אוכל  טעם החיים  משהו מתוק
זה חום ומתוק: עוגיות שוקולד
רוני ונציה
פורסם: 27.04.10, 10:21
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 24 תגובות ב-13 דיונים
1. מה זה מולסה???
ללי ,   ת"א   (27.04.10)
2. יש תחליף למולסה?
שירי   (27.04.10)
3. דווקא הולנדי - הקקאו?
מיכל   (27.04.10)

אני מכירה אחד שוויצרי נחמד... :-))

4. עוגיות שוקולד
אריאלה ,   קרית מוצקין   (27.04.10)
מה זה ממתק מולסה ?
5. מולסה????????
ענת ,   חולון   (27.04.10)

על המרכיב הזה טרם שמעתי

ואני אופה כבר 30 שנה כמעט?? 

6. מולסה
יוסי ,   ירושלים   (27.04.10)
7. מולסה היא סירופ כהה, סמיך וריחני קונים אותה
אני   (27.04.10)

בחנויות המתמחות או בחנויות טבע. אפשר להחליף אותה גם בדבש.

 

המידע מתוך הספר סודות מתוקים של קרין גורן

בהצלחה לכולם

8. רוני , קוטר 4 ס"מ מוגזם
שירי   (27.04.10)
זה כמו כדור פינג פונג אז תארו לכם אותו משתטח ,וגם לא יצאו 30 עוגיות
9. זה חום ומסריח
ריאלי   (27.04.10)
העוגיות של היום...מחר
10. וואי וואי...זה נראה מעולה!!!!
עדי ,   אבן יהודה   (27.04.10)
11. אין עוגיות קצת פחות פלצניות???
(28.04.10)

 

12. יפה
אריאלה ,   אילת   (16.06.10)
טעים ממש כדאי לנסות
13. ממממ... טעים
נירית ,   הוד השרון   (25.09.10)
ממממ.. טעים אבל אין לי כוח להכין את זה . בא לי עכשיו לקחת את העוגייה מהמחשב ולטרוף אותה !!!
חזרה לכתבה