אוכל  טעם החיים  סיר שמח - רותי קינן
עניין של צבע: מרק פלפלים אדומים וגזר
רותי קינן
פורסם: 03.12.09, 11:09
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 20 תגובות ב-13 דיונים
1. חברים ! די עם המרקים הטחונים המשעממים האלו!
צחי   (03.12.09)
חברים ! די עם המרקים הטחונים המשעממים האלו!
אם אין מה לכתוב אל תכתבו!
עוד פעם מרק כתום ירוק
מרק כתום כתום
מרק כתום חום
מרק כתום אדום
מרק כתום סגול (עם חצילים)
מרק כתום לבן
די !!!
פשוט מיותר ודבילי
2. אני הוספתי קצת מיץ תפוזים סחוט יצא סוף
טליה   (03.12.09)
3. תגובות פוגעניות
אלה   (03.12.09)

חשבתי שמישהו שם, בקצה השני, לא נותן לתגובות פוגעניות לעבור. כנראה שטעיתי.

בבקשה - הקדישו לתופעה זאת תשומת לב.

לגבי המרק - מה רע במרק סמיך וטעים? איפה השעמום?

4. אפשר לטחון המרק בתוך הסיר - לחסוך עבודה
מלכה ,   רעננה   (04.12.09)
5. אתה לא חייב............
אנני ,   צפון   (04.12.09)
לא חייב לקרוא
לא חייב להכין
לא חייב לאכול.............................
פשוט תסתום!!!
6. מרק פלפלים
ניר ,   הרצליה   (04.12.09)

ע"פ הסינים מרק פלפלים הוא מזון מחמם נהדר לחורף

הפלפל עוזר לחיזוק אנרגית היאנג בטחול, בקיבה ובריאות, ותורם בהנעת הדם.

 

אגב ככל שהפלפל חריף יותר, כך הוא מחמם יותר. מומלץ להוסיף למרק הנ"ל גם פלפל חריף, ויש את הגזר המתוק שיאזן אותו.

 

למידע נוסף: ערך תזנונתי של פלפל אדום

7. הוספה של פחית חלב קוקוס תשפר פלאים
(04.12.09)
את המרק הזה. השחלוב של פלפלים וקוקוס פשוט מעולה
8. עזרה: מה זה "ציר ירקות"?
(04.12.09)
איך מכינים 1 ליטר ציר ירקות?
9. יפה.
אריק ,   חו"ל   (04.12.09)

וכנראה גם טעים, מבטיח לנסות.

שבת שלום.

10. אסור לשתות אחרי אבטיח
גדי ,   אמסטרדדם   (05.12.09)
יצא מרק נפלא.מחכה כבר לכתבה הבאה.
11. עשיתי את המרק הזה אתמול - יצא מעולה!!!!!!
א.ג ,   חיפה   (05.12.09)
לא סטיתי מהמתכון - טעים להפליא - כל הסיר נגמר עד היום בצהריים (בערך 24 שעות...)
12. עשיתי ויצא מעדן, ממליצה בחום.
מיכל ,   ירושלים   (30.10.12)
13. מרק נהדר
אורלי   (14.04.23)
הכנתי אותו כבר הרבה פעמים, אוהבת מאוד
חזרה לכתבה