אוכל  טעם החיים  מתכון לבריאות
חזה עוף: פתרון מושלם לקיץ חם
פיליס גלזר
פורסם: 12.08.09, 10:51
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-14 דיונים
1. אווו העוף האינדונזי נשמע מצויין (:
עידן   (12.08.09)
תודה!
2. עוף ביין לבן
(12.08.09)
במתכון של העוף המבושל ביין לבן המרכבי היחיד שמופיע בהוראות ההכנה הוא העוף.
3. פיליס, אני לא מבינה, את לא צמחונית????????
התבאסתי מהכתבה...   (12.08.09)
4. מתכונים פלצניים..מה זה חזה עוף אורגני?!!
(12.08.09)
דברי פשוט! פיליס כזאת ברברנית של ניו אייג פוד עם קטע בריאותי
המתכונים שכתבה מתוחכמים מדי כמו 1/8 כפית פלפל שחור..
הרי הדבר הכי המסובך בכל מתכון זה לא ההכנה אלא המצרכים : ופה הם יותר מדי מיוחדים מתחכמים ( ולא אין לי אבקת כוסברה / שמן שומשום ובוטניםבבית) ללכת לקנות להשקיע כסף לחתוך אותם בהתאם לקראת בישול/טיגול זה לוקח הרבה זמן
ואני לא מתכננת לעשות קניה שכזאת בשביל בישול חד פעמי כי אח"כ את מגלה שהמתכונים בכלל לא טעימים.
5. הכל דפוק חוץ מהשניצל!!!
tanya24 ,   ירושלים   (12.08.09)
6. מעולה, אבל
אדם רוסו ,   גבעת זאב   (12.08.09)
כמעט כל התבלינים שנתת הם לחלוטין חורפיים, ואני אישית בחיים שלי לא אשתמש בהם בקיץ.
7. חזה זה טוב.
יונק   (12.08.09)
8. BE NICE PEOPLE
N.Y ,   usa   (12.08.09)

Very sad for me to see how nagetive people are. No one have to like it, but keep it to yourself.

Shame that Israeli people are not humble.... one of the reson I'm not in Israel no more.

9. עוד רשימת מתכונים שאפשר לדלג עליה
....   (12.08.09)
תתחילו לתת דברים פרקטים, לא כאלה שדורשים קניות של מצרכים ברמה של מתכונים הרבה יותר מסובכים.
10. ל-8: אין גבול לחוצפה של אנשים
לאה ,   חיפה   (12.08.09)

אני מודה שיש נטייה מקומית לדבר קודם בשלילה, לקטר ולהתלונן.

אבל - ראבק - מכאן ועד לתרץ את זה כסיבה לרדת מהארץ.... המרחק גדול.

 

כמי שנולדה בניו יורק, ארה"ב, אני מסכימה שיש דברים נפלאים שם.

אבל לא רק.

 

לא כולם מסתובבים בניו יורק עם חיוך אמיתי ושיר בלב ומייד רצים להושיט יד לעזרה.

כמו שלא כולם כאן מקטרים, מתלוננים ונגטיבים כל הזמן.

 

אני מציעה לך למצוא תירוץ יותר טוב לעזיבת הארץ.

זה לא היה משכנע במיוחד. אלא אם זה שכנע אותך. סבבה.

11. אפשר להחליף את העוף בטבעול?
קריטידה   (12.08.09)
12. הנה מתכון באמת קליל וטעים
רונית24 ,   רמת גן   (13.08.09)

אני מטגנת בצל שחתכתי לטבעות ,מוסיפים את חזה העוף חתוך לחתיכות קטנות, עם תבלינים לפי הטעם: מלח, פפריקה, כורכום- זה לוקח בדיוק 5 דקות.

כשזה כבר מבושל, מפזרת מעל בצל ירוק חתוך קטן וזהו.

בתוספת של אורז לבן או נודלס של ויליגר- מעולה וחבילה עולה 6 ש,ח.

זה מתכון שהמצאתי תוך כדי

תנסו ותהנו !!!!

בתיאבון !!!

13. הכתבה עוסקת באוכל...
אני   (13.08.09)
הכתבה עוסקת באוכל, מתכונים.  מה הקשר בין מי ירד מהארץ, למי נחמד ומי לא?????  ענו על הכתבה  עצמה,  למה לסטות מהנושא?  אני אישית אוכלת הרבה חזה עוף,  זה טעים לי וגם בא לי לשמור על הבריאות לכן כל מתכון עליו הוא מבורך ואשתדל להכין כמה מהן.  בדרך כלל אני מכינה אותו במחבת חשמלית בשמן ריסוס ומוסיפה קצת רוטב סויה ובצל חי עליו אבל אנסה לגוון, נראה לי שגם ייצא טעים.
14. ולא לשכוח לא (ובשום פנים ואופן לאאא) להסיר את העור.
אריק ,   חו"ל   (16.08.09)

פיליס ,סחתיין עבור הכתבה הבלתי צמחונית בעליל .

בכוונה כתבתי "לא" ,על דרך השלילה ,משום שבישראל ישנו המנהג המגונה הזה למכור ללקוחות את החזות נקיים מעור בתואנה שכך הם מוכנים טוב יותר לשניצלים . האמת היא שהמשחטות מוכרות את העורות או משתמשים בהן בעצמן למוצרי המשך כגון שניצל מעובד ,נקניקים ונקניקיות .

לא שיש משהו רע בעורות המכילים חלבון (קולגן) רב וכשליש ממשקלן הנו שומן .

הרבה פחות ממה שמקובל לחשוב (השומן).

ובכן ,כפי שלמדנו מהכתבה ,שניצל עוף (שהוא מעדן בפני עצמו) אינו חזות הכל..

חזה עוף יכול לשמש בסיס לאינספור מתכונים . העור המכסה את החזה בזמן הבישול ישמור על עסיסיותו של החזה הנוטה להתייבש כאשר אינו טבול בביצה ומצופה בפרור לחם .

במידה ויש צורך בחזה נקי מעור לשם השרייתו במרינדה ,ניתן לשמור את העור בנפרש במקרר ולעטוף בו את הנתחים בשעת הבישול .

 

חזרה לכתבה