אוכל  טעם החיים
טאלקה דאל: עשיר ומתובל
אלעד רובינשטיין
פורסם: 27.08.09, 12:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 75 תגובות ב-37 דיונים
31. אני הודי והיא מגזימה בבישולים שלה
יאיר   (30.08.09)

נראה לי שהיא מגזימה בכמויות התבלינים.

סבתא שלי מכינה אוכל הודי כבר 50 שנה , פחות תבלינים פחות קשקושים

והרבה יותר טעים

32. רינה תודה, ואנא המשיכי
דליה ,   ירושלים   (08.09.09)
לדעתי צריך פחות מים לעדשים.
33. טנדורי מסעדה ליגה א'
elit9812 ,   ראשון לציון   (13.09.09)

אנו חוגגים גל הזדמנות בטנדורי הרצליה ותמיד נהנים מן המאכלים הנפלאים.

אין כאן  מקום לפספוס. שומרים על רמה. אפילו הילדים במשפחתנו אוהבים

ומ תמוגגים מהמאכלים ורינה תמיד נחמדה ומחייכת. תענוג.

34. טנדורי מסעדה ליגה ג'. מה אתה מבין
(19.11.09)
35. האוכל של פושקרנה לא לטעמי
רינה ,   ת"א   (01.03.15)
אני אכלתי אוכל הודי בלונדון במשך 20 שנה ושם התאהבתי בזה. האוכל של פושקרנה לא דומה לזה בכלל. אולי יש לה סגנון אחר של אזור אחר בהודו. יש שם הרבה אזורים ובישולים שונים.
36. טנדורי
יוסי   (25.08.17)
הכוהנת הגדולה של האוכל ההודי היא רינה פושקרנה עובדה, ראש ממשלת הודו ״ מודי״ בביקורו ההיסטורי בישראל בחר ברינה כשפית האישית.
37. ממליצה בחום,הכנתי ויצא ממש טעים.
דנה ש. ,   ת"א   (12.01.22)
מתכון נפלא לעונת-לחורף.
תכינו ותהנו.!
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה