אוכל  טעם החיים  משהו מתוק
הכי קלאסי: טארט שוקולד
רוני ונציה
פורסם: 09.03.10, 10:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 20 תגובות ב-6 דיונים
1. כמות שוקולד שלא תיאמן
(09.03.10)
צריך לאכול מהדבר הזה פרוסה דקה ביותר, כדי לא לקבל הרעלה...
2. מה זה סירופ תירס?
פופ קורן   (09.03.10)
3. שאלה חשובה- אפשר לשים במקום שוקולד מריר שוקולד חלב?
נינה   (09.03.10)

יש לי כמויות גדולות של שוקולד חלב בבית ואני מחפשת מתכון עם שוקולד חלב.

 

אם אשים כאן שוקולד חלב במקום המריר- זה לא יהיה מתוק מדי?

ובגלל שזה חלבי- לא כדאי להוריד מכמויות השמנת או הסוכר?

 

אודה על תשובה מקצועית.

 

 

4. אפשרי
אופה   (09.03.10)
אם את מחובבות הניסויים באפיה, לכי על זה, אבל תזכרי להפחית כשליש מכמות הסוכר בעוגה, ואולי לשים קצת יותר שוקולד. כמויות מדויקות אי אפשר לומר, כי זה משתנה משוקולד לשוקולד, אבל מקסימום תקבלי טארט שגם מי שלא חולה על שוקולד יאהב.

אבל האמת, אני חייבת להגיד שהמתכון הזה נראה קצת יותר מדיי דייקני בשביל לגעת בו. מלחיץ מדי.


5. אני מעדיפה את הגרסה של אורן גירון
יוד ,   ב"ש   (09.03.10)
עם בצק שוקולד ומילוי שוקולד נוגט ושברי פראלין עם פטל על התחתית.. פשוט מטריף את הפה.
6. מתכון משובח
dana ,   ירושלים   (16.03.10)
מתכן מצויין - העדפתי להוריד את כמות השמנת המתוקה ולהתעלם מסירופ התירס, וספתי לבצק מעט שקדים - פשוט משובח תודה רוני
חזרה לכתבה