אוכל  טעם החיים
קטיפה צהובה: אוכלים פרחי חרדל
ניר צוק
פורסם: 15.04.10, 08:24
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 42 תגובות ב-18 דיונים
1. כגריל , שטויות ודברים סתמיים שלא מעוררים תיאבון מידיו של צוק
שף עליק   (15.04.10)
2. הייתם צריכים לפרסם לפני חודש
נועם   (15.04.10)
רוב צמחי החרדל כבר התייבשו. לגזור ולשמור לפברואר הבא.
3. רוצים את המתכון הסודי של צוק לפאטה חרציות!
ברכה   (15.04.10)
4. משהו יודע איפה גדל בירושלים?
בר ,   ירושלים   (15.04.10)
5. נהדר. ניר צוק הוא הדבר הקרוב ביותר לשף האולטימטיבי.
אריק ,   חו"ל   (15.04.10)

למרות שהוא מעדיף להשתמש בכוזברה על פני סילאנטרו.

שיהיה בריא.

6. המתכון שלי
חניבעל   (15.04.10)

רבותי, פרחי החרדל כבר התחבשו אבל פריחת הכריזנטמה בעיצומה.

 

עצתי, קחו זר עלי כריזנטמה מצידה הפנימי של הכותרת

יבשו אותם במיקרו למשך 13 דקות ו- 22 שניות

זרו אותם בתנועת יד עגולה על חביתת ירקות שביעית טריים

אפו את החביתה בסטימר למשך 47 שעות

הגישו בליווי קליפת אקליפטוס מגוררת וקוביות גורגנזולה

 

בתאבון 

7. אין על ניר צוק בנאדם מדהים ושף מצויין!!
מעריצה מרוצה!!! ,   מרכז   (15.04.10)

 

ניר אתה הורס!!!!

;וכל מילה מיותרת!!!
8. האוכל הכי מגעיל שאכלתי זה אצלו
חנה   (15.04.10)
9. נו באמת...האיש שף כמו שאני "מתכופף..."
noam   (15.04.10)
10. אתמול אכלתי אצלו והיה הורס גם טעים וגם יפה
רויטל ,   ת"א   (15.04.10)
11. הוא מהמם
רותם ,   הרצליה   (15.04.10)

אכלנו אצלו בקורדליה ביום שישי האחרון

היה כיף בצורה לא רגילה

הוא הסתובב בין האורחים והיה מקסים

תמשיך ככה ושהקנאים כמו שאומרים ימותו

12. לי הפרחים האלו עושים דווקא צריבות בטוסיק
העיזה העיוורת ,   של רבובדיה   (15.04.10)
13. לשם שינוי אני מסכים עם אריק
עמרי ,   רמה"ש   (15.04.10)
ניר צוק הוא פשוט בן אדם עם מעוף וזאת התכונה הכי חשובה לשף ובכלל בשביל להיות מצליח בכל תחום שהוא.
חוץ מזה, כל כך מעטים השפים בארץ שמדברים ב"עונות" (ולצערי כל כך רבים האנשים בארץ המכנים את עצמם שפים... כל בוגר תדמור מובטל הוא שף היום...).

ניר, תמשיך ככה...
14. זה היה מצחיק בקושי כבר בהמבורגר, אתה צריך חומר חדש...
עמרי ,   רמה"ש   (15.04.10)
15. "איסוף הזעתר וייבושו" - הזעתר הוא צמח מוגן !!!
מיאו   (16.04.10)
16. פרחי חרדל הבר גדלים ליד פרחי צנון הבר
הדס   (17.04.10)
שיש להם תפרחת עדינה של 4 עלי-כותרת לבנבנים והטעם דומה לצנון. אפשר לקצוץ את הפרחים והגבעול בסלט ללא פחד. טעייייים !
17. כתוב יפה
נדין ,   כס   (17.04.10)
18. לא מצאתי פרחי חרדל
אני רק שאלה   (17.04.10)

אבל נזכרתי שהשותף שלי מגדל אצלו בארון איזה צמחים,תמיד כששאלתי אותו למה,הוא אמר שהם פשוט מאוד ביישנים.

עכשיו כשהוא לא נמצא,הוא ביקש שאשקה את הצמחים שלו,וחשבתי שהוא בטח לא יתנגד אם אכין סלט עם כמה מהעלים האלה,במקום חרדל.

אבל מה שכן,אחרי שאכלתי אתזה,הרגשתי ממש משונה...

:-0

אני מצרף פה תמונה של העלים האלה,ויש לי שאלהLיש למישהו מתכונים מעניינים,שאולי כן מתאימים לזה?

 

 

תגובות נוספות
חזרה לכתבה