אוכל  טעם החיים  בישול קל עם פסקל
סחוג, פלפלצ'ומה וגם אריסה: מתכונים חריפים
פסקל פרץ-רובין
פורסם: 20.10.09, 11:33
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 92 תגובות ב-53 דיונים
1. מה עם צ'רשי?
המכורה   (20.10.09)

צ'רשי זה טעיםםם......

2. התימנים הם היהודים האמיתיים - כל השאר בררה
אורן ,   ראש העין   (20.10.09)

הם והאוכל שלהם.
3. תגובה למס' 1 המכורה . לשאלתך מה עם צ'רשי...
jokerit ,   תל אביב   (20.10.09)

אז ככה שצ'רשי לא נחשב לחריף אלא לחמוצים המתלווים לאוכל ,

ששם שמים כרוב , גזר, כרובית , ועוד שאר ירקות וכובשים במלח לימון .

4. אין כמו המטבח הטריפוליטאי! עובדה.
טריפוליטאית..   (20.10.09)
5. ומה עם ה צ'טני ההודי למיניהם?
bhaim6 ,   רחובות   (20.10.09)
6. אני עוד לא שמעתי על אציל אלגיראי...
מרוקני   (20.10.09)

איזה שטויות! כולם רוצים לחקות את האוכל המרוקני ומתחילים להתפלצן.

חבר'ה לא יעזור אנחנו המקור! יאללה מופלטה!

7. אני לא מתה על חריף, אבל
(20.10.09)
מה עם אלו של עדות אחרות?
שמעתי לאתיופים יש חריף - חריף, ויתכן שגם לעדות אשכנז יש איזו נגיעת חריף. וגם ההודים, התאילנדים ועוד אקזוטיים אחרים שמאוד מוכרים בארץ?


אם כבר מדברים על חריף, אז למה לא לכסות מכל הכיוונים,
ולהשאר על החריף הכ"כ עדתי הספציפי הזה?
8. אלק הריסה .......
הרצל   (20.10.09)

פסקל באמת לזה את קוראת הריסה  אני הרוס מההריסה שלך......

 

9. הממרחים החריפים האסייתיים לא רואים את אלו מבחינת חריפות
קורן ,   תל אביב -יפו   (20.10.09)
10. ואיך מכינים אקוצ'ה?
שואלת   (20.10.09)
11. בטוח שצריך כוס מלח להריסה?
אופיר ,   תל אביב   (20.10.09)
נראה לי יותר מדי
12. מעניין איזה מהם "דוד" אוכל ביחד עם החריימה שלו (זה ששורף את
התXת )   (20.10.09)
13. טעות בהריסה - 1 כוס מלח?
שחר   (20.10.09)
תקנו את זה מהר לפני שמישהו ינסה להכין
14. מה עם רגל כרושה? יאמי יאמי
גולדה   (20.10.09)
15. תגובה ל-3 ול-1
רונית ,   חולון   (20.10.09)

ל-3 יש לך טעות מה שאת כתבת כאן עם החמוצים זה מסייר.

ל-1 - צ'ירשי מורכב מדלעת + גזר (שבושלו במים) + פילפלצ'ומה לזה להוסיף מעט לימון + כמון + פרוסות דקות של פלפל חריף (לא חייב) + מעט שמן זית.

16. הריסה - 1ק"ג פלפל יבש
(20.10.09)
זו כמות א ד י ר ה
17. לזה את קוראת חריף? מקסימום פיקנטי
מעכב חמצון   (20.10.09)
הבנרו לסוגיו, סבינה אדום, גוסט צ'ילי - לזה אפשר לקרא חריף.
רוטב בעל 100000 SHU ומעלה יכול להתכבד בתואר חריף
18. הבלנדר יגרום גם לתבשילים הבאים שתכינו ךהיות חריפים
pz ,   מרכז   (20.10.09)
אם תשתמשו בבלנדר לעשות חריף, אז לשתוף הייטב ולהשרות במים לאחר הניקוי, אחרת זה עלול לגרום גם לתבשילים הבאים תכינו להיות חריפים
19. סחוג אדום
מוזר   (20.10.09)
סחוג לא עושים עם שמן??
20. פסקל - איזה כיף של כתבה. תודה
מוטי ,   חולון   (20.10.09)
21. מה עם ההונגרים?
(20.10.09)
22. אוכל של ברברים
בני   (20.10.09)

פלפל חריף עם שמן ושום

 

לא פלא שאחוז הפושעים בקרב עדות המזרח גבוה

 

חיות

23. נכנס קשה יוצא קשה...
ישבנון   (20.10.09)
24. ל-22
מרוקו   (20.10.09)
חבל שלא קיבלת סטירה מאיזה מזרחי אחת כזו שהייתה גורמת לך לסתום ולא להעיז לדבר ככה.בתכלס אתה מסכן כי ההורים שלך גידלו אותך בבורות ואטימות.בוא אלינו נקבל אותך עם חיבוק לא כמו אמא שלך עם הגלי שקוראים לו דג
25. כמו ,מרמומה ומטבוחה.
מירו   (20.10.09)
26. לפני שאני אוכל סחוג כזה....
(20.10.09)
אני מתקין בשירותים 2 ידיות אחיזה,
בידנית,
מאוורר טוב,

בקיצור - למי שרוצה להרגיש שעדר של סוסים ביקר אצלו באגזוז.
27. והטיפ הכי חשוב
דניאל   (20.10.09)
למי שבאמת הגזים עם החריף - חלב יסתור את החריפות הרבה יותר טוב מכל משקה אחר.
ולא לשתות מוגז!
28. מחפשת מתכון אמיתי לצ'ירצ'י
המכורה לצ'ירצ'י   (20.10.09)

כל פעם שביקשתי מתכון, אפילו מטריפוליטאיות אסלי, נתנו לי מתכון לא מדוייק.

מחפשת מתכון אמיתי. מתה על צ'ירצ'י?

29. גדול
יוסי כרמיאל   (20.10.09)
גדול אחי חחחחחחחחחח
30. מחפש מתכון טוב לצ'וצ'ולי או אוקוצ'ה
אחד   (20.10.09)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה