אוכל  טעם החיים  סיר שמח - רותי קינן
חג לשקדיות: טארט אגסים בבצק שקדים
רותי קינן
פורסם: 28.01.10, 11:07
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-8 דיונים
1. מה עניין גאוה ישראלית לפריחת השקדיה בינואר
בורות לשמה   (28.01.10)

השקדיות פרחו השנה מוקדם מהצפוי עקב כמה ימי חום - וזה בעצם מאוד לא טוב, כי עקב הגשמים הקשים שבאו לאחר מכן נשרו חלק גדול מהפרחים, מה שאומר בעצם שהשנה יהיה פחות שקדים.

ואותו דבר קרה עם האגסים.

אז במקום לצהול במין גאווה לאומית משונה, עדיף לבדוק קודם את העובדות בשטח.

2. אני מבין שאין בנמצא תמונה של "טארט אגסים בבצק שקדים"
מבין שאין בנמצא ,   תמונה   (28.01.10)
אני מבין שאין בנמצא תמונה של "טארט אגסים בבצק שקדים" ששוה להציג לקוראי המדור...
3. מה עם אפייה עיוורת
דני   (28.01.10)
בד"כ מומלץ במתכונים מסוג זה ,לאפות את קונכיית הבצק ,טרם הכנסת המלית,כרבע שעה (אפיה עוורת) במקרה דנן זה לא נמצא האם זה לא חיוני? (אגב,אני דווקא בעד כי זה די מקלקל לי את הבצק בד"כ)
4. זה חג לירוקים? עיזבו כבר את העצים
פולי טיקורקט   (28.01.10)

די תנו לעצים לחיות,

כלו כל הקיצים - עיזבו את העצים. מה העצים הם לא בני אדם?

עדיף איזה סטייק טוב שלא פוגע באף עץ

5. 350 גרם חמאה? לא תודה.
עידית   (28.01.10)
6. הרעלת חמאה. עדיף עם שמנת מתוקה. שמן אבל פחות
(29.01.10)
7. מה זה הצילום המגוחך הזה?
(30.01.10)
המדור שובר את שיאי החובבנות שלו פעם אחר פעם. זו לא עיתונות אוכל ראויה לשמה.
8. מה יהיה???
נמאסתם!   (01.02.10)

וואי כמה הערות יש לאנשים!!! תגידו תודה ותסתמו!

מילא אם היה לכם משהו חשוב להעיר... הערה בונה משהו...........

אבל לא, רק תלונות!!! יש לכם ראש אז תפעילו אותו... אם במתכון נראה לכם ששמו הרבה חמאה אז אל תכינוווווווווווווווו לא לכולם כל מתכון חייב להתאים!!

מה קורה לכם..??

תודה רבה וויינט על מתכון מקסים ואיכותי! :))

(אני מחפשת את המתכון הזה כבר הרבה זמן...)

חזרה לכתבה