אוכל  טעם החיים
אגסים ביין אדום: קינוח מהיר ומרהיב
ynet
פורסם: 24.11.09, 11:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-10 דיונים
1. מת על אגסים מזכירים לי את אשתי
זניו גבגב   (24.11.09)
2. איזה זן תפוחים מומלץ כשאין אגסים ?
שאלת תם   (25.11.09)
3. קינוח קל ומהיר להכנה
כל הכבוד!   (25.11.09)
4. מתכון
נוני   (25.11.09)
למה לא מפרסמים את המתכון במלואו חסר את כוכי האניס. זו הודעה שניה שלי
5. tip for you
Lorien   (25.11.09)
never cook with wine you would not drink

meaning: left over wine that has been sitting in the fridge is probably bad

6. מתכון מצויין! בריא, לא שומני, מתובל מעולה! תודה:)
הבת של אמא ,   משתלטת במטבח:)   (25.11.09)
7. האם יין אדום יבש זה יין מתוק ?
רוננה ,   רמת גן   (25.11.09)

האם אפשר לבשל ביין קונדיטן או שזה יצא יותר מדי מתוק ?\

תודה

8. קילוף חלקי של האגס- פסי צבע
נעמה   (26.11.09)

אני אוהבת להשאיר שלושה "פסי אורך" של קליפה על האגס.

זה יוצר משחק של צבעים על האגס, ויפה בעיני.

9. יפה
גילה ,   רמת אביב   (26.11.09)
מאד טעים כל הכבוד
10. מבשלים בסיר מכוסה?
הדר   (06.06.19)
חזרה לכתבה