תמיד נראה לי שהמאמץ של מילוי תפ"א זה פול גז בניוטרל.
גיוון טעים יכול להיות רוטב פטריות.
מתכון מקורי שלי למלית מתוקה מנצחת (לכמות כפולה של מתכון החביתיות):
500 ג' גבינת 9% לערבב עם 2 כפות סוכר +1 סוכר וניל
1 מיכל שמנת מתוקה - להקציף עם 2 כפות סוכר +1 חב' סוכר וניל
100 ג' שוקולד לבן מומס
חופן צימוקים מושרה במים חמים (לניטרול האלכוהול) ורום חום, מסונן לאחר ההשריה.
לאחד את כל החומרים בתנועות קיפול. למלא את החביתיות בנדיבות.
אם תביאו את זה לערב חברתי או לאירוח, תגנבו את כל ההצגה!!!