אוכל  טעם החיים  איטליה הקלאסית
טורנדו רוסיני: מנה מושחתת באמת
יוגב ירוס
פורסם: 10.02.10, 08:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 87 תגובות ב-45 דיונים
1. למה?
שירשור   (10.02.10)
למה כשכותבים חמאה לא שמים בסוגרים מחמאה?
2. יכול להיות שמדובר בפרוסות חזה אווז?
יוקי   (10.02.10)
ולא כבד אווז, כמו שכתוב במתכון השני? בצילום זה נראה יותר כמו חזה אווז... אבל אולי לא הבנתי...
3. ואם היה כתוב "מחמאה" היית מלין על כך שלא רשום בסוגריים חמאה?
מעניין   (10.02.10)
4. "פועלו המוזיקלי לא הספיק???"
(10.02.10)
"פועלו המוזיקלי המרשים והמכובד לא הספיק לו על מנת ששמו יונצח בעולם המוזיקה הקלאסית או האופרה"

באמת? אפילו בורה ועמת ארצות כמוני, ממש לא מישהי שהולכת כל שני וחמישי לאופרה או שומעת קול המוזיקה כל היום, שמעה את שמעו בהקשר המוזיקלי, לא בהקשר פצצת הכולסטרול הנ"ל
5. מה יוקרתי בפגר, בגופה, בצלחת?
שקית ניילון   (10.02.10)
איזה מגעיל!
מלצר! יש לי משהו מת בצלחת.



עוברים לטבעונות, מפסיקים את הסבל.
6. דווקא אחד ממלחיני האופרה היותר מפורסמים
אורי ,   ירושלים   (10.02.10)

 

אולי כדאי שהשף הנכבד יתמקד באוכל, ויעזוב את עולם האופרה במנוחה

7. תודה ליוגב ירוס.
(10.02.10)
8. הכל בסדר.....
(10.02.10)
אלא שהמלחין דווקא ידוע בהחלט בזכות יצירותיו המוסיקליות, הרבה יותר מאשר בזכות המאכל. מדובר על מלחין חשוב ומוכר ביותר. העובדה שהשף הנכבד לא מכיר אותו מעידה בעיקר על ההשכלה המוזיקלית של השף.
9. זו בעיקר מנה מלאת רוע, סבל, ואטימות מוסרית! לא לכבד אווז!!
לס ,   תא   (10.02.10)

איך אפשר במאה ה21 להמשיך ולאכול מאכל שכדי לייצר אותו מתעללים, לאורך זמן, באווזים, וגורמים להם סבל נוראי?

זה לא נתקע לכם בגרון??

 

10. פרגון על המנה, אבל למה להשמיץ את המלחין?
תמי ,   מרכז   (10.02.10)
פועלו המוזיקלי המרשים והמכובד לא הספיק לו על מנת ששמו יונצח בעולם המוזיקה הקלאסית או האופרה? הוא הלחין את האופרה הספר מסיביליה - אחת האופרות היותר מוכרות כיום ובכלל!
11. באיטליה אכן אכלנו בעלי ואני את המנה הזו
טל   (10.02.10)

שהיא מאוד כבדה לטעמי (מולטו קלוריות) אך מדהימה!

לא לוותר על יין ---והרבה!!

תודה יוגב.

12. בורות
משה ,   ראש העין   (10.02.10)
אני חושב שמן הראוי לא לאפשר פירסום דברי בורות כגון ביטול פועלו של המלחין הדגול.
13. ליוגב ירוס ולמערכת ynet
ישראל   (10.02.10)

מדוע אתם צריכים להתגאות בטפשות ובורות , ולהנחיל אותם לכלל ?

"למזלו הרע, פועלו המוזיקלי המרשים והמכובד לא הספיק לו על מנת ששמו יונצח

בעולם המוזיקה הקלאסית או האופרה." וממשיכים.."וספק אם ידיו העצלות אי פעם הכינו יצירה קולינארית "ואתם כותבים על אחד מהמלחינים  הקלאסיים הגדולים שהיו ....

14. אווז=התעללות נוראה!!!!
PETA   (10.02.10)
בבקשה אנשים, אל תאכלו אווז! אני לא יודעת מה עוד צריך לעשות כדי שאנשים יבינו-זו התעללות לשמה! מפטמים אותם והם סובלים כמו שאף אחד לא היה רוצה לסבול! אנא מכם-אל תאכלו אווזים, אל תתרמו לכך! יש עוד ככ הרבה דברים אחרים טעימים שאפשר לאכול, לא אווזים!! בבקשה!!
15. בהחלט צודק
ליאת ,   חיפה   (10.02.10)
ואנשים רבים מאוד נרתעים מהמאכל הכה מרושע הזה. ומי שאוכל אותו בגרגרנותו הרבה שיתבייש.  גם לא יזיק לזללנים לדמיין איך מפטמים אותם ומאביסים בכח. אולי זה יקלקל את תיאבונם הגדול.
16. תקום האחת/אחד שיבשל את....
יום שלם לחומרים ,   גן יבנה   (10.02.10)

מה זה????????? נן באמת מתכון של מסעדה/בית מלון..נו באמת נראה לכם שאני אחפש עכשיו כבד אווז,רוטב חום

[בחחחח} כמהין,בריוש???? יומיים במטבח ולא ממש יצא לי ??? למי מיועד המתכון הזה?? אני אמא לשניים + בעל רעב במיוחד מהעבודה לילדים ובערב למכון הכושר ?? אין לי זמן כח או חשק אז תביאו מתכונים סבירים ??? אוי זה מתאים לעקרות בית שכל היום ...חוץ מזה זה משמין רצח ואני חייבת להישאר אמא כוסית כמו שאני..שלכם נטלי

17. ועצתי לכותב המאמר - מה שאמר פטרוניוס
הבס מחיפה ,   חיפה   (10.02.10)
בתקופתו של נרון קיסר -

"הסנדלר: על מה שמעל הקרסול אל תביע דעה."

ובמקרה שלך: אנה התרכז באוכל ועזוב את המלחין.
18. לא "הכי מושחתת" אלא "המושחת ביותר". תתקנו לכם.
ט"א   (10.02.10)
באמת מושחת ואין שום סיבה להכין בבית.
19. לגבי רוסיני
יאיר   (10.02.10)
אני מכיר את השם והמוזיקה הרבה שנים וזאת הפעם הראשונה ששמעתי על המנה.
20. נדמה לי שמדובר באחד המלחינים
דוד   (10.02.10)
הידועים והאהובים בהסטוריה...
21. כמה שיותר כבד אווז - אמרו כן לכבד
יאללה לכבד   (10.02.10)
22. YNET ברור לכם כמו התמונה הראשונה ניראית...
(10.02.10)
23. כל אחד צועק איפה שכואב לו
דורון ,   פ"ת   (10.02.10)

לאחד כואב שהמנה לא כשרה

לאחר שהיא עם כבד אווז

ולשלישי, שהיא בכלל לא צמחונית.

 

אז הנה הזדמנות לכל אחד ששייך לאחת הקבוצות האלו, לראות אין הוא נשמע מהצד.

 

רוצה - תאכל. לא רוצה - אל תאכל.

אם אתה חושב שהאידיאולוגיה הקולינרית שלך מעניינת את שאר העולם, התכבד ופתח טור בישול משל עצמך במקום ל"הזדעזע" בטוקבק.

24. למה לקשקש? רוסיני היה שף בעצמו
עמית   (10.02.10)
בהחלט היו לו קשר למטבח, ויש שאומרים שהוא בעצמו המציא את המנה הזו.
וכאמור הוא מלחין מאד מאד מאד ידוע.
25. במחיר הזה גם את אמא שלי אני לא אכבד
רון   (10.02.10)
בטח שלא אווז
26. כמה שהחיה סובלת יותר ככה זה יותר טעים. זה אוכל, לא חסה
יואב   (10.02.10)

ומי שלא רוצה - לא יאכל.    זה מותר, חוקי, טעים וכיף - אל תשכחו מי עבד קשה להיות בראש שרשרת המזון, זה לא היה קל. תנו להינות מהפירות (ומהפרות).

 

 

נ.ב. -

אם זה היה טעים ומותר, הייתי אוכל גם פנדה ממולאת בקואלה ברוטב חדקרן..

27. מה יש לצימחונים לחפש במדור אוכל? הרי אתם לא מבינים בזה
יקי   (10.02.10)

כשהפכתם לצמחונים הצהרתם לעולם שאתם לא מבינים באוכל או בטעם טוב,

והדרדרים האלה שאתם אוכלים עושים אתכם מרירים-חמוצים באופן קבוע, מה שמתבטא באופי הטוקבקים המנדנדים שלכם.

 

אז תאכלו את עשביכם הדלוחים בדממה ועזבו את הפודיס לנפשם.

28. איסור בשר בחלב חמור מחזיר.
(10.02.10)

בשר בחלב אסור באכילה כמו חזיר.

בנוסף הוא אסור אפילו בבישול שלא למטרת אכילה. כמו כן הוא אסור בהנאה מכל סוג שהוא.

דבר זה מלמד על חומרת האיסור של בשר בחלב.

יש די והותר מה לאכול ולא חייבים לאכול דברים כאלו.

 

ברכה והצלחה לכולם.

29. למה אתה כותב בעברית?
יענקעל ,   יהופיץ   (10.02.10)
ולמה אתה בעצם גר כאן?
לך לפריז תאכל ותאכיל שם נבלות וטרפות כאוות נפשך, אבל למה אתה מזהם לנו את הארץ?
30. ואיייייייי
בינימין ,   תא   (11.02.10)
לכל קוראי ynet הדתיים למה אתם לא קוראים באתרים שלכם מה לא ברור לכם יש אתרים כשרים שלא עובדים בשישבת  ושם הכל כשר ואין בחורות ערומות זה חוליירה וחוץ מזה תדעו שיש לי פירצה שבא אני יודע מי כותב כל תוקבק ופשוט אני ימסור את השמות שלכם לרב ואז אתם תהיו בבעיה כי הטא ידע עליכם והוא ישדך לכם משהו /היא כמוכם ואז תהיו תקועים עם בן זוג ממורמר כמוכם אז באמת קישתא לאתרים שלכם עזבו אותנו עם האוכל שלנו והבחורות שלנו מה אנחנו עומרים לכם דברים על השתימל שלכם שעשויי מפרוות יאללה תחפפו לי מהפנים .
תגובות נוספות
חזרה לכתבה