אוכל  טעם החיים
בקצב לטיני: אמפנדס בשלוש מליות
דנה אלמוסני
פורסם: 09.03.10, 11:04
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 116 תגובות ב-69 דיונים
1. איפה קונים בצק אמפנדס מוכן באזור המרכז?
אני   (09.03.10)
2. אין כמו האמפנדה !!!
soi   (09.03.10)
וכמובן עדיף אפוי ולא מטוגן !!!
3. איפה אפשר לקנות בצק קפוא לאמפנדס?
שי ,   פ"ת   (09.03.10)
4. איזה יופי של מתכונים. מאוד מרשים. האם לא צריך להוסיף
ראשונית   (09.03.10)
אבקת אפיה לבצק? תודה
5. יא ראבאק...הרטבתי פה את כל המקלדת בריר
מתן   (09.03.10)
6. למה זיתים למה????
why?   (09.03.10)
7. אחת הכתבות הכי כיפיות שקראתי
Como extrano...   (09.03.10)

לעשות עיגולים עם כוסות ולהדק את הבצק עם מזלג...  מעלה חיוך על הבוקר. :)

 

לישראלים ההארדקור מבינינו - שננו את פסקת ה"לא להשתמש בבצק עלים ויהי מה".

8. תודה רבה!!! אני בדרך לסופר - רק הערה קטנה:
א.   (09.03.10)
האמפנדס הם בכלל שלנו הפרואנים ! ;)
9. בלי צימוקים זה לא אמפנדס בשר
יניר   (09.03.10)
10. איזה כיף לי שהתחתנתי עם ארגנטינאי :-)
(09.03.10)
באופן קבוע יש אמפנדס home made מאמא או סבתא שלו
11. אכין לאורחים מחר. נראה מבטיח!!!!
אפיינית   (09.03.10)
12. האם צריך למרוח בביצה למעלה?
אליה ,   נתניה   (09.03.10)
13. תודה, אחלה כתבה!! מאוד כיפי ומקצועית
אני בדרך לסופר   (09.03.10)
14. נה, עממי משהו
אשכנאצי   (09.03.10)
לא הייתי מכניס כזה דבר לפה
15. איי איי אמפנאדס...איפה הימים ארגנטינה
שמואל   (09.03.10)
16. ואני חשבתי שבלי בשר
וואלה ,   וואוו   (09.03.10)
זה לא אמפנדס בשר
17. לא נכון
chiri ,   תל - אביב   (09.03.10)
האמפנדס הם שלנו ה- CHILENOS !!!!
חחחחההחההה

יום טוב ובתיאבון לכולם
18. יאמי יאמי
עלמה ,   רמלה   (09.03.10)

ממממ נראה טעים!

אתמול אכלתי באולם חוות הברון אמפנדס טעימים  מאוד.

אנסה ביום שישי.

כאחת שאוהבת ארגנטינאים ומדברת את שפתם, אם כי אני ילידת מרוקו.

19. פפריקה חריפה? לא נכון!!!
ס.ב. ,   כ"ס   (09.03.10)
זה לא פפריקה חריפה, אלא מתוקה !!! האמפנדס לא אמורה להיות  חריפה במיוחד!
20. קמח מלא
שרונת ,   ת"א   (09.03.10)
אם עושים את הבצק עם קמח מלא האם צריך לשנות את הכמויות??
21. עוד שאלה אחת
שרונת ,   ת"א   (09.03.10)

האם מורחים ביצה על האמפנדה לפני שמכניסים לתנור????????

ככה זה נראה בתמונה...

22. יאמי - תודה על המתכון הנפלא, היום בערב נחגוג!
אוהבת ,   אוכל   (09.03.10)
23. טעים, אך האמפנדס הציליאני טעים יותר
יאממיי   (09.03.10)
24. סאן חואנינאס
Leli   (09.03.10)

אפשר להוסיף קוביות תפוח אדמה.

Pa' chuparse los dedos

25. זה לא סמבוסק?
ראמון   (09.03.10)
26. האם אפשר להחליף לקמח כוסמין ושמן זית?
(09.03.10)

האם אפשר קמח כוסמין?

האם אפשר שמן זית?

 

יש לי בבית סוכרתי שמן עם תיאבון בריא

27. אין צורך בביצה?
אחת   (09.03.10)
בכל המתכונים באינטרנט  מציינים ביצה
28. הבצק האמיתי...
ארגנטינאי חובב אוכל   (09.03.10)
בבצק האמיתי של אמפנדס במקום חמא משתמשים בשומן עגל מומס ומסונן. זה עושה את כל ההבדל!
29. בשמות אחרים: קלצונה,סמבוסק, פירושק'ה,בורקיטה...
יאמי   (09.03.10)
30. קמח תופח או רגיל?
(09.03.10)
בבצק- שמים קמח תופח או קמח  רגיל?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה