אוי, זה נורא משמין, למה כ"כ הרבה שוקולד? אפשר להחליף את הסוכר במים? החומרים יקרים מדי. ההכנה מסובכת, לא כולנו עם תואר מסורבון, למה אין מתכון לפרוסת לחם עם שוקולד השחר? אני בדיאטה, מה יתאים במקום השמנת, אולי חסה?
נראית נפלא ואני בטוח שהעוגה הורסת אבל איך שהוא מסביר עובר החשק....נשמע כמו ניסוי כימי בטכניון כנראה שככה מדברים בבתי ספר לקונדיטורים אבל הלו....כאן אנחנו המאסה ונשמח אם ידברו בשפה ובסגנון טיפה פחות מדעי... לא כולם צריכים להיות קריו גורן אבל כדאי ללמוד ממנה איך מעבירים בקלות במסך מתכונים (אפילו מסובכים)