זה אחד המאכלים האהובים עלייך אך אני עושה אותו מעט אחרת.
לבשר, תוך כדי טיגון, מומלץ להוסיף מעט רסק עגבניות, כך השכבה התחתונה של הפאי תהייה עסיסית יותר.
מומלץ גם להוסיף לתערובת הבשר ירקות נוספים, בעיקר ירקות שורש כדי להעשיר את הפאי. שורש פטרוזיליה או/וסלרי, גזר, גבעול סלרי, אפונה וכן, תיבולים שונים רק ישדרגו את התוצאה הסופית.
למשקיענים: להפריד ביצה ולהציף את החלבון. את קצף החלבון יש לקפל לתוך הפירה, ואת החלמון למרוח למעלה על הפירה המושטח - כך יהיה יותר כריספי.