|
|
|
מה ניתן להוסיף לטובת הרגישים לחלב ?
|
|
|
3. יעל, חמישית כוס מיץ תפוזים? טעות או כך צ"ל?
חוץ מזה נשמע מעולה, תודה!
|
|
|
4. פטנט לריכוך חמאה מהיר:
אם שוכחים להוציא את החמאה מהמקרר וצריך אותה רכה בתוך כמה דקות עושים כך:
מרתיחים סיר בינוני מלא במים. כאשר המים רותחים טוב-טוב, שופכים אותם!!!
את הסיר (החם), מניחים ככיסוי מעל חבילת החמאה הקרה.
ממתינים כמה דקות, עד שהסיר מתקרר, והנה - החמאה רכה!!
פשוט, יצרנו מעין תנור עדין, שמרכך את החמאה בלי להרתיח אותה או לפרק אותה לשמן/חלב, כמו שקורה במיקרו המעצבן.
|
|
|
שלום יעל.
האם אפשר להחליף את החמאה בשמן?
תודה
|
|
|
האם בבקשה אפשר להוסיף אגוזים במקום קליפת תפוז? או שקדים
|
|
|
7. איך זה שאצלי תמיד השוקולד צ'יפס שוקע בתחתית?
ניסיתי לערבב עם קמח זה לא עזר.
|
|
|
8. תגובה ל- 7 להקמיח את פצפוצי השוקלד לפני הערבוב
רינה , |
גבעת שמואל |
|
(29.11.09) |
|
|
|
איך להכין את העוגה פרווה?
|
|
|
10. יוגורט במקום שמנת חמוצה?
גלית , |
ראש העין |
|
(29.11.09) |
הי יעל,
אוהבת לקרוא ולנסות את המתכונים שלך.
בד"כ יש לי בבית יוגורטים, הם זמינים יותר מאשר שמנת חמוצה.
האם ניתן להמיר את השמנת החמוצה ביוגורט 3%?
אשמח לתשובתך.
|
|
|
האם אפשר לוותר על השוקולד ציפס? האם יהיה טעם של עוגת תפוזים רגילה?
זה מה שאני רוצה לאפות תודה
|
|
|
הי יעל נראה מדהים ,כרגיל. אני יודע שזה נשמע מוזר ,אבל באיטליה קשה למצא שמנת חמוצה .לשמנת החמוצה היחידה שהצלחתי למצא יש טעם שונה לגמרי מהשמנת הישראלית . במה אני יכול להחליף את השמנת? תודה.
|
|
|
13. שאלה ליעל
סיגל , |
תל אביב |
|
(29.11.09) |
לשוקולד צ`יפס, יש נטיה לשקוע במהלך האפיה לתחתית העוגה . איך אפשר לגרום שהשוקולד צ`יפס יהיו מפוזרים באופן אחיד בעוגה.
|
|
|
אם אין ברשותי ברנדי/ליקר אפשר לוותר או להשתמש באיזשהו תחליף?
תודה
|
|
|
15. אפשר להחליף את החמאה בשמן ???.
שמן לא רוצים חמאה |
|
|
(29.11.09) |
|
|
|
16. אפשר בלי תפוזים ושוקולד?
אני פרה שמנה ואסור לי לאכול עוגות אבל בכל זאת בא לי, איך אפשר להכין אותו דבר אבל בלי סוכר, שומן, קמח ושוקולד? ואני גם אלרגית לתפוזים, אפשר קינואה במקום?
|
|
|
נכון שאפשר לערבב הכל בקערה אחת? מתעצלת ללכלך שלוש... (ד"ש)
|
|
|
אין על העוגת תפוזים של חמותי יוצאת גבוהה מאוד ורכה כמו צמר גפן
|
|
|
19. המסה המתקבלת מתאימה ליותר מאינגליש קיק אחד
שלא נדע - העוגה גלשה לי בתנור, והסירחון והעשן בבית...
רק מי שחווה מבין.
הכנתי בדיוק לפי הכמויות וההוראות, ולא יודעת, משהו התפקשש בדרך.
אמנם טעמתי והיא בהחלט טעימה, אבל המראה, המראה של העוגה, כמו אחרי הפגזה!!!!
אוף, עד שהכנתי!!
|
|
|
20. holland
nurit , |
amsterdam |
|
(29.11.09) |
חברה זו עוגת תפוזים, כמה שאלות נו באמת נסו וזהו, והכי שווה עוגת התפוזים שלי, אני רק לא יודעת איך להעביר את המתכוון שלי חבל, אני עוד אלמד להשתמש בכל הטכניקות של המחשב והעביר לכם. בהצלחה אם העוגה
|
|
|
21. כל כך צורם לאוזן ה"שוקולד צ'יפס" הזה....
צ'יפס בעברית זה משהו אחר.מנסים "לעברת" מלים לועזיות...והתוצאה נוראית.
שבבי שוקולד --- זה מה שצריך וראוי היה לכתוב. כל כך לבנטיני המושג "שוקולד צ'יפס".מתאים לרוח הערסיאדה השלטת בארץ. עברית קלוקלת ונמוכה.
|
|
|
יש לי אוסף מפיות וזהבים מדהים ואשמח להחליף עם מי שמעונין
|
|
|
23. רק מילה אחת... בעצם כמה :-)
חנה'לה אופה קטנה |
|
|
(30.11.09) |
תבורכי , תענוג אמיתי כמו תמיד
|
|
|
24. יעל, העוגה יצאה מצוינת - תודה רבה!
אמא לאניני טעם |
|
|
(30.11.09) |
הפחתתי את כמות הסוכר לחצי כוס, חוץ מזה עקבתי בדיקנות אחרי ההוראות. יצא מעולה, הילדים הכריזו שזו העוגה הכי טעימה שהם אכלו, ואנחנו אוכלים הרבה עוגות תוצרת בית. גם בן הזוג אומר שהיא טעימה מדי. אגב, השתמשתי בשוקולד צ'יפס איכותיים במיוחד של ג'יררדלי (ארה"ב), שבהם הרכיב הראשון הוא שוקולד ולא סוכר. מומלץ.
|
|
|
25. עוגה מצוינת !! תודה !
|
|
|
26. עוגה ממש טובה - כל המתכונים תמיד יוצאים מוצלחים
|
|
|
27. עוגה מעולה!!!אני המסתי 100גר שוקולד
עם מעט חלב והוספתי לתבנית לפניי האפיה במקום שוקו ציפס שתמיד טובעים ....
| |