אוכל  טעם החיים  סיר שמח - רותי קינן
אגוזים לוהטים: מרק ערמונים חורפי
רותי קינן
פורסם: 19.01.10, 13:04
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 15 תגובות ב-9 דיונים
1. נשמע טוב, ננסה :-) תודה!
רני   (19.01.10)
2. לדעתי
(19.01.10)
לא כדאי לטחון למחית חלקה לגמרי/איזה מין גרבר כזה,אלא דווקא להשאיר קצת גושישים כאלה של הערמונים והפטריות,יכול,לדעתי,להיות מוצלח ומעניין יותר מסתם איזה מין גרבר כזה.
3. תמיד ציר עוף..בשביל מרק אחד..צריך להכין נוסף
ארז   (20.01.10)
4. קילו ערמונים בסופר - 23 ש"ח ! השתעגתם????
רבי קולורבי   (20.01.10)
5. ערמונים זה לא אגוזים
ארמון   (20.01.10)
ערמונים הם פחמימה. ובעבר נקראו "לחם העניים".
6. ענק
רמי ,   יפו   (20.01.10)
7. ערמונים
נינה   (20.01.10)
אולי מישהו יכתוב איך מקלפים את הערמונים  תודה
8. הקליה לא מצליחה לי, הם לא מתקלפים למישהו יש טיפ שיעזור??
גלי   (20.01.10)
9. ניתן לקנות קלופים באריזת וואקום - אבל קצת יקר...
רונית   (22.01.12)
חוץ מיזה כדי שהערמונים יתקלפו בקלות, חוץ מהחיתוך שעושים לפני הקלייה נדרש לוודא שמדובר בערמונים טריים!!! זה ממש עושה את כל ההבדל! בשווקים הם יותר זולים בין 12 ל 17 שקלים לקילו
חזרה לכתבה