אוכל  יין ואלכוהול
מביאים את בשורת הגראפה
שגיא קופר
פורסם: 17.02.10, 09:00
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 11 תגובות ב-6 דיונים
1. שטויות
ר   (17.02.10)
גראפה טובה היא בלי כל השטויות של עגולה סיומת יבשה וכל מיני מילים מפוצצות
גראפה טובה היא כזאת ששורפת קצת בגרון ויוצרת תחושה נעימה .
אם אתם רוצים גראפה טובה לא פחות מכל הגראפות הרשומות מעלה וללא הוצאה כספית מיותרת , גשו לשכן התימני הקרוב שלכם ובקשו ממנו עארק תימני טוב זה כמעט אותו דבר ומיותר בתהליך די דומה.
2. עוד לא קרה לי שנהניתי מגראפה
מה תעשו לי? ,   אני לא נהנה מזה   (17.02.10)
לא פעם ראשונה שאני קורא כאן על גראפה, ולא פעם ראשונה שכל כך מעט מגיבים. דומה שהרוב - לא כולם - אבל הרוב חושבים כמוני: עוד לא קרה לי שנהניתי מגראפה. יגידו: "...שתה טרופית", או "...מה אתה מבין?", אבל עובדה: אני לא נהנה מזה; מה תעשו לי?
3. כמו כל משקה יש טובות ויש גרועות
חי ,   שרון   (17.02.10)
מכיר את פולי  מבאסנו ואת פרנצ'סקיני מהכפר קאואיון שליד ברדולינו מזה כ-40 שנה. יש לו גראפות מסוגים שונים ובכלל יש מאות גראפות באיטליה. הטובה שבהן - ברטה - מוגשת במסעדת מול-ים.
4. זה לא עראק ??
שתיין כלוט   (17.02.10)
5. בוקצ'ו
ענת ,   תל אביב   (25.02.10)
בוקצ'ו מאוזכרת ממש בקטנה... אבל היא ראויה לקצת יותר דגש! מסעדה איטלקית מצוינת וחוויה מיוחדת כל פעם שאכלנו שם! בפעם הבאה נטעם גם את הגראפות
6. הגראפות של פולי
Stravecchia ,   ואלפוליצ'לה   (21.02.11)

הינם גראפות טובות אך באמת אין הצדקה ל"רעש"  התקשורתי סביבן יחד עם 10 טון יחסי ציבור.

מדובר אכן בגראפות ברמות שונות אך אף אחת מהן לא מתקרבת לגראפות הבוטיק של נונינו או ג'יורי.

גם גראפה לוי הינה גראפה בינונית אך עולה הון וזאת עקב הנסיבות

חזרה לכתבה