פיליס ,סחתיין עבור הכתבה הבלתי צמחונית בעליל .
בכוונה כתבתי "לא" ,על דרך השלילה ,משום שבישראל ישנו המנהג המגונה הזה למכור ללקוחות את החזות נקיים מעור בתואנה שכך הם מוכנים טוב יותר לשניצלים . האמת היא שהמשחטות מוכרות את העורות או משתמשים בהן בעצמן למוצרי המשך כגון שניצל מעובד ,נקניקים ונקניקיות .
לא שיש משהו רע בעורות המכילים חלבון (קולגן) רב וכשליש ממשקלן הנו שומן .
הרבה פחות ממה שמקובל לחשוב (השומן).
ובכן ,כפי שלמדנו מהכתבה ,שניצל עוף (שהוא מעדן בפני עצמו) אינו חזות הכל..
חזה עוף יכול לשמש בסיס לאינספור מתכונים . העור המכסה את החזה בזמן הבישול ישמור על עסיסיותו של החזה הנוטה להתייבש כאשר אינו טבול בביצה ומצופה בפרור לחם .
במידה ויש צורך בחזה נקי מעור לשם השרייתו במרינדה ,ניתן לשמור את העור בנפרש במקרר ולעטוף בו את הנתחים בשעת הבישול .