תרבות ובידור  טלוויזיה  ביקורות טלוויזיה
שטויות במיץ עגבניות
אריאנה מלמד
פורסם: 22.02.10, 09:58
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 219 תגובות ב-156 דיונים
1. אריאנה פישלת הפעם
היה מרתק   (22.02.10)
גם לי יש קצת בעיה עם איל שני והגיגיו הבלתי נלאים אבל התוכנית אתמול היתה פשוט מרתקת. סוף סוף מישהו מראה ומסביר את ההיסטוריה של העגבניה, דרכי הגידול והחקלאות המודרנית, כוחות השוק שקובעים בעצם  איזה עגבניה מגיעה לנו לצלחת ולמה לא נשאר לה טעם. זו תוכנית על התרבות וההיסטוריה של האוכל ולא צריך בה מתכונים בכלל, תודה לאל שזה לא עוד תוכנית בישול!
2. מגעיל, ממש מגעיל!
שאול ששון ,   ירושלים   (22.02.10)

לי מספיקה תכנית אחת כדי להחליט שאני לא רואה את הסדרה כולה.

ערבוב ידני כלומר בידיים של גבינה, מציצת גסה של אצבעות בזו אחר זו, הפיכתה של יד אחת כמזלג ויד שניה כצלחת, חיתוך עגבניות לתוך קרטון הובלת עגבניות - בעעעעעה מספיק לי.

3. פלצן נולד
קרין   (22.02.10)
פלצנים היו בעבר וכנראה יהיו בעתיד
4. ויש שיכנו אותו פלצן-על, אני למשל.
ניר   (22.02.10)
5. אני לא תל אביבי, לכן אני לא מבין מה מתלהבים מהרקטום עם השיני
מגיב   (22.02.10)

ים אייל שני.

 

לא שף  ולא יוצר גסטרונומי. טבח במקרה הטוב.

6. היה פרק מרתק!!
מרקו ואן בסטן   (22.02.10)
אני חושב שהייתה סדרה מעולה . אוהבים או לא אוהבים את אייל שני - אף אחד לא בדק נושא כל כך יומיומי בצורה כל כך מרתקת ומעמיקה. זה תענוג לראות בנאדם שלא כמו שאר השפים האהרוניים למיניהם פשוט חי ונושם את מה שהוא עושה. מצלם טועם בודק חוקר כל רכיב ורכיב. כמה אנשים סביבנו אנחנו מכירים שממש מאוהבים במה שהם עושים? זה גם יכול להיות נושא לתכנית אחרת , לאיפה נעלמו האנשים האלו? אולי אריאנה מלמד עשתה להם משהו...
7. ממליץ בחום לאוהבי אוכל
מחכה לתוכנית הבאה   (22.02.10)
אני ממש נהניתי מהתוכנית, זו בהחלט גישה שונה ומרעננת להגיש תוכנית תעודית על אוכל (אהבתי הגדולה), אייל שני בדרך היחודית שלו מצליח לבטא את עצמו ואת האהבה שלו לאוכל, נכון שזה לא נוח לראות אותו אוכל מהידיים, אבל זה כל היופי
8. אייל שני
אוהב אוכל טוב ,   תל אביב   (22.02.10)
תנוח קצת
9. אם אני הייתי אמא עגבנייה, הייתי שואפת שהילדה
שלי לא תכנס להריון   (22.02.10)
10. פלצנות שבאה במסווה של מקוריות וחדשנות
הסטוריקן- סוג של..   (22.02.10)
אין באייל שני כל נגיעה לנושא  ההיסטורי המדוייק של העגבניה
11. גאון
צור ,   מרכז   (22.02.10)

מדובר באדם שמחובר לחיים יותר מכל אחד אחר.

מעולם לא נתקלתי באדם שיודע לבטא ולחוש תעצומות רגשיות כה חזקות מטעם, צבע וחוויה. יש שיקראו לו חרטטן בלתי נלאה, אך כמי שמבין את החומר המחורטט שהוא חלק בלתי נפרד מהוויתו, אני יכול לומר בחרטוט שלם : גאון.

 

12. פלצנות לשמה
עגבניה   (22.02.10)

 

בס"כ היה מעניין ומחכים אבל ההגיגים של איל שני פלצניים ולטעמי מיותרים. מקלקלים יותר מאשר מועילים...

13. טעם העגבניות נבלע בניחוח הפלצנות של שני
בועז   (22.02.10)
14. אלה נושאים ראויים לשמאל הקיצוני לעסוק בהם. אריאנה זה מקומך.
תשארי שם וזהו. פשוט.   (22.02.10)
15. רק התוכנית של ארז קומרובסקי! שף ענק, מקסים, לא מתנשא ובנאדם
(22.02.10)
16. אויש נו באמת
נעמה   (22.02.10)

רק אלוהים (ואולי גם הוא לא) מבין מתי ולמה פרץ לחיינו הייצור ההזוי ושמו אייל שני. ולמה ומדוע מתעקשים להסביר לנו כמה הוא גאון ואנחנו הדפוקים,  כמה הוא האמת לאמיתה ואנחנו הסתומים  שלא מבינים את גודל השעה והחזון הניגלים מולנו.

 

מה זה השטויות האלה??

גודל הטמטום של התוכנית הזו היא הגודל הטמטום של מי שהולך למסעדה שלו לאכול כרובית תינוקת וחרטוטי עגבניות ברוטב פלצנות ועוד משלם לא מעט תבין ותיקלין על החוויה החד פעמית על הקרבה לגאונות.

 

די נו באמת.

כמה קשקשת אפשר להאכיל אותנו ועוד לבקש שנבלע יפה?

כמה נמאס.

17. על טעם ועל ריח שמעתם פעם? פשוט הגזמה.
אורי תל אביב   (22.02.10)
18. אייל שני הוא גאון בלמכור שטויות לפרייארים
זה הכל   (22.02.10)
19. איכפת לו יותר מעגבניות מאשר מחתול חולה שהוא זרק מהבית
כנסו לראות ,   את הסרטון   (22.02.10)
http://www.youtube.com/watch?v=sjPDHr3kQ9o
20. סוף סוף
נתי ,   רחובות   (22.02.10)
סוף סוף ביקורת ראויה על הפוזה ה"אייל שניית"
הבנאדם שף מוכשר ואמן מילים שחידש את כל שפת כתיבת התפריטים בארץ אבל עם השנים קצת איבד את הפרופורציות .
אייל-שמור על מינון ברמת החירטוט
21. חחחח חופשי חירטט כמה כאלה העברתי ערוץ באיזה סרט הוא חי
(22.02.10)
22. העגבניה היא פרי לא ירק.
עדנה   (22.02.10)
23. יש גבול לפלצנות
(22.02.10)

"הגיגיו" של שני מצלצלים כמו פילוסופיה של בולע פרוזאק.

מצטערת מאד: ירק זה ירק ואין צורך ל"האניש" אותו כדי להפוך את ענין האוכל למשהו נשגב.

ביננו, תוך חצי שעה מרגע האכילה הוא נמצא באסלה.

אז יאללה!

24. הבן אדם צריך אישפוז! טיפשות לתת לו במה
דניאלה ,   צפון   (22.02.10)
25. כשאוקיינוס פשטה רגל ספקים נהרסו מחובות, ולשני זה לא הזיז
(22.02.10)
לא קונה את קשקושי ההתפייטות שלו
26. הוא פשוט חרטטן!
בני   (22.02.10)
27. שני עובד על כולנו. אריאנה מדייקת בתיאור התוכנית
שפוי ,   מרכז   (22.02.10)
28. היה מרתק
ריקה ,   חדרה   (22.02.10)
סרט מרתק ומקסים, קורותיה של העגבניה ובכלל אופן ההתייחסות של אייל שני
לחומר הגלם, דהיינו הבנדורה. מאוד נהנתי
29. הבלי אייל שני
אוכלת ,   מרכז   (22.02.10)

לא מבינה למה צריך לפרסם דברי הבל ורעות רוח של מישהו שאולי השתבש לו בורג?

 

די כבר עם השטויות. אריאנה מלמד - כל הכבוד לך.

30. לא גאון
אחד שמבין 2 ,   בנדורה   (22.02.10)
פלצן ,קצת דומה לגאון אבל זה לא זה .
תגובות נוספות
חזרה לכתבה