אוכל  טעם החיים  בישול קל עם פסקל
מתכונים קלילים לימים חמים
פסקל פרץ-רובין
פורסם: 11.08.09, 11:12
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 27 תגובות ב-17 דיונים
1. מרגרינה?!?! אבקת מרק עוף??! למה למה למה?
א. ,   תל אביב -יפו   (11.08.09)

מחריבי שמחה וטעם!

 

2. כמה זה כוס פסטה?
מיכל   (11.08.09)
הכמות של הכוס פסטה זה לפני או אחרי בישול?
ואם אחרי כמה פסטה בדיוק לפני הבישול זה כוס פסטה אחרי?
3. האם אפשר בפשטידת גבינות לותר על הקמח ?
שמייקוש ,   כפק ויתקין   (11.08.09)
4. מתכונים איומים
מרגנית ,   עמקים   (11.08.09)
מי צריך מרגרינה, המון גבינות. ממש מתכונים לא לעניין. פסקל לא מתאים לך......
5. פשטידה
תמי ,   הוד השרון   (11.08.09)
אם שמים פטריות בפשטידה, באיזו כמות ומה ניתן לשלב בנוסף? תודה
6. Irit - English transalation
PG ,   Ramat GAn   (11.08.09)
Can someone tell me please what is Irit in English? What herb is it?
7. Irit
אפרת   (11.08.09)

עירית- asphodel

8. דווקא לדעתי - אחלה מתכונים
נורה   (11.08.09)
כל הכבוד פסקל
9. מה קרה?
אורית ,   ירושלים   (11.08.09)

מספיק כבר עם השטויות וההערות הללו.

מי שלא רוצה משהוא או חומר מסויים במתכון כזה או אחר של שף או שפית ולא משנה ממי ,בבקשה להחליף מה שלא מוצא חן בעיניו או לבקש את התחליף הכי טוב וסגרו עיניין .כל פעם התגובות לא עינייניות. וזה חבל ומתחיל להרגיז......

בשלנית מצויינת 

10. גב פסקל-עוד לא למדת שמרגרינה לא בריא!
נאוה   (11.08.09)

כמה כתבות ומאמרים על המרגרינה שלא בריאה לבן אנוש.

למה להוסיף מרגרין?  אי אפשר במקום זה כמות של שמן זהה ?

11. אפשר להחליף
אתי ,   הרצליה   (11.08.09)

אני באופן שיטתי מחליפה מרגרינה בשמן. ואם אני רואה כמות גדולה כמו שימוש בחבילה שלמה אזי אני עושה חצי חצי.

כאן הכמות מאוד מאוד קטנה 50 גרם תחליפו או בחמאה או בשמן .זה ממש לא עניין .

 

12. כל קשר בין הנ"ל למתכונים "קלילים" מקרי בהחלט.
(12.08.09)
13. הסלט פסטה קר מזכיר מאוד את מה שהטבחים היו
מיכל ,   הרצלייה   (12.08.09)
מכינים לנו בצבא. עם המיונז והקוביות פסטרמה...וזו לא הערה חיובית. יש כל כך הרבה דברים אחרים שאפשר לעשות בקלילות וזה יוצא נהדר אז למה באמת כל המיונז ואבקת מרק עוף ומרגרינה האלה?!
14. מתכונים מזעזעים... מערכת yent אין לכם סף מינימום???
אוי ואבוי   (12.08.09)

ומה קליל במשקה שצריך להכין יומיים לפני????

מאכזב מאוד...

15. הפשטידה יצאה ממש טעימה
הילה ,   מרכז   (14.08.09)
עשיתי את הפשטידה עם הבצל הירוק+כרישה+פטריות והוספתי שמנת מתוקה ויצא מעולה! כל כך קל להכנה וכל כך טעים
16. פסקל - פרץ רובין,היום, מי משתמש במרגרינה??
רינת ,   צפון   (15.08.09)

מי משתמש במרגרינה? אם אין אפשרות להשתמש בחמאה מפאת כשרות, משתמשים בשמן.

מרגרינה הינה מוצר מזון קטלני !!

17. 1/2 כף פלפל לבן זה חריף מאוד
צריך 1/2 כפית   (02.06.10)
חזרה לכתבה