|
אם משתמשים בשעועית קפואה - צריך להפשיר אותה קודם ?
|
|
|
|
|
3. הכותרת הטיפשית ביותר שהומצאה
אפילו במדור הזה. אתם שוברים את השיא של עצמכם.
|
|
|
4. אבל לא עניתם על שאלת השאלות!
האם השעועית הירוקה עושה גזים כמו הלבנה?
|
|
|
5. אפשר להיות קצצצת יותר יצירתיים
המתכונים משעממים וחסרי מעוף- לא מפתה בכלל
|
|
|
אני מכינה כך (מבוסס על מתכון שראיתי בתוכנית על אוכל בריאותי בערוץ האוכל - לא זוכרת את שם התוכנית או שם המגישה):
- מבשלים שעועית ירוקה (רצוי שלמה עדינה) במים רותחים. מסננים ושומרים בצד. - במחבת גדולה מחממים כף שמן זית. - מוסיפים מעט שום קצוץ ומטגנים כחצי דקה (לא להשחים!) - מוסיפים רוטב סויה וחומץ בלסמי (כמה כפות מכל אחד, מעט יותר בלסמי מאשר סויה) - מצמצמים על אש נמוכה מספר דקות - מוסיפים את השעועית המבושלת למחבת עם הרוטב, מערבבים ומגישים.
מפתיע ומומלץ!
|
|
|
7. טיפ הורס - לשעועית ברוטב עגבניות!!!
ירושלמית לשעבר |
|
|
(30.08.09) |
בסוף הבישול - שניה לאחר כיבוי האש - הוסיפו כפית חרדל רגיל (עדיף של היינס) ערבבו טוב - שדרוג הורס!!!!
|
|
|
8. יעל, אני קונה בשופרסל שעועית ירוקה "הולנדית"
יהודית , |
כרמיאל |
|
(03.09.09) |
(tuinbonen) ענקית ושטוחה, שחותכים באלכסון - המממממ, מזכיר לי נשכחות !!
|
|
|
9. סלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי בצל סגול ווינגרט מרווה
רונית , |
קליפורניה |
|
(16.02.10) |
היה מאוד טעים. תודה על המתכון!!!
|
|
|
10. סלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי בצל סגול ווינגרט מרווה
רונית , |
קליפורניה |
|
(16.02.10) |
היה מאוד טעים. תודה על המתכון!!!
|
|
|
11. מה זה חרדל חלק איכותי?
איפה ואיך אני מוצאת זאת בסופר?
|
|
|
המתכון יוצא נהדר, קל להכנה, רק לא צריך מלח הרוטב סויה מלוח גם ככה
| |