לאשה  מגזין שף  עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד נוטלה בחושה
איילת הירשמן
פורסם: 26.10.09, 12:39
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-8 דיונים
1. עשיתי את העוגה אבל השוקלד שקע בתחתית
אופה מתמידה   (20.11.09)

למה ??

עשיתי כמו שכתוב ... ניסתי לערבב אבל השוקלד שקע לתחתית

 

 

והעוגה גם יצאה לי יבשה...:(

 

2. מדהים
דרור ,   מרכז   (03.12.09)

עוגה ראשונה שהכנתי בחיים , יצא מדהים , אמנם קצת גלש לי בתוך התנור אבל זה כנראה שכר הלימוד .

קלה להכנה וטעימההההההההההההה  .

תודה איילת על המתכון .

 

3. עוגה גרועה!
אורית   (03.12.09)

העוגה לא טובה בכלל.

יצא דחוס וחונק!

4. נראה שכמות הנוזלים קטנה מידי
לא מבינה גדולה ,   דרום   (28.06.10)
ביחס לכמות הגדולה יחסית של אבקות - 2 כוסות קמח וכוס סוכר החום (שמאוד דוחס את העוגה)
אני הייתי מודדת נוזל בנפח של גביע יוגורט, אפשר להשתמש גם ברוויון (השמנת נראית לי מיותרת)
5. יצא דווקא טוב
קרן ,   הרצליה   (02.07.10)

עוגה נחמדה מאוד, בעלי אהב מאוד, החלפתי את השמנת (כי לא היה לי) בחלב.

כדי שהעוגה לא תהיה חנק אסור לערבב יותר מידי לאחר שהוספנו את הקמח, לערבב עד שהקמח נבלע בתערובת והיא אחידה. דבר שני חשוב מאוד זה זמן האפיה, לדעתי 50 דקות זה הרבה מאוד, אני אפיתי כ- 45 דקות אפשר גם 40 דקות.

6. בעיני יצאה יבשה מידי
אירית ,   מודיעין   (15.03.11)
לדעתי חסרים נוזלים בעוגה. הטעם טוב אך אחרי יום כבר לא היה כיף לאכול אותה.
7. שלום איילת
נועם אמיר   (15.03.11)
רק להגיד שאני מעריץ את מדור "שף".
8. עוגה לא ממש מוצלחת
ז'אנה ,   מרכז   (27.09.12)
יצאה מאוד דחוסה, וכל השוקולד שקע למטה.

לפי התגובות פה על היובש, שמתי יותר שמנת מתוקה ויכול להיות שבגלל זה היא לא יצאה יבשה.

מה שכן, זמן האפיה היה ממש ארוך. יכול להיות שזה בגלל התנור שלי, אבל אחרי שעה של אפיה העוגה עוד היתה די נוזלית.
חזרה לכתבה