר לעשות פיצה בתנור ביתי ללא צורך באבנים

יש הרבה פיצריות עם תנורים מיוחדים ו לא יודעים לעשות פיצה

את הפטנט לא תמצאו באינטרנט.

הייתי לפני שבועים בנאפולי בכמה פיצריות כולל פיצריה de michele-

והפיצה היתה שמרטוטית

חג שמח

19. היזלתי ריר :-)
(28.05.09)
20. אבן שמוט קונים ב"SPICES'
יואב   (28.05.09)
21. האם ידוע הפטנט של פיצה ....האט... הבצק שלהם
מוטי ,   אי שם קרוב ליד שמה   (28.05.09)

אין  אין  דברים  כאלה........

מה לא ניסיתי בבית  אבל הבצק  שלהם  זה  כנראה  סוד

כמו של קוקה  קולה  שמור  שמור

22. יאללה גם הרפי הזה כולה משולש פיצה
(28.05.09)
גם זה חייב להיות פלצני?
23. די..עשיתם לי חשק לפיצה
ליטל   (28.05.09)
24. הכי פשוט, הכי קל, והכי טעים!!!!!
רונית רם ,   ירושלים   (28.05.09)

נגשים למאפיית פיתות, קונים בצק של 3-4 פיתות.

מרדדים את הבצק בעזרת מערוך, מוסיפים שמן זית,מוצרלה,  פטריות, פלפלים קלויים, בזיליקום או כל תוספת אחרת

25. אני אגלה לך
עמית   (28.05.09)

הכי פשוט לשלוח דוגמא לבדיקת איכות

והם כבר יגלו לך את המרכיבים של הכול

אחר כך נשאר לך להתאמן קצת בבית ולהזמין חברים לאכול טעימות

אני בטוח שהחברים יתנדבו לעזור כי בסופו של דבר הכול יוצא טעים

בהצלחה

 

26. פיצה קוויאר הכי טעים שיש מממממממ
יוסי   (28.05.09)
27. רוצים את האמת - כנסו
השף הסודי   (28.05.09)
אף תנור ביתי לא יתן תוצאה רצויה ולכןקנו בשוק פיתה עירית טובה ותשתמשו בה בתור בסיס לפיצה
28. בואנ'ה עשית לי תיאבון !!!
יוסי ,   רמת גן   (28.05.09)

אי אפשר לעשות איזה תוכנה שהיתה מוציאה במקביל לכתבה ריח של פיצה ?

 

כל הגאונים שיש פה , תחשבו על משהו .

29. אין כמו פיצה - המאכל הטעים יותר בעולם!!!
(28.05.09)
30. איי איי איי, רפי
מיכל ,   ירושלים   (28.05.09)

יש לך אחלה מתכונים. הרסת לי את הבריאות.

תגובות נוספות
חזרה לכתבה