אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
שבת מתוקה: אופים חלה בבית
יעל גרטי
פורסם: 15.10.09, 11:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 60 תגובות ב-33 דיונים
31. החלות יצאו לי קשות מאוד
יוספה ,   מודיעין-מכבים-רעות   (18.10.09)
32. אם כבר אופים בבית אז רק לחם מחיטה מלאה
(18.10.09)

בשביל מה חלה? למי זה טוב הדבר הזה?

 

33. חלות
תאיר ,   בת ים   (01.03.19)
שמשתמשים בשמן בשביל שלא יהיה דביק זה עושה להם טעם לוואי עדיף יותר לשים קמח אם הוא דביק
תגובות קודמות
חזרה לכתבה