פעם אחת, לפני חמש עשרה שנה או יותר יצא לי לטעום מעדן זה על האש, עם טבלון חזק (אני חושב מרוקאי אבל לא בטוח) בסיום קורס בצבא. מישהו מכיר? יכול לתת כיוון איפה מוצאים דבר כזה לקנייה (בחיפה או בצפון עדיף)?
מפקד הקורס דאג שנקנה דבר כזה (עלה די יקר אם אני זוכר), הכיל כבד עוף, טחול עוף, לבבות, כוסברה והרבה תבלינים - אולי היה עוד דברים, לא יודע- היה חושך)
מתכון? איפה קונים את המצרכים\איך מכינים?
האם חייבים גנים של העדה (איזו בדיוק?) או שגם אשכנזי חובב בשר (ותבלינים)כמוני יתקבל לשולחן?