אוכל  טעם החיים  בישול קל עם פסקל
לא רק סופגניות: מתוקים מטוגנים לחנוכה
פסקל פרץ-רובין
פורסם: 15.12.09, 11:46
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-13 דיונים
1. למה אין תמונות של העוגיות המוכנות?
אני   (15.12.09)
2. יופי של מתכונים תודה פסקל
רחלי ,   הרצליה   (15.12.09)
יופי של מטעמים להכנה לחג תודה פסקל את נהדרת
3. מתכונים מצוינים
סופגניות של פסקל ,   פשוט כיף לקבל   (15.12.09)
תודה לך פסקל על המתכונים המצוינים שאת מביאה לנו בכל שבוע. הסופגניות פשוט מדהימות. תודה תודה
4. צורוגה = לא לנגוש ! לנגוש עם שמרים ! כנסו ....
מרים ,   תל - אביב   (15.12.09)
צורוגה   זה   לא    לנגוש  !!!  לנגוש    זה  עם  שמרים  !!! 
5. נכון, למה באמת אין תמונות? חבל
(15.12.09)
6. כל המאכלים האלה הם בדיוק כמו הנרות של חנוכה בשבילי...
(15.12.09)
7. תמיד הבן של פסקל מצלם
איפה הוא??   (15.12.09)
8. זנגולה עם צ'יראג
ערן   (16.12.09)

העיראקים אוכלים את הזנגולה עם עוגה קטנה כזו שחוצים לשניים ושמים אותה בפנים(כל דבר אצל העיראקים הם ממלאים).....

 

9. ג'ילבי
עינת ,   חיפה   (16.12.09)
עוגיות הזנגולה הן לא רק מהמטבח העירקי, כורדיסטני ולבנוני. אלא גם מהמטבח ההודי והן נקראות ג'ילבי
10. אני בכלל בעד להפוך את החג לחג הצ'יפס
רועי ,   תל אביב   (16.12.09)

זה מטוגן לפי המצווה, ואנחנו הרבה יותר אוהבים את זה מאת הלביבות וכו'

 

זה גם הרבה יותר קל ונגיש... לדוכנים בשד' רוטשילד, למשל, לכבוד החג,

 

ומנה חגיגית של צ'יפס במסעדות...

 

אם אזכור, לקראת חנוכה הבא אפתח קבוצה בפייסבוק ;)

11. יופי של מתכונים פסקל רק חבל שהכל משמין
ערן ,   יהוד   (16.12.09)
12. מה עם הספינג' המרוקאי? הכי טעים!!!
(16.12.09)
13. עצה לזילוף תשתמשו בקומקום
הצפונית ממרוקו ,   כרמיאל   (16.12.09)

במקום שקית נילון ושטויות תשתמשו ב- באראד מרוקאי קומקום בעברית צחה

תשפכו את הבלילה בקומקום וישר לשמן החם ליצור איזה צורות שבא לכם

ככה עובדים נקי יוצא פשוט ויפה חנוכה שמח לכולנו בתאבון

חזרה לכתבה