אוכל
טעם החיים
קוראים בגבינה
אי המטמון: פיורה סרדו, הגבינה של סרדיניה
שגיא קופר ורן בוק
פורסם: 15.06.09, 10:18
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-3 דיונים
1. סרדיניה, קורסיקה וסיציליה לא נגישות כי אין טיסות ישירות לשם
(15.06.09)
תגובה חדשה
2. נראה אם יש לכם אומץ לכתוב על "גבינת התולעים"
עומר ,
רחובות
(15.06.09)
המפורסמת מאיטליה, שבמהלך הכנתה משתתף זבוב המטיל את ביציו בתוך חריץ הגבינה עד שבוקעות הרימות. סתם ככה, בתור פרק קומי של סדרת הכתבות ולא לשימוש פרקטי, חס וכרפס...
תגובה חדשה
3. עשיתם לי שני דברים: חשק לטעום את הגבינה הזאת,ולנסוע לסרדיניה
מקווה שייצא לי פעם.
(16.06.09)
תגובה חדשה
חזרה לכתבה