העיראקים אוכלים את הזנגולה עם עוגה קטנה כזו שחוצים לשניים ושמים אותה בפנים(כל דבר אצל העיראקים הם ממלאים).....
זה מטוגן לפי המצווה, ואנחנו הרבה יותר אוהבים את זה מאת הלביבות וכו'
זה גם הרבה יותר קל ונגיש... לדוכנים בשד' רוטשילד, למשל, לכבוד החג,
ומנה חגיגית של צ'יפס במסעדות...
אם אזכור, לקראת חנוכה הבא אפתח קבוצה בפייסבוק ;)
במקום שקית נילון ושטויות תשתמשו ב- באראד מרוקאי קומקום בעברית צחה
תשפכו את הבלילה בקומקום וישר לשמן החם ליצור איזה צורות שבא לכם
ככה עובדים נקי יוצא פשוט ויפה חנוכה שמח לכולנו בתאבון