אוכל  טעם החיים  סיר שמח - רותי קינן
עוף מקפיץ: סלטימבוקה
רותי קינן
פורסם: 04.03.10, 07:47
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 15 תגובות ב-10 דיונים
1. נו, באמת. גם חזה עוף, גם "פרושוטו" וגם לא בגליל?
סתם קשקוש   (04.03.10)
2. ההמצאה הזאת של פרושוטו בקר משעשעת
(04.03.10)

אני בטוח שבמתכון האמיתי משתמשים גם בפרושוטו אמיתי שהוא מחזיר. פירוש המילה פרושוטו היא האם. רק בארץ אפשר לקנות פרושוטו בקר.

3. חיקוי עלוב
רעיה עשהאל ,   אטליה   (04.03.10)
חיקוי עלוב לסלטהימבוקה האיטלקי חזה העוף צריך להיות דק ומגולגל סביב פרוסת הפרושוטו גם אסטטי זה נראה גרוע
4. טוב שלא עשית מהודו וזהו
לי ,   תל אביב   (04.03.10)
5. רותי..גם את הפכת ל"מגניבה"?
ניר ,   חיפה   (04.03.10)

לכן היית חייבת לקרוא לחלק שאינך יודעת את שמו פרושוטו!

הרי זה מזכיר חזיר!!

אם את לא יודעת או חייבת להיות "מגניבה" השכילי קצת ואני בטוח שתמצאי

מילה מדוייקת המתארת את חלק הבקר.

בקריאת שם המתכון הייתי בטוח שזה חזיר! כך למעשה הטעית אותי!

שבת שלום.

6. נראה רע ולא מזכיר בכלל סלטימבוקה
אביב ,   סיאטל   (04.03.10)
כולה חזה עוף עם פיסת בקר עלק פרושוטו מונחת מעל.
7. מה זה החארטה הזה? באיטליה יתלו אותך בכיכר העיר!
(05.03.10)
8. לפי התמונה,המוצר הסופי פשוט נראה מגעיל
(05.03.10)
ואת לא רוצה להגיד לי,שאת זה ילדים כ-ן היו מוכנים לאכול??
9. תתפלאי אבל באמריקה יש Turkey Bacon
ערן   (05.03.10)
והוא לא מיועד דווקא ליהודים או למוסלמים.
10. מתכון אמיתי לסלטימבוקה
haim ,   אילת   (06.03.10)
שלום
לוקחים את החזה עוף או עגל המרודד קצת שמים אם פרושוטו כשר או לא מגלגלים לרולדה נועצים את הקיסמים לתפיסה טובה זה ההבדל הגדול לגלגל לרולדה ולהכין אוטב בניפרד משמנת מתוקה או צימחית בתוספת 2 עלי מרווה חתוכים מבשלים במחבת קצת פלפל שחור ומלח ומסמיכים קצת ע"י הבישול במחבת ושמים על גלילי הסלטימבוקה שטוגנו בשמן עמוק כמו שניצל בשמן חם אך לא חם מידי שיתבשל גם בתוכו .מעדן
חזרה לכתבה